Bartg 5 435 Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Mongolia cudowna, przepiękna, a sam odcinek chyba najlepszy grand tour do tej pory. John W 4K widoki az nierealnie dobre, polecam Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2019 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 (edytowane) Finałowy odcinek 11/10. Ostatnie 10 minut płakałem jak bóbr. Ten dokument podsumowujący 17 lat ich pracy + trip down memory lane to po prostu coś przepięknego. Ja praktycznie dorastałem z tym trio(wszystkie sezony TG obejrzane) i jak Clarkson zaczął płakać to coś we mnie pękło. Widać ile serca, pracy i siebie włożyli w te serie przez te wszystkie lata. To dzięki nim tak na prawdę pokochałem do takiego stopnia samochody. Kawał historii. Brawa Panowie!!! Szkoda, że już raczej nigdy nie będzie serii w takiej formule. Ale za to czekają nas pełne zwariowanych przygód specjale(jak ten epicki w Mongolii np ) Edytowane 17 Kwietnia 2019 przez sprite 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Czytając ostatniego posta pomyślałem "głupi czy co" no i teraz to mi jest głupio. Łezka się w oku zakręciła, no. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaczi 814 Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 ja trochę myślę że jednak to skrypt.... Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Meeh. Wiało nudą od dłuższego czasu. Dobrze że zmieniają formułę programu, znów będzie coś świeżego nowego od początku co z czasem zacznie toczyć się po równi pochyłej. Taka zmiana podyktowana jest słupkami oglądalności i to widownia decyduje jakie odcinki chce oglądać i słupki oglądalności pokazywały już od dłuższego czasu to że te epizody wyprawowe mają zdecydowanie lepszą oglądalność. Top Gear skończył się w kuli ognia i to było fajne, kontrowersyjne. Liczyłem na takie samo albo podobne zakończenie Grand Tour albo przynajmniej lekko kontrowersyjne a otrzymałem ckliwą łzawą przemowę. a pamiętam jak Grand Tour zaczął się tam gdzie Top Gear się skończył. Pociągnęli temat do końca i to było fajne. Że nie zapomnieli o widzach i dali im to czego oczekiwali. Mam nadzieje że wraz z kolejnym sezonem dotrzymają obietnicy i będą kontynuować fajne wyprawy. Byle w temacie ciekawych aut. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Czy ktoś wie jak anulować teraz amazon prime? Serio to jest jakaś droga przez mękę, niby na koncie jest opcja „zakończ członkostwo” ale po przejściu wyświetla błąd strony... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 https://www.primevideo.com/ Zaloguj się na dane na jakie wykupiłeś. Konto i ustawienia - i tam będzie anulowanie. P.S. Kilka dni temu też się w(pipi)iałem szukając. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Cytat Twoja subskrypcja zakończy się 21 kwietnia 2019 r. Mozilla - poszło od razu. Sry za duble posta. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Dzięki, próbowałem to robić przez stronę Amazona i mi błąd wywalało. Szkoda Grand Toura ;( płaczący Jeremy mnie wzruszył. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 To był ten moment, gdzie dorosli placza Myślę, że to nie żaden skrypt, tutaj Jeremy wyjaśnia ock https://metro.co.uk/2019/04/14/jeremy-clarkson-reveals-reason-behind-tears-grand-tour-didnt-get-proper-top-gear-farewell-9198870/ Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 17 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2019 No ostatni odcinek sztos. Amazon Prime szanuje obecnie najlepsza platforma. Teraz Bosch w piątek z nowym sezonem. Co do programu to mi nie szkoda namiotu. Widać już w tym sezonie że mniej odcinków z namiotem i według mnie formuła się wyczerpała cieszę się na więcej fajnych odcinków w terenie Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Właśnie miałem wrzucać. Świetne. Jutro PART II Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2019 XD Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 (edytowane) Wrzucam tutaj. Amazon właśnie zamówił 6 odcinkową serię z Hammondem i Tory Bellecim(Pogromcy mitów). Opis pod fotką. Cytat In the show, Hammond and Belleci find themselves shipwrecked in mysterious circumstances, stranded on a remote yet beautiful desert island. Rather than sitting around waiting to be rescued, the pair decide to take matters into their own hands as they use all of their engineering and expert scientific prowess not only to survive, but to construct an out-of-this-world, paradise island playground. The series follows the pair as they construct their exotic wonderland using what they have from the shipwreck and what they can find on the island. The duo’s hare-brained builds will range from island hopping vehicles to a supersized hydro-power waterwheel. Ale haajp Edytowane 21 Sierpnia 2019 przez sprite 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 23 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 11 godzin temu, schabek napisał: Piatek wieczor i humor gituwa za grand toura to bede subskrybowal prime do konca zycia Ale piękne Premiera w piątek 13 grudnia. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 23 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 Kibel totalny. Miał być program o autach, a nie celebryckie (pipi) dla mas. I to jeszcze z łódkami zamiast aut... Wtf... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 23 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 Ja tylko dodam ze grand tour całościowo wypada trochę biedniej od top gear tych starszych sezonow. Nie wiem czy to chodzi o montaz, czy co, ale czegos mi brakuje po prostu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaczi 814 Opublikowano 23 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 jak jest w 4K to z chęcią to obejrzę. Zdjęcia zapewne w takiej scenerii musza być doskonałe Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 23 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 Z oceną poczekam na drugi epizod bo ten pierwszy to tylko przywitanie z chłopakami i nie ważne czy w autach czy w łodziach. Trio wraca, choć poprzedni sezon lekko znudził to tęsknota robi swoje. Rozstanie na te kilka miesięcy przygotowało mnie psychicznie na świadomość że ten stan przerw nie będzie trwać. Któryś z nich w końcu zemrze i pozostała dwójka postanowi dalej nie kontynuować bez trzeciego muszkietera i tak to się skończy więc póki widzę ich na ekranie cieszę się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 13 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2019 Sorki za double post. Napisałbym że Grand Tour właśnie wrócił ale jakby nie wrócił. No bo jak to tak na łodziach? W każdym bądź razie to epicki powrót. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 16 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2019 To najlepszy program o łodziach jaki widziałem Oni w trójkę nawet jakby zrobili program o wędkowaniu byłby ciekawy. 3 stycznia zadebiutuje też program Jamesa o Japonii jak ktoś lubi go słuchać Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 18 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2019 Dokładnie. Nie był to jakiś najwyższej jakości special, ale i tak dobrze się oglądało. Wiadomo kiedy drugi ep? Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi