Opublikowano 25 maja 20168 l Dojedz go za to rozpakowanie, plz. Fajnie, ze udalo sie zakonczyc w miare szczesliwie sprawe, propsy.
Opublikowano 25 maja 20168 l na pewno jest jakiś paragraf, że w związku z kradzieżą przedmiot stracił na wartości, proponuję wykorzystać
Opublikowano 25 maja 20168 l Autor Haha, jeszcze swiezy news z rana, dzwoni do mnie ten typek co mi ukradł z pytaniem czy mozemy pogadac w 4 oczy. Wracałem akurat z miasta wiec mysle sobie dobra podjade zobacze co ma mi do powiedzenia. Wsiadł do auta, siedzi i cisza. "Nie wiem co mi odyebalo, przez 15 lat nie odyebalem takiego numeru, NAPRAWDE CIE PRZEPRASZAM". Pierwszy raz u człowieka patologicznego widziałem taka skruche i zal, mowi do mnie ze moge mu przywalic itp, przyjmuje wszystko. Zaczał przepraszac i mowic mu jak jest mu przykro. Po raz pierwszy widziałem u typka patologicznego 2x lat, PRAWDZIWE ŁZY W OCZACH. Jedynie poprosil mnie o to zebym nie mowil jego tesciowi z ktorym wykonywal u mnie prace remontowe ze to jego sprawka, powiedział ze po rozprawie sam mu powie. Nie ma co, ta konsola ma niezla historie, bede mial co wnukom opowiadac. EDIT: Okazalalo sie ze i tak ma dosc sporego farta bo za pobicie w wieku 17 lat kiedy mial zawiasy to w kartotece nie istnieja, no ale pomimo wszystko i tak sobie narobil problemow. Podobno tego samego dnia wyciagniecia ja z domu oyebal ja jakiemus znajomemu typkowi za 800zl. Teraz tamten koles jest jeszcze posadzony o paserstwo xd Edytowane 25 maja 20168 l przez Redmitsu
Opublikowano 25 maja 20168 l I kary uniknie, bo poplacze. Typowa defensywa. Też tak robilem rodzicom w wieku 5, 6 lat.
Opublikowano 25 maja 20168 l Wartość towaru skoczy o kilkaset procent jak dodasz do tego tą historię!A serio mówiąc to fajnie wiedzieć, że na tym świecie istnieje jakaś namiastka sprawiedliwości. Tylko nie daj się zwieść krokodylim łzom, łeb i tak musi obskoczyć Ścieżkę Zdrowia.
Opublikowano 25 maja 20168 l nie wiem po co cudzysłowia po znakach równościBo to cytaty. I przerwano mi ninja edit Edytowane 25 maja 20168 l przez _Red_
Opublikowano 25 maja 20168 l Z taką historią Ta konsola będzie w przyszłości więcej warta niż inne egzemplarze nawet nie otwierane
Opublikowano 25 maja 20168 l Redmitsu nawet nie słuchaj tego pier,dolenia, po co w ogóle jechałeś się z nim spotkać.
Opublikowano 25 maja 20168 l Po lombardach sam chodziles z numerem seryjnym, ze zostales powiadomiony ?
Opublikowano 25 maja 20168 l Za to rozpakowanie można złożyć pozew cywilny w trybie upominawczym, kosztuje tylko 30zł i można zupełnie ominąć postępowanie sądowe jeśli pozwany zgodzi się z treścią pozwu. Po sprawie karnej będzie obsrany jak dostanie pozew i zapłaci na ile wyceniłeś straty
Opublikowano 25 maja 20168 l Redmitsu, będziesz sprzedawał tą konsole na olx, to daj linka do tego tematu. Opisz sytuacje, nagle jej wartosc wzrośnie.
Opublikowano 25 maja 20168 l DLA POTENCJALNEGO KUPCA: POLECAM KONSOLE UŻYTKOWNIKA REDMITSU! WARTO BRAĆ!
Opublikowano 25 maja 20168 l Pójść na spotkanie w 4 oczy z patusem, na którego sę strzeliło z ucha. ŚWIETNY POMYSŁ xD Pewnie dyktafonu na wszelki wypadek nie miałeś włączonego, co ? Powinniście razem założyć przedsiębiorstwo PARTNERS IN CRIME SP Z O.O. i zacząć kraść wózki dziecięce. Najlepiej z dziećmi w środku dla okupu. Coś czuję, że kroi się powtórka z narzeczonej i chińczyka, Redmitsu przejęty trudnym dzieciństwem patoliniego wycofa zarzuty i odda mu to ps4 w prezencie. Edytowane 25 maja 20168 l przez Tokar
Opublikowano 25 maja 20168 l Za to rozpakowanie można złożyć pozew cywilny w trybie upominawczym, kosztuje tylko 30zł i można zupełnie ominąć postępowanie sądowe jeśli pozwany zgodzi się z treścią pozwu. Po sprawie karnej będzie obsrany jak dostanie pozew i zapłaci na ile wyceniłeś straty Przecież on nie musi się zgadzać z jakimikolwiek żądaniami pozwu. Jeżeli postępowanie nakazowe przejdzie, patus dostanie do ręki pozew razem z nakazem zapłaty wydanym na posiedzeniu niejawnym. No chyba, że mówisz o sprzeciwie. Jak nie przejdzie to lecimy z procesem. Tak czy inaczej ciężko to przegrać, zwłaszcza jak będzie już wyrok karny. Edytowane 25 maja 20168 l przez ragus
Opublikowano 25 maja 20168 l Cos mi sie wydaje, ze juz poszedl sms do teścia "tato muruj jajak szybko i spier dalaj!!1"
Opublikowano 25 maja 20168 l Ta już widzę jak patus będzie miał siano na spłate hehe. Mi kiedys oyebali chate, policja ich zlapala szybko bo to nie pierwsza ich robota byla i mieli juz jakies poszlaki, towaru oczewiscie niet bo juz poszlo do pasera. No i po sprawie sad przywalil im jakas kare (jakies 5 tysiecy zlotych), wszyscy oczywiscie bezrobotni to robili przelewy 20zl co miesiac xD po dwoch latach im sie znudzilo i sie rozeszlo po kosciach. Swoja droga tez ladne tumany, nakradli monitorow crt (to bylo jakies 12 lat temu), glosnikow itd a w garazu narzedzia za jakies 20-30k xD I chyba jakis lovelas musial byc w ekipie bo ukradli tez jedna butelke perfum mojej mamy
Opublikowano 25 maja 20168 l Ta już widzę jak patus będzie miał siano na spłate hehe. Ukradnie przy nastepnej robocie. A mnie ciekawi jak to sie stalo, ze loombard wyslal do Redmitsu info. Co, chodzil z wizytowka i prosil o kontakt jesli ktos zawita z konsola?
Opublikowano 25 maja 20168 l Cos mi sie wydaje, ze juz poszedl sms do teścia "tato muruj jajak szybko i spier dalaj!!1" Te jajko pewnie jeszcze ukradnie Redmitsu z lodówki
Opublikowano 25 maja 20168 l Najlepsze jest to ze Redmitsu sam dzwonił zapłakany po ludziach o 22 w sobote (chyba wszystkie aukcje na allegro obczajone i prosił żeby do piwnicy schodzili mu zdjecia numerów robić bo chce kupić ) mocno gardze takim sciemnianiem Edytowane 25 maja 20168 l przez Codename