Opublikowano 1 sierpnia 20241 sie Mi się bardzo podobały te długie odcinki np. ten ze Skandynawią albo ten ostatni w Afryce
Opublikowano 1 sierpnia 20241 sie Ja GT bardzo lubię z wielką chęcią oglądałem, a co do TG i gości to było w 90% do pominięcia.
Opublikowano 1 sierpnia 20241 sie O zmarłych mówi się dobrze, albo wcale. Ci zacni panowie przez lata dostarczali moto rozrywki jak nikt inny. Zasłużyli na porządną stypę. Dlatego na ten ostatni seans zamówię najlepszą pizze i najlepsze piwo
Opublikowano 2 sierpnia 20242 sie Mi w TG (głównie) i GT podobały się według kolejności: 1. Speciale- w sumie nic dziwnego 2. Przerabianie aut, dziwne projekty, stare auta itp- np. Amfibie, motorhomes, auto elektryczne, hothatche itp. 3. Wyścigi wszelkiego rodzaju. Całą resztę w TG po prostu przeklikiwałem. Co do Touru- zrobiłem sobie rewatche trzech ostatnich odcinków i porównując do Mongolii czy Wietnamu, to strasznie sztuczne mi się wydają. Najbardziej Sand Job. Skandynawia była spoko, oprócz "zjazdu" Hammonda ze stoku.
Opublikowano 2 sierpnia 20242 sie 15 minut temu, MaZZeo napisał(a): Wiadomo gdzie ma być ostatni odcinek? Zimbabwe.
Opublikowano 10 września 202410 wrz 2 hours ago, darkos said: Grand Tour będzie kontynuowane. Tylko z inną ekipą. Z Top Gearem przecież wyszło znakomicie, a nie czekaj.
Opublikowano 10 września 202410 wrz Jak zmienią formułę i styl to może coś z tego wyjdzie, o ile wogóle się podejmą. Jak będą próbować robić to samo z inną ekipą, to Zresztą już po tym triu widać było zmęczenie i brak pomysłów. Wystarczy porównać Sand Job z lepszymi specialami z TG i widać różnicę. Swoją drogą TG i GT też by tak dobre nie były, gdyby nie cały sztab od realizacji. Niektóre ujęcia to
Opublikowano 10 września 202410 wrz Pomysły były, ale sami mówili, że zrobili samochodami wszystko co się dało i byli wszędzie gdzie 3 starszych grubych panów da radę wjechać (poza przejechaniem Rosji, co było w planach wielokrotnie ale nigdy się z różnych przyczyn nie udało, głównie politycznych). Plus chcieli skończyć na swoich zasadach, a nie kiedy któryś się zabije albo zostanie kaleką.
Opublikowano 10 września 202410 wrz Wg nigdzie nie potwierdzonych doniesien. Amazon negocjuje kontrakt z Vin Diesel, a program ma mieć bardziej rodzinny charakter
Opublikowano 10 września 202410 wrz Moga zatrudnic nawet z Bestie z Wadowic i Iwone Wieczorek, i tak kazdy wie ze nie ma to znaczenia. Top Gear i TGT ogladalo sie dla tej trojki i ich relacji. Samochody i widoczki sa tam jedynie tlem i ciekawostka, gdyby wymienic je na hulajnogi, motocykle czy lodki (co juz sie wydarzylo przeciez) to i tak bez roznicy . Bez nich po prostu ten format sie konczy, lepiej zrobia jak zatrudnia nowa ekipe do nowego programu, a nie stana sie memem jak TG po ich odejsciu
Opublikowano 10 września 202410 wrz ciężko będzie, dużo się dzieje na YT i kanałów z podobną formułą jest masa. Musieli by się naprawdę wstrzelić prowadzącymi bo że ujęcia i jakość jako materiału filmowego będą dobre to wiemy
Opublikowano 11 września 202411 wrz Nawet gdyby faktycznie program trzymał poziom to i tak wszyscy będą porównywać do oryginału, a takim zestawieniu nostalgia zawsze wygra.
Opublikowano 11 września 202411 wrz W UK mają fajnie, Clarkson wczoraj zaprosił ludzi to oglądania ostatniego odcinka w namiocie Grand Tour razem z prezenterami W 15 minut sprzedały się wszystkie bilety.
Opublikowano 11 września 202411 wrz 32 minutes ago, PiotrekP said: Tanie pewnie nie były. 80 funtów. Jednak nie z trójką, a z Jeremym, ale w cenie jedzenie, piwko Hawkstone i możliwość pogadania z Jeremym po seansie.
Opublikowano 11 września 202411 wrz Nie mieszkam na wyspach, ale nawet z naszego punktu widzenia nie wydaje mi się żeby to była wygórowana cena