Opublikowano 25 maja 20168 l No w przeciwnym razie pewnie by konsoli nie odzyskal. Do tych lombardow tez sam dzwoniles ?
Opublikowano 25 maja 20168 l Najlepsze jest to ze Redmitsu sam dzwonił zapłakany po ludziach o 22 w sobote (chyba wszystkie aukcje na allegro obczajone i prosił żeby do piwnicy schodzili mu zdjecia numerów robić bo chce kupić ) mocno gardze takim sciemnianiem fakt, mogl powiedziec ze potrzebuje numery bo szuka zlodzieja, na bank by to pomoglo. Zbyt lotny to nie jestes.
Opublikowano 25 maja 20168 l Najlepsze jest to ze Redmitsu sam dzwonił zapłakany po ludziach o 22 w sobote (chyba wszystkie aukcje na allegro obczajone i prosił żeby do piwnicy schodzili mu zdjecia numerów robić bo chce kupić ) mocno gardze takim sciemnianiem fakt, mogl powiedziec ze potrzebuje numery bo szuka zlodzieja, na bank by to pomoglo. Zbyt lotny to nie jestes. Nie będę wchodzić w szczegóły ale raczej nie dzwoniłbym do gościa który włożył e swoją konsole drugie tyle co jest warta zwłaszcza wiedząc kto mu ją za(pipi)al. No ale rozumiem czarna rozpacz Edytowane 25 maja 20168 l przez Codename
Opublikowano 25 maja 20168 l A ten teść to dalej u ciebie robi? Ja bym go wywalił natychmiast. Będzie mi tu złodziei sprowadzał.
Opublikowano 25 maja 20168 l Autor Z lombardem była taka sytuacja ze kolega znał osobe ktora tam pracowała i typiarka w lombardzie sprawdzała stare wiadomości i natrafiła z ta konsola. Cynk do znajomego, znajomy do mnie, podjechałem do niej i z ta informacja na policję. Tak było Codename: myślałem ze na forumku sa troche bardziej ogarnięci ludzie. Jestes z Gdyni, konsola mi znikła szukam po aukcjach czy jej nie ma. Co to za problem dysk włożyć z innej konsoli? Numery seryjne w tej twojej tez wyglada jakby były przeklejane zastanów sie jak ty byś szukał skradzionej konsoli
Opublikowano 25 maja 20168 l Żadnej litości Red, łzy łzami ale dopi3rdalaj typa za to co ci zrobił i to każdym kanałem.
Opublikowano 25 maja 20168 l Za głupotę się płaci, człowiek rozsądny, myślący i uczciwy by nie ukradł.
Opublikowano 25 maja 20168 l Redmitsu, jesteś za miętki. Wiadomo, że forumek pamięta Twoją pierwszą ftopę, teraz to: zaufałeś obcym ludziom, by ci zostali sami w domu i nic nie zwinęli. Potem jeszcze to spotkanie z patusem. Nie pier.dol się w tańcu, po co te spotkania? Doj.eb mu teraz karę, za rozpakowanie kartonu, ale znając Cię (wirtualnie), wiem, że pewnie skończy się łagodnie dla patusa. Edytowane 25 maja 20168 l przez grzybiarz
Opublikowano 25 maja 20168 l Jeżeli postępowanie nakazowe przejdzie, patus dostanie do ręki pozew razem z nakazem zapłaty wydanym na posiedzeniu niejawnym. No chyba, że mówisz o sprzeciwie. Tak miałem na myśli sprzeciw. Na postępowanie nakazowe bym nie liczył, nie ma tu żadnej faktury/rachunku/pisemnego zobowiązania aby sąd klepnął nakaz zapłaty bez rozprawy.
Opublikowano 25 maja 20168 l Największe (pipi) to że ktoś potem może mieć problemy za paserkę . Sam kupiłem Mac-a , który okazał się kradziony i doyebali mi karę na jak dobrze pamiętam 2k złotych plus oczywiście zabrali mac-a .
Opublikowano 25 maja 20168 l Dlatego nie ma sensu kupować z niepewnych źródeł szczególnie elektroniki
Opublikowano 25 maja 20168 l E-koledzy, powiedzcie mi o co chodzi z chińczykiem bo nie kojarzę akcji A sam temat dobry, dawno się już na forumku tak nie śmiałem. Zero litości dla gościa (chociaż sam pewnie bym się zlitował) za taką popelinę. Miałeś dużo szczęścia, i fajnie że tak się to skończyło. Edytowane 25 maja 20168 l przez Szwed
Opublikowano 25 maja 20168 l Kobita redmitsu skypowala z chinczykiem po czym zaprosiła go do polski, typ przyjechal i ja wyruchal. Trudne sprawy (nutki)
Opublikowano 16 czerwca 20168 l E-koledzy, powiedzcie mi o co chodzi z chińczykiem bo nie kojarzę akcji WKP -> wyrywanie prawilnych -> posty z lat 2013-2014 jakoś ten przedział czasowy.
Opublikowano 17 czerwca 20168 l Looks shopped, poznalem po pikselach i tym, ze widziałem już kilka shoppow w swoim życiu.