Opublikowano 13 marca 20187 l @u55r Masz jakiś link to tych "rewelacji"? Czy opierasz swoją wypowiedź na plotkach?
Opublikowano 13 marca 20187 l To są wszystko plotki. Amazon declined to officially comment, but a source within the company indicated that this rumor might be baseless after all. https://jalopnik.com/report-amazon-will-not-renew-the-grand-tour-after-seas-1823681326
Opublikowano 19 listopada 20186 l grand tour powinien wystartować w grudniu a nadal nie ma oficjalnej daty premiery albo ja nie mogę jej znaleźć:( Na fejsbukowej stronce tylko zaproszenie na nagrywanie w namiocie wisi. Nie mogę się doczekać jak co roku :)
Opublikowano 28 listopada 20186 l Autor Forma rośnie moim zdaniem. Ciekawe jak się sprzeda, czy zobaczymy 4 sezon.
Opublikowano 4 grudnia 20186 l I dla zainteresowanych na 100% polskie napisy dla całego sezonu na premierę. Dla przypomnienia 2 poprzednie sezony jak je oglądałem nie miały pl napisów. Amazon prime polecam Edytowane 4 grudnia 20186 l przez blantman
Opublikowano 18 stycznia 20196 l 1 godzinę temu, szejdj napisał: #amazonshitcarshow wystartował i tak lepsze od nowego TG
Opublikowano 18 stycznia 20196 l Obejrzane, całkie całkiem, mało w studiu, reszta sezonu po krótkiej zajawce z początku odcinka zapowiada się bardzo ciekawie. Takie 8-/10 bym dał.
Opublikowano 18 stycznia 20196 l Dokładnie. Dużo mniej studia, co wyszło na dobre. Jakość 4k i HDR kosmos [emoji16][emoji16]
Opublikowano 18 stycznia 20196 l O (pipi)a 13 odcinków za(pipi)iście. Wiem co będę robił co piątek. Pierwszy odcinek jak najbardziej udany ale ta zajawka pokazuje że reszta będzie jeszcze lepsze. Wyrzucenie clarksona przez BBC to najlepsze co mogło się przytrafić tej trójce wariatów
Opublikowano 21 stycznia 20196 l Autor Eh, zastanawiam się czy opłaca się wykupować Prime tylko dla TGT w 4K HDR
Opublikowano 21 stycznia 20196 l 13 zł to majątek przez który będziesz głodować więc lepiej nie BTW na tym amazonie masz jeszcze kilka ciekawych rzeczy jakbyś jednak wydał te strasznie duże pieniądze za miesiąc.
Opublikowano 21 stycznia 20196 l 2 minuty temu, szejdj napisał: 13zł? Myślałem, że 13 euro Enjoy exclusive Prime Originals as well as popular movies and TV shows. Introductory price of €5.99 €2.99 per month for your first six months. Cancel anytime. Membership renews for € 5.99/month after six months for new customers. Edytowane 21 stycznia 20196 l przez blantman
Opublikowano 22 stycznia 20196 l No 1 ep bardzo dobry. Ale za tydzień to będzie dopiero bomba ze specialem w Kolumbii
Opublikowano 22 stycznia 20196 l Czy ten Amazon Prime jest po polsku? Niby witryna jest, ale sama aplikacja na telewizorze już po angielsku.
Opublikowano 22 stycznia 20196 l U mnie wszystko po Polsku. Zobacz w ustawieniach, ja miałem domyślnie PL.
Opublikowano 22 stycznia 20196 l U mnie nie i chyba wiem w czym problem - po prostu konto amazon mam założone na Stany Zjednoczone.