Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 28 lipca 2017 Opublikowano 28 lipca 2017 Zgadzam się. Jakby nie mogli walić z grubej rury od samego początku. Cytuj
Pix 971 Opublikowano 28 lipca 2017 Opublikowano 28 lipca 2017 Problem jest taki, że ten sezon ma 13 odcinków. I od razu przez to mamy rozwadnianie wątków i sztuczne przedłużanie. 8-10 epizodów by spokojnie wystarczyło. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 23 sierpnia 2017 Opublikowano 23 sierpnia 2017 (edytowane) Sezon nabiera rumieńców i chyba nigdy w żadnym serialu, nawet w South Park, nikt tak nie cisnął z motywu mesjasza. Pomimo powolnie prowadzonej akcji i dłużyzn w postaci motywu Tulip podoba mi się coraz bardziej i... Ma swój klimat i szlif. Podobnie jak komiks ma charakter tylko nie wali w pysk tak często i szybko. Czekam co będzie dalej - 10 odcinek tego sezonu to dla mnie hit sezonu. :D Upośledzony syn Jezusa to mocny motyw. Kiedyś obrońcy Chrześcijaństwa by oszaleli ze złości. Podoba mi się Cassidy i jego syn - będzie powodował coraz więcej kolizji i szykuje się konfrontacja. W serialu pojawia się papież i w ogóle kościół katolicki. Robi mi to coraz bardziej i mam nadzieję na więcej i mocniej. Edytowane 23 sierpnia 2017 przez wuJJek Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 23 sierpnia 2017 Opublikowano 23 sierpnia 2017 Ogląda się całkiem nieźle, a wprowadzenie Herr Stara bardzo dobrze zrobione. Tylko wygląda na to, że co sezon będą siedzieć na mieszkaniu w jakimś mieście. Featherstone <3 W tym sezonie faktycznie zbliżyli się do komiksów. A propos komiksów, to mnie jeszcze został ostatni tom i potem jak żyć Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 24 sierpnia 2017 Opublikowano 24 sierpnia 2017 Sezon nabiera rumieńców i chyba nigdy w żadnym serialu, nawet w South Park, nikt tak nie cisnął z motywu mesjasza. Pomimo powolnie prowadzonej akcji i dłużyzn w postaci motywu Tulip podoba mi się coraz bardziej i... Ma swój klimat i szlif. Podobnie jak komiks ma charakter tylko nie wali w pysk tak często i szybko. Czekam co będzie dalej - 10 odcinek tego sezonu to dla mnie hit sezonu. :D Upośledzony syn Jezusa to mocny motyw. Kiedyś obrońcy Chrześcijaństwa by oszaleli ze złości. Podoba mi się Cassidy i jego syn - będzie powodował coraz więcej kolizji i szykuje się konfrontacja. W serialu pojawia się papież i w ogóle kościół katolicki. Robi mi to coraz bardziej i mam nadzieję na więcej i mocniej. niby tak ale szkoda że cała akcja we francji została streszczona tylko do migawki z retardJesusem a gdzie wszechojciec, psychol z mafii rozwalający cassidy'iego, rozpier.dol ze Świętym, Anioł ehh wyruchanie Starra mogło być bardziej przekonywujące widać że unikają takich scen ze wzglądu na budżet syn cassidy'iego to najchu.jowszy motyw w tym sezonie jeszcze trzy odcinki, liczę chociaż na migawkę powrotu Świętego i jakichś akcji z Angelville/lub że obiorą tamten kierunek Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 16 września 2017 Opublikowano 16 września 2017 Po finale sezonu znowu czekam na nowy. Preacher z ekranu jest inny jak komiks, można mu różne rzeczy zarzucać ale prawda jest taka, że ma swój styl i to kawał kontrowersyjnego kina. Ja przynajmniej takiego drugiego nie znam. Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 17 września 2017 Opublikowano 17 września 2017 Finał cienki moim zdaniem Szkoda że jednak nie pokazali Jodyego i TC ale pewnie będzie coś w kolejnym sezonie Spoko że pojechali do angelville Wątek syna cassidiego zakończony w najchu /jowszy sposób Fajnie że zakończyli wątek gębodupy w piekle, ten Hitler na końcu xd Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 27 października 2017 Opublikowano 27 października 2017 3 sezon potwierdzony https://screenrant.com/preacher-season-3-confirmed-seth-rogen/ Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 9 kwietnia 2018 Opublikowano 9 kwietnia 2018 3 sezon startuje 24 czerwca. 10 odcinków. Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 21 maja 2018 Opublikowano 21 maja 2018 <iframe src="http://widgets.ign.com/video/embed/content.html?url=http://www.ign.com/videos/2018/05/18/preacher-season-3-meet-the-allfather-and-granma" width="468" height="263" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 25 czerwca 2018 Autor Opublikowano 25 czerwca 2018 S03E01 już do obejrzenia 1 Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 25 czerwca 2018 Opublikowano 25 czerwca 2018 Oj będzie oglądane Cytuj
