Opublikowano 26 maja 20168 l Dziś startuje drugi sezon Miasteczka Wayward Pines, który początkowo chyba w ogóle miał nie powstać, ale w końcu Fox się ugiął i jest. No to zakładam wątek. W uproszczeniu, jak dla mnie serial jest takim połączeniem Twin Peaks i The 100 bez teen dramy. Podoba mi się klimat i cały motyw tajemniczej osady jak z Wielkiego Brata. Co do pierwszego sezonu to takie mocne 7/10. Sam nie wiem czy bardziej podobała mi się pierwsza połówka, gdzie główny bohater ogarniał dopiero pobyt w Wayward czy druga, w której okazało się, że cała mieścina jest tak naprawdę ostatnią arką ludzkości otoczoną murem pod napięciem, a na zewnątrz panują mordercze mutanty W każdym razie jeden z ciekawszych tworów ostatnich lat. Chętnie łyknę drugi sezon. Całość bazuje na książkach autorstwa Blake'a Croucha.
Opublikowano 26 maja 20168 l Autor Raczej tylko dla tych wartych uwagi W sumie chyba nic ciekawego się już na ten rok nie kroi.
Opublikowano 26 maja 20168 l Będziesz zakładał temat dla każdego serialu na świecie? A niech zakłada.
Opublikowano 26 maja 20168 l Też właśnie odpalam dzisiaj nowy odcinek. 1 sezon mógł być nawet. Edytowane 26 maja 20168 l przez sprite
Opublikowano 27 maja 20168 l Slabiutko narazie. Pierwszy sezon trzymala charyzma Dillona kiedy tutaj dostajemy samych noname'ow badz tez dzieciakow. I znowu bedzie walka o styl rzadzenia i bohater ktorego trzeba wprowadzic w swiat - tylko nie z takim stylem jak w pierwszym sezonie. Nie widze tego.
Opublikowano 27 maja 20168 l Raczej tylko dla tych wartych uwagi W sumie chyba nic ciekawego się już na ten rok nie kroi. Nie zwracaj uwagi na Blubera, kąśliwy ale niegroźny. Serial mam zamiar obadać, tym bardziej, że 1 sezon zamknięty.
Opublikowano 2 czerwca 20168 l Autor Pierwszy odcinek... taki jakiś dziwny. Niby to kontynuacja historii z pierwszego sezonu, ale tak jakby nie do końca i trochę w moim odczuciu na siłę Ale na plus całkiem ładne panie wśród nowych postaci
Opublikowano 18 czerwca 20168 l Nowy sezon to go wno obesrane. Już pierwszy trącił myszką ale drugi to porażka bez klimatu. Szkoda czasu.