Skocz do zawartości

The Grand Tour

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 430
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• 4 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Najnowszy odcinek z Jaaaaagiem to mistrzostwo świata. Nie pamiętam kiedy tak ryłem ze śmiechu. Jag zatrzymujący się na szluga i toolkit dla złodziei w bagażniku wygrały wszystko :dynia:

Edytowane przez sprite
  • Minusik 1
Opublikowano

Lepszy na pewno, szkoda, że przez januszy nie mogą wywalić całkiem celebrity fuck face off. Nigdy nie dogonią starych TG, ale głównie dlatego, że nie da się non stop wymyślać czegoś nowego, praktycznie wszystko w temacie samochodów, testów, wyzwań, wycieczek czy budowania czegoś z wykorzystaniem auta zostało już przez nich zrobione.

Opublikowano

face-off praktycznie zawsze przewijam, mogli by w ogóle z tego zrezygnować. jedyny dobry był w 4 odcinku. Alfie miał fajne historyjki z fabryki TVR, akurat ta para była dość zabawna. resztę równie dobrze mogliby uśmiercać jak w 1 sezonie, i to dosłownie uśmiercać. 

Opublikowano

mi się szczerze trochę przejadło. W sensie nadal fajnie ogląda się ale już bez takich emocji jakie towarzyszyły TG. Tak jak kolega Bartek mówi, ciężko wymyślić coś nowego w temacie i w formule, która będzie inna niż TG albo nie będzie skutkowała pozwem przez BBC

Opublikowano

Wy chyba nie wiecie ze to program motoryzacyjny, mi w TG zawsze podobało się luźne podjeście do samochodów które my mozemy co najwyżej na plakatach pooglądać, mocno się śmiałem gdy w 2 lub 3 odcinku 1 sezonu Clarkson próbował zmieścić się w Vulcanie.

Opublikowano

odcinek po prostu świetny, kompletny. wszystko przypasowało. face-off dał radę a ten materiał o rajdach genialny. mogliby z tego zrobić pełnometrażowy dokument. kombinowanie i fantazja włochów nieźle rozwalała system :obama: 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Historia rajdów świetna, zresztą na ogół tego typu materiały wypadają w Top Gear/Grand Tour bardzo dobrze i są przyjemną odskocznią od kolejnych akcji w stylu własnoręcznie robionej amfibii albo jeżdżenia starymi, zdezelowanymi jaguarami. w najnowszym odcinku jest z kolei piękny materiał o supersamochodach z przełomu lat 80tych i 90tych. Za młodu moje ulubione obrazki z gum Turbo to właśnie XJ220 i EB110 ;) 

Edytowane przez Gromit
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Jeden z moich ulubionych materiałów z Clarksonem, niesamowicie opowiada o samochodach, mógłbym chyba bez przerwy słuchać jak opowiada o samochodach, jeden z komentarzy brzmi "clarkson is one of the least boring people on earth". To chyba prawda. Muszę obejrzeć cały materiał.

Edytowane przez MAJOR SZEJDI
Opublikowano

Netflix ogłosił że po trzecim sezonie Grand Tour o ile ten w ogóle powstanie, stacja zakończy współpracę z Clarkson May i Hammond.

Tak więc ci Panowie się w końcu rozejdą i skończy się ich era, albo powrócą do Top Gear gdzie umrą śmiercią naturalną.