Mani 694 Opublikowano 25 czerwca 2018 Opublikowano 25 czerwca 2018 4 godziny temu, Frantik napisał: S03E01 już do obejrzenia Już? Zapomniałem nawet, że 3ci wychodzi. Wszystko przez mundial. Dziękować i już do sklepu torrent lece. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 26 czerwca 2018 Opublikowano 26 czerwca 2018 Seans wszedł. Starą mogli lepiej zrobić, jej zbiry spoko ale brak im pazura z komiksu a z początkową sceną mogli mocniej pojechać - gdzie krew i flaki? Czekam co będzie dalej. No i ta postać Boga psa sado maso. Komiksowa kreacja była lepsza. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 6 lipca 2018 Opublikowano 6 lipca 2018 (edytowane) Jakiś komicznie ugrzeczniony ten sezon jest czy tylko ja mam takie wrażenie? Początek 2 epa - no niech pokazują jak stara im te dusze wysysa maszynką, niech ktoś cierpi w tym serialu. Czemu nie pokazali jak babcia załatwia tą klientkę z początku 1epa? W drugim epie niby jest rozwałka jak Star wjeżdża do Jehowych ale na BOGA ta przeklęta ANIMOWANA KREW - bolały mnie oczy. Nie stać na worki z sztuczną krwią? Porwanie ciuchów? No i te zwolnienie tempa - Matrix znowu na topie? W tym sezonie brak wulgarności, pazura a dialogi mocno przegadane. Kompletnie pokpiony potencjał jeśli chodzi o pomagierów staruchy. No mieszane uczucia. Oby to nie był początek końca. Edytowane 6 lipca 2018 przez Krystyna JJanda Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 20 sierpnia 2018 Autor Opublikowano 20 sierpnia 2018 MI ten sezon się bardzo dobrze ogląda (po 5 epach), acz to, ze nie czytałem komiksu pewnie zmienia percepcję. Jeśli faktycznie mocno ugrzecznili no to słabo. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 20 sierpnia 2018 Opublikowano 20 sierpnia 2018 No dobra, mi po 3 epie zaczęło dobrze się oglądać i czekam na 9 ep strasznie. O - już jest. W ogóle wyglądało to tak, jakby od 4/5 epa tego sezonu zachciało im się robić dobry serial. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 28 sierpnia 2018 Opublikowano 28 sierpnia 2018 Sezon zamknięty. Czy czekam na kolejny? Tak ale bez wypieków. Jakieś mieszane uczucia mam do tego sezonu a finał nijaki. Za dużo tej cholernej mgły maskującej ograniczony budżet. Pojedynek świętego i ludzi Adolfa w finale to jakiś marny żart? Postacie coraz grzeczniejsze - gdzie język z rynsztoka? Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 5 września 2018 Autor Opublikowano 5 września 2018 Na L4 nadrobiłem sobie wczoraj odcinki 6-10 i faktycznie im dalej, tym lepiej. Ogólnie solidny sezon Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 30 listopada 2018 Opublikowano 30 listopada 2018 4 sezon potwierdzony. Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 30 listopada 2018 Opublikowano 30 listopada 2018 No trochę im zajęło podjęcie tej decyzji, 3 miesiące po zakończeniu poprzedniego sezonu Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 30 grudnia 2018 Opublikowano 30 grudnia 2018 Pewnie do lipca 2019 trzeba czekać. Szmat czasu. Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 8 kwietnia 2019 Opublikowano 8 kwietnia 2019 4 sezon będzie finałowym. Premiera 4 sierpnia. Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 9 kwietnia 2019 Opublikowano 9 kwietnia 2019 To chyba pora by skończyć 3 odcinek 1 sezonu w końcu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi