Skocz do zawartości

The Grand Tour

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 437
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  W dniu 27.11.2016 o 09:43, Malibu napisał(a):

Ten drugi odc to jakaś padaka, Aston jeszcze fajnie przedstawiony ale to co się dzieje później to .....

Właśnie obejrzałem i zgadzam się, druga połowa była żenująco słaba i nieśmieszna. Humor slapstickowy do przesady, za mało samochodów.    

Opublikowano

Serio z takim budzetem ktos sie spodziewal w kazdym odcinku testu BMW 320d, 15 minut gadania w szopie na starym lotnisku wojskowym i porownywania uzywanych aut za 500 funtów? To już było minęło, to jest show które ma pociągnąć całe Amazon Prime na świecie.

Opublikowano
  W dniu 8.12.2016 o 09:53, PiPoLiNiO napisał(a):

Co Wy chcecie od drugiego odcinka? Fajny test Vulcana. 3 też spoko. Aczkolwiek za duże show się trochę robi.

Mialo byc show i jest show. Moze ty nie ten kanal sobie wlaczyles i szukales typowego niemieckiego programu motoryzacyjnego ktory jest na dsf albo sat1 a nie na amazonie?

Opublikowano

No, akcja z wagą była świetna. Ale mnie zastanawia te okrążenia na koniec, porównywali samochody i oczywiście James zepsuł okrążenie, ciekaw jestem czy to było specjalnie. Mnie się wydaje, że tak, że specjalnie zepsuli czas temu samochodzikowi.

Opublikowano

Najnowszy, 6 odcinek, obejrzany. Jeden z lepszych o ile nie najlepszy. Fajny dokument o Fordzie i Ferrari na koniec. Niezłe urozmaicenie.

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Chciałem więcej Top Geara. Czekałem na więcej Top Geara, ale jak już obejrzałem to więcej, to okazuje się, że chciałem dobrego świeżego Top Geara sprzed lat, a dostałem to samo, co od ostatnich kilku sezonów - utarte schematy, żarty bardziej suche niż ten special o Namibii, nowy kierowca nic nie wnosi - zupełnie tego nie czuję. 

Przynajmniej wywiadów z gośćmi nie ma. 

Edytowane przez Hela
Opublikowano

Dla mnie to tez juz jest groteska niz dobra komedia. Z niczego się nie smieje.

Bardziej podobal mi sie materiam Mata Leblanca o Porsche w ostatnim epie TopGear. Jesli Leblanc w taki sposob podejdzie do prowadzenia programu to TG zmiecie Grand Tour

• 4 tygodnie później...