Skocz do zawartości

The Grand Tour

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 430
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ten drugi odc to jakaś padaka, Aston jeszcze fajnie przedstawiony ale to co się dzieje później to .....

Właśnie obejrzałem i zgadzam się, druga połowa była żenująco słaba i nieśmieszna. Humor slapstickowy do przesady, za mało samochodów.    

Opublikowano

Serio z takim budzetem ktos sie spodziewal w kazdym odcinku testu BMW 320d, 15 minut gadania w szopie na starym lotnisku wojskowym i porownywania uzywanych aut za 500 funtów? To już było minęło, to jest show które ma pociągnąć całe Amazon Prime na świecie.

Opublikowano

Co Wy chcecie od drugiego odcinka? Fajny test Vulcana. 3 też spoko. Aczkolwiek za duże show się trochę robi.

Mialo byc show i jest show. Moze ty nie ten kanal sobie wlaczyles i szukales typowego niemieckiego programu motoryzacyjnego ktory jest na dsf albo sat1 a nie na amazonie?

Opublikowano

No, akcja z wagą była świetna. Ale mnie zastanawia te okrążenia na koniec, porównywali samochody i oczywiście James zepsuł okrążenie, ciekaw jestem czy to było specjalnie. Mnie się wydaje, że tak, że specjalnie zepsuli czas temu samochodzikowi.

Opublikowano

Najnowszy, 6 odcinek, obejrzany. Jeden z lepszych o ile nie najlepszy. Fajny dokument o Fordzie i Ferrari na koniec. Niezłe urozmaicenie.

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Chciałem więcej Top Geara. Czekałem na więcej Top Geara, ale jak już obejrzałem to więcej, to okazuje się, że chciałem dobrego świeżego Top Geara sprzed lat, a dostałem to samo, co od ostatnich kilku sezonów - utarte schematy, żarty bardziej suche niż ten special o Namibii, nowy kierowca nic nie wnosi - zupełnie tego nie czuję. 

Przynajmniej wywiadów z gośćmi nie ma. 

Edytowane przez Hela
Opublikowano

Dla mnie to tez juz jest groteska niz dobra komedia. Z niczego się nie smieje.

Bardziej podobal mi sie materiam Mata Leblanca o Porsche w ostatnim epie TopGear. Jesli Leblanc w taki sposob podejdzie do prowadzenia programu to TG zmiecie Grand Tour

• 4 tygodnie później...