Kosmos 2 711 Opublikowano 23 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 23 maja 2016 raczej na ciepło i nie jest to kompot, ma zupełnie inną konsystencję, bardziej jakby krem Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 24 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2016 A właśnie, przypomniało mi się, że na zimno to ja lubie chłodniki, ale takie gotowe:Nie wiem, co to za morda typa.Generalnie to jestem miłośnikiem jogurtów, kefirów, maślanek - ale nie owocowych. Cytuj Odnośnik do komentarza
obrazus 20 Opublikowano 24 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2016 (edytowane) Tylko CZERNINA Jeśli ktoś nie wie co to - jest to zupa z krwi ( najczesciej królika) Edytowane 24 maja 2016 przez obrazus Cytuj Odnośnik do komentarza
Okie from Muskogee 2 850 Opublikowano 24 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2016 Przecież to blantman. Gotowe zupy.... smutek. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 24 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2016 A nie no takie gotowe w kartonach, czy workach, to ch.ujnia, ale ten "chłodnik" smakuje jak maślanka z warzywami: kwaśne, czuć ogórki, przyprawy - lubię takie wynalazki. Pewnie domowy chłodnik lepszy, ale takiego nie jadłem Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 24 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2016 chłodnik mojej mamy to bym opier.dolił Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 24 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2016 a kiełbasę taty? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 24 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2016 chłodnik mojej mamy to bym opier.dolił "co za ch,ujowy chłodnik" Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 24 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2016 a kiełbasę taty? a co pinga już się znudziła? Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 24 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2016 chińska Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 24 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2016 (edytowane) orientalna zupa z pinga Edytowane 24 maja 2016 przez Szejdj Cytuj Odnośnik do komentarza
obrazus 20 Opublikowano 24 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2016 VIFON szybko i pysznie Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 24 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2016 Zupki chińskie w czasach szkoły średniej się jadło często, teraz w ogóle. A taka ciekawostka, to typ do tych zupek chińskich, dożył chyba 102 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza
obrazus 20 Opublikowano 24 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2016 Ja lubie se strzelic nie raz ale tylko vifon jakis ostry, amino nie do zjedzienia sa , knorr diabolo pomidoro jedynie Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 24 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2016 ja jadam vifon jak mam katar, dobrze przeczyszcza zatoki Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 047 Opublikowano 24 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2016 Uwielbiam zupy, najlepszy rosół od babci z kury kupionej na rynku od jakiegoś wieśniaka. Kiedyś jak się w garach uczyłem to przyjechał jakiś chyba znany kucharz, jakieś dania zrobił i można było spróbować zupy serowej z krewetkami, oezzzu jakie to było dobre Aż chyba przepisu poszukam i za niedługo sobie upichcę coś na podobę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 24 maja 2016 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2016 Pieczarkowa Żurek Pomidorowa Brokułowa Kalafiorowa Krem z dyni Grochowa Rosół Wszystko 10/10 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 24 września 2016 Udostępnij Opublikowano 24 września 2016 Cebulową zrobilem Wywar z warzyw (marchew, seler, pietruszka), przyprawy (rozmaryn, tymianek, czosnek, wegeta natural bez glutaminianu, liście laurowe, pieprz). Do tego kilo czerwonej cebuli duszonej na masełku przez godzinę na słodką czerwoną papkę Do miseczki potem odrobinę grzanek, sera żółtego i jezusmaria jakie goty. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 24 września 2016 Udostępnij Opublikowano 24 września 2016 (edytowane) kiedys zrobiłem cebulową, i była niesamowita, pamiętam ze skladnikiem dosyć specyficznym któy zapewnil swietny smak był topiony serek , taki hohlanda. ko ko ko Edytowane 24 września 2016 przez milan Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 24 września 2016 Udostępnij Opublikowano 24 września 2016 Czerninę ktoś jadł? W polomarkecie sprzedają w zamrażalnikach krew z datą ważności:) Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 24 września 2016 Udostępnij Opublikowano 24 września 2016 Niektórzy oddają krew, a tu mozna w sklepie kupic lel. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 328 Opublikowano 24 września 2016 Udostępnij Opublikowano 24 września 2016 Tyle że ta z Polomarketu to bez kontrolnej morfologii. Mniammmmm Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 292 Opublikowano 24 września 2016 Udostępnij Opublikowano 24 września 2016 Cebulową zrobilem Wywar z warzyw (marchew, seler, pietruszka), przyprawy (rozmaryn, tymianek, czosnek, wegeta natural bez glutaminianu, liście laurowe, pieprz). Do tego kilo czerwonej cebuli duszonej na masełku przez godzinę na słodką czerwoną papkę Do miseczki potem odrobinę grzanek, sera żółtego i jezusmaria jakie goty. Zapiekales? Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 24 września 2016 Udostępnij Opublikowano 24 września 2016 Nope, ale w przepisie faktycznie była taka opcja. Cytuj Odnośnik do komentarza
standby 1 725 Opublikowano 25 września 2016 Udostępnij Opublikowano 25 września 2016 podaj dokladny przepis prosze Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.