MaZZeo 14 519 Opublikowano 21 września 2024 Opublikowano 21 września 2024 Ja też już po obejrzeniu i trochę też mi smutno tu ten Q&A z Jeremym czy jak chce obejrzeć wszystkie specjale z ostatnich parunastu lat to zostaje jedynie torrent? Cytuj
Sedrak 914 Opublikowano 21 września 2024 Opublikowano 21 września 2024 Ja kupiłem to: https://allegro.pl/oferta/top-gear-4xdvd-box-lektor-pl-komplet-rare-16303650546 Ale to niżej kupiłem za 50 zl. Nie wiem dlaczego teraz kosztuje 200... https://www.dvdmax.pl/top-gear-czesc-ii-bbc-box-5dvd,art752662 Nic innego z angielskim językiem i polskimi napisami nie znalazłem. Cytuj
darkos 4 372 Opublikowano 15 października 2024 Opublikowano 15 października 2024 Na torrencie kupiłem wszystkie sezony TG. Wiec od czasu do czasu włączę pierwsze epizody. Kiedyś to było 1 Cytuj
Artur_K 247 Opublikowano 16 października 2024 Opublikowano 16 października 2024 (edytowane) Póki co stare odcinki w różnej kolejności ale na bieżąco lecą na BBC Brit. Przypomniał mi się odcinek z przerabianymi camperami, albo wyścig w Londynie (Stig jako przesyłka w metrze). Ale oni mieli świetnych pomysłów! Edytowane 16 października 2024 przez Artur_K 3 Cytuj
PiotrekP 2 178 Opublikowano 29 października 2024 Opublikowano 29 października 2024 Motorhomes jeden z moich ulubionych odcinków z przeróbkami. Cytuj
maciucha 11 724 Opublikowano 24 listopada 2024 Opublikowano 24 listopada 2024 Dopiero nadrobiłem. Piękne pożegnanie Przy brothers in arms prawie się poryczałem Na pocieszenie od razu wciągnąłem special z Botswany Cytuj
MaZZeo 14 519 Opublikowano 18 lutego Opublikowano 18 lutego Od 2 tyg leci na YT na 24h na dobę klasyczne odcinki Top Gear, czasem zerkam sobie 1 Cytuj
Bartg 5 652 Opublikowano 18 lutego Opublikowano 18 lutego Eh i pomyśleć, że nigdy już nic lepszego w temacie programów motoryzacyjnych nie powstanie. 1 Cytuj
Figuś 21 407 Opublikowano 15 marca Opublikowano 15 marca w kwietniu ekipa ma wrócić w The Not Very Grand Tour https://metro.co.uk/2025/03/15/jeremy-clarkson-reuniting-richard-hammond-james-may-months-grand-tour-finale-22732549/ The Not Very Grand Tour has been described as ‘a motoring comedy documentary series’, according to the BBFC. It will feature the team ‘celebrating the combustion engine’ and also looking back at footage from their past adventures and test drives. The first episode is titled The Glory and The Power, and will be landing on Amazon Prime Video on April 18. Further details of the reunion show, including how many episodes it may include, have yet to be announced. And it’s bound to follow in the footsteps of Top Gear and The Grand Tour, as The Not Very Grand Tour director Phil Churchward worked on both. Cytuj
Sedrak 914 Opublikowano 15 marca Opublikowano 15 marca Nie wiem co myśleć o tej informacji. Z jednej strony super, bo wiadomo, że każdy kocha ich trio, z drugiej strony mieli bardzo fajne zakończenie i jak nie będzie pomysłu na to, to zostanie niesmak Cytuj
PiotrekP 2 178 Opublikowano 15 marca Opublikowano 15 marca Jak sobie myślę "po co?" To od razu mam odpowiedź- Choć chyba nikt z ekipy jej nie potrzebuje. Cytuj
Patricko 1 471 Opublikowano 15 marca Opublikowano 15 marca Z jednej strony gdyby nie chcieli to by tego nie robili, a z drugiej Amazon pewnie sypnął grubym groszem. Fajnie będzie ich znowu zobaczyć, no ale jakoś tak dziwnie będzie po takim dobrym zakończeniu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi