Michał102 870 Opublikowano 14 października 2016 Opublikowano 14 października 2016 Ojtam, to nie przygodowki czy strzelanki by się mogło od tak ograć i koniecznie trzeba szukać kolejnego tytułu. Ja bym się przesiadł na grę lepszą, a nie nowszą. Moim zdaniem lepszej rajdówki od Dirta nie ma, a co za tym idzie duzego wyboru też nie Gusta oczywiście są różne i jak komuś podoba się WRC, to niech śmiało bierze. Wątpię jednak by taka gra się spodobała komuś, kto do tej pory ogrywał DR 1 Cytuj
PiPoLiNiO 743 Opublikowano 28 listopada 2016 Opublikowano 28 listopada 2016 Kupiłem. Jestem lamusem rajdowym, jedyna gra jaką dłużej ogrywałem to Colin 2 i 3 na pc. Wszyscy piszą jakie to (pipi), a mi się podoba. Tak jak Hiv pisał w recenzji, spoko gra. Grafika znośna, fajne detale tyou możliwość włączania świateł, wycieraczek. Możliwość przebicia opony i zmiany w czasie os. Asysty na off, poziom trudny i gra się faktycznie trudno. Zwłaszcza jak jest mgła to robi się mega klimat i hardcore. Polecam niezdecydowanym:) Cytuj