Skocz do zawartości

WRC 6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mistrzowskiej sprzedaży to oni nigdy nie będą mieć ale skoro dłubią następną edycję to widać im się opłaca. dla fantów ekstremalnego ścigania tylko Dirt ale nie zapominajcie o reszcie która chce bezstresowo poszaleć na szutrach i wygrywać za pierwszym razem bez masterowania odcinka co do tysięcznej sekundy. każda gra ma jakiś target i widać mają popyt że robią kolejną odsłonę. ciekawe ile im zejdzie numerków zanim zrobią coś naprawdę porządnego.

Opublikowano

Ostatnio pograłemw  WRC5, rwanie fps co chwila, drewniany model jazdy, brak obsługi kierownic, zero zainteresowania tym tytułem

• Plusik 1
  • Minusik 1
Opublikowano

A ja Wam powiem że kiedy dodali obsługę kierownicy do WRC5 to jeździło mi się naprawdę przyjemnie. To studio ma potencjał, jeśli wyciągną wnioski z błędów poprzedniej odsłony i podpatrzą co nieco u Dirta albo SLRE, to kto wie, może coś z tego wyjdzie. 

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Ostatnio pograłemw  WRC5, rwanie fps co chwila, drewniany model jazdy, brak obsługi kierownic, zero zainteresowania tym tytułem

Jakoś pół roku temu wyszła łatka. Kierownica z FF działa doskonale.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dirt nie ma licencji, mało odcinków. Zresztą faktycznie porównanie raczej nie na miejscu. Jestem ciekaw, czy w WRC6, na dzień dobry, dostaniemy wszystkie odcinki. W "piątce" zażyczyli sobie 13 odcinków jako płatne DLC. Rozumiem auta, ale trasy... Loeb ma wszystko kosztem jakości. Właśnie za sprawą Dirta mi się nie spieszy, ale łyknę z czasem...

Opublikowano (edytowane)

Niektórzy grają w Assetto Corsa a niektórzy w Driveclub, niektórzy w Dirt Rally a niektórzy w WRC.

Z tym że porównanie nie na miejscu, bo Assetto to totalna symulacja tylko dla kierownic "po ulicach" (podobnie jak Project Cars), a Driveclub to arcade "pod pada" dla wszystkich. DR i WRC to jednak realistyczne rajdy i identyczna tematyka. To tak jakbym grał w FIFE i PESa naraz. Bez sensu, trzeba coś wybrać.

Edytowane przez _daras_
Opublikowano (edytowane)

Niektórzy grają w Assetto Corsa a niektórzy w Driveclub, niektórzy w Dirt Rally a niektórzy w WRC.

WRC to jednak realistyczne rajdy

chyba kpisz

powiedziec ze dirt rally jest symulatorem to mocne naciągnięcie a co dopiero WRC

Edytowane przez _S_
Opublikowano

OK, ale rajdy to rajdy. Wolę masterować jeden zaj.ebisty tytuł (z tej samej tematyki), niż "sprawdzać" wszystko po kolei, tak więc WRC nie dla mnie, dopóty mam Dirt Rally. No chyba, że zbierze mega recenzje. ale wątpię.

Opublikowano

WRC to jednak realistyczne rajdy

chyba kpisz

powiedziec ze dirt rally jest symulatorem to mocne naciągnięcie a co dopiero WRC

W kwestii realizmu Loeb czy WRC5? Jakoś mnie te klipy z WRC6 nie przekonują...

Opublikowano

To wtedy się załącza wspomagacze jazdy i każdy sobie w Dircie poradzi :)

Nie wiem jak Wy możecie patrzeć na te upośledzone WRC. Wygląda to jak kupa, rusza się jak kupa (nie potrafi utrzymać stałych 30 klatek, co przy tak lichej grafice i jednym autem na trasie jest skandalem).

Jara Was tylko oficjalna licencja i otoczka? To już chyba lepiej sobie obejrzeć transmisję rajdu w TV. Gry są po to, by czerpać radość z rozgrywki, a pod tym względem Dirt Rally miażdży konkurencję i jest jedynym duchowym spadkobiercą swietnych gier rajdowych sprzed lat.

• Plusik 2