raven_raven 12 013 Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Dojedz go za to rozpakowanie, plz. Fajnie, ze udalo sie zakonczyc w miare szczesliwie sprawe, propsy. Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 no redmitsu CHYBA TAK TEGO NIE ZOSTAWISZ rozpakował to musi umrzeć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 na pewno jest jakiś paragraf, że w związku z kradzieżą przedmiot stracił na wartości, proponuję wykorzystać 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Redmitsu 972 Opublikowano 25 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 (edytowane) Haha, jeszcze swiezy news z rana, dzwoni do mnie ten typek co mi ukradł z pytaniem czy mozemy pogadac w 4 oczy. Wracałem akurat z miasta wiec mysle sobie dobra podjade zobacze co ma mi do powiedzenia. Wsiadł do auta, siedzi i cisza. "Nie wiem co mi odyebalo, przez 15 lat nie odyebalem takiego numeru, NAPRAWDE CIE PRZEPRASZAM". Pierwszy raz u człowieka patologicznego widziałem taka skruche i zal, mowi do mnie ze moge mu przywalic itp, przyjmuje wszystko. Zaczał przepraszac i mowic mu jak jest mu przykro. Po raz pierwszy widziałem u typka patologicznego 2x lat, PRAWDZIWE ŁZY W OCZACH. Jedynie poprosil mnie o to zebym nie mowil jego tesciowi z ktorym wykonywal u mnie prace remontowe ze to jego sprawka, powiedział ze po rozprawie sam mu powie. Nie ma co, ta konsola ma niezla historie, bede mial co wnukom opowiadac. EDIT: Okazalalo sie ze i tak ma dosc sporego farta bo za pobicie w wieku 17 lat kiedy mial zawiasy to w kartotece nie istnieja, no ale pomimo wszystko i tak sobie narobil problemow. Podobno tego samego dnia wyciagniecia ja z domu oyebal ja jakiemus znajomemu typkowi za 800zl. Teraz tamten koles jest jeszcze posadzony o paserstwo xd Edytowane 25 Maja 2016 przez Redmitsu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 992 Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 I kary uniknie, bo poplacze. Typowa defensywa. Też tak robilem rodzicom w wieku 5, 6 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 341 Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Wartość towaru skoczy o kilkaset procent jak dodasz do tego tą historię!A serio mówiąc to fajnie wiedzieć, że na tym świecie istnieje jakaś namiastka sprawiedliwości. Tylko nie daj się zwieść krokodylim łzom, łeb i tak musi obskoczyć Ścieżkę Zdrowia. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 992 Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 (edytowane) nie wiem po co cudzysłowia po znakach równościBo to cytaty. I przerwano mi ninja edit Edytowane 25 Maja 2016 przez _Red_ Cytuj Odnośnik do komentarza
REZOK 1 019 Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Z taką historią Ta konsola będzie w przyszłości więcej warta niż inne egzemplarze nawet nie otwierane 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Redmitsu nawet nie słuchaj tego pier,dolenia, po co w ogóle jechałeś się z nim spotkać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Redmitsu 972 Opublikowano 25 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza
REZOK 1 019 Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Mógł być niezły wpi%rdol od typka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Po lombardach sam chodziles z numerem seryjnym, ze zostales powiadomiony ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Dobos 83 Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Za to rozpakowanie można złożyć pozew cywilny w trybie upominawczym, kosztuje tylko 30zł i można zupełnie ominąć postępowanie sądowe jeśli pozwany zgodzi się z treścią pozwu. Po sprawie karnej będzie obsrany jak dostanie pozew i zapłaci na ile wyceniłeś straty Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Redmitsu, będziesz sprzedawał tą konsole na olx, to daj linka do tego tematu. Opisz sytuacje, nagle jej wartosc wzrośnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 po tej historyjce juz wiem na 100%, ze story z chinolem to fake szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 DLA POTENCJALNEGO KUPCA: POLECAM KONSOLE UŻYTKOWNIKA REDMITSU! WARTO BRAĆ! Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 (edytowane) Pójść na spotkanie w 4 oczy z patusem, na którego sę strzeliło z ucha. ŚWIETNY POMYSŁ xD Pewnie dyktafonu na wszelki wypadek nie miałeś włączonego, co ? Powinniście razem założyć przedsiębiorstwo PARTNERS IN CRIME SP Z O.O. i zacząć kraść wózki dziecięce. Najlepiej z dziećmi w środku dla okupu. Coś czuję, że kroi się powtórka z narzeczonej i chińczyka, Redmitsu przejęty trudnym dzieciństwem patoliniego wycofa zarzuty i odda mu to ps4 w prezencie. Edytowane 25 Maja 2016 przez Tokar 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 (edytowane) Za to rozpakowanie można złożyć pozew cywilny w trybie upominawczym, kosztuje tylko 30zł i można zupełnie ominąć postępowanie sądowe jeśli pozwany zgodzi się z treścią pozwu. Po sprawie karnej będzie obsrany jak dostanie pozew i zapłaci na ile wyceniłeś straty Przecież on nie musi się zgadzać z jakimikolwiek żądaniami pozwu. Jeżeli postępowanie nakazowe przejdzie, patus dostanie do ręki pozew razem z nakazem zapłaty wydanym na posiedzeniu niejawnym. No chyba, że mówisz o sprzeciwie. Jak nie przejdzie to lecimy z procesem. Tak czy inaczej ciężko to przegrać, zwłaszcza jak będzie już wyrok karny. Edytowane 25 Maja 2016 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Ta już widzę jak patus będzie miał siano na spłate hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 remont za friko Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Cos mi sie wydaje, ze juz poszedl sms do teścia "tato muruj jajak szybko i spier dalaj!!1" Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 854 Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Ta już widzę jak patus będzie miał siano na spłate hehe. Mi kiedys oyebali chate, policja ich zlapala szybko bo to nie pierwsza ich robota byla i mieli juz jakies poszlaki, towaru oczewiscie niet bo juz poszlo do pasera. No i po sprawie sad przywalil im jakas kare (jakies 5 tysiecy zlotych), wszyscy oczywiscie bezrobotni to robili przelewy 20zl co miesiac xD po dwoch latach im sie znudzilo i sie rozeszlo po kosciach. Swoja droga tez ladne tumany, nakradli monitorow crt (to bylo jakies 12 lat temu), glosnikow itd a w garazu narzedzia za jakies 20-30k xD I chyba jakis lovelas musial byc w ekipie bo ukradli tez jedna butelke perfum mojej mamy Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 283 Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Ta już widzę jak patus będzie miał siano na spłate hehe. Ukradnie przy nastepnej robocie. A mnie ciekawi jak to sie stalo, ze loombard wyslal do Redmitsu info. Co, chodzil z wizytowka i prosil o kontakt jesli ktos zawita z konsola? Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Cos mi sie wydaje, ze juz poszedl sms do teścia "tato muruj jajak szybko i spier dalaj!!1" Te jajko pewnie jeszcze ukradnie Redmitsu z lodówki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KOŁD 1 084 Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 (edytowane) Najlepsze jest to ze Redmitsu sam dzwonił zapłakany po ludziach o 22 w sobote (chyba wszystkie aukcje na allegro obczajone i prosił żeby do piwnicy schodzili mu zdjecia numerów robić bo chce kupić ) mocno gardze takim sciemnianiem Edytowane 25 Maja 2016 przez Codename 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi