sprite 1 783 Opublikowano 20 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2019 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Trailer spoko, ale kurde, ile oni wątków będą musieli kompletnie porzucić, przecież w tym momencie to jest dopiero połowa komiksu Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 (edytowane) Jedziemy z nowym sezonem. Są już 2 epy. Edytowane 7 Sierpnia 2019 przez Krystyna JJanda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 566 Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Kurła, nareszcie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 10 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 @Frantik Oglądasz? Ja wysiadłem po 2 epie - nie mam ostatnio czasu na oglądanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 566 Opublikowano 10 Września 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 Oglądam w miarę na bieżąco. Moim zdaniem poziom zachowany, czyli jest git Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 566 Opublikowano 2 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 (edytowane) @Jotrazydwa Skończyłem czwarty i jak mi się dopiero ostatnio przypomniało - finałowy sezon. Podtrzymuję to co pisałem wcześniej, ale na zakończenie spodziewałem się jednak czegoś trochę lepszego. Acz z drugiej strony mogę powiedzieć, że to dość rzadki przydatek serialu trzymającego bardzo równy poziom od początku do końca. Będę miło wspominał Edytowane 2 Października 2019 przez Frantik Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 2 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 U mnie cały sezon na dysku i od jutra zaczynam maraton. Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 566 Opublikowano 3 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2019 (edytowane) @Masorz FYI: Akurat Preacher na bieżąco lądował na Amazom Prime od razu z polskimi napisami Edytowane 3 Października 2019 przez Frantik Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 3 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2019 Lol, to kasuję pirackie pliki i zaczynam za parę dni oglądanko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 6 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2019 Bardzo nierówny ten pierwszy odcinek finalnego sezonu. Dziwny ton, walki słabo wyreżyserowane a jak jedna postać odwaliła 'latającą wiewiórkę' to nie widziałem szczerze co mam myśleć. No nic nie poradzę, oglądam dalej, ale niezbyt dobry start. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 8 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 Trzeci post pod rząd Na szczęscie po 1 odcinku serial wrócił do formy i ogląda się bardzo dobrze. Jeszcze 4 odcinki i koniec. Świetne były motywy z: -Hitler grający na pianinie klonowi potomka jezusa -wprowadzenie Jezusa ogólnie -przyczepka Boga i te jego makiety xD -ogólnie akcje w Masadzie -a jednak, przeniesienie akcji do Australii i beka z niej Większości tych rzeczy w ogóle w komiksach nie było. No jest dobrze, ciekawe czy zakończą tak samo jak w formie papierowej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 10 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2019 W dniu 2.10.2019 o 21:44, Frantik napisał: @Jotrazydwa Skończyłem czwarty i jak mi się dopiero ostatnio przypomniało - finałowy sezon. Podtrzymuję to co pisałem wcześniej, ale na zakończenie spodziewałem się jednak czegoś trochę lepszego. Acz z drugiej strony mogę powiedzieć, że to dość rzadki przydatek serialu trzymającego bardzo równy poziom od początku do końca. Będę miło wspominał Ja tam jeszcze 4 sezonu nie skończyłem ale masa dłużyzn jest w tym serialu. Zdarzały się epy na których się autentycznie wynudziłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Milo 56 Opublikowano 23 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 (edytowane) Skończyłem serial już jakiś czas temu na 8 odcinku 3 sezonu właśnie będę się zabierał za dwa ostatnie odcinki. Mówicie, że 4 sezon jest już gorszy? faktycznie widzę, że oceny odcinków 4 seonu są już poniżej 8.0 na IMDb no ale nic może spradzę chyba, że faktycznie mnie wynudzi Edytowane 23 Marca 2020 przez Milo Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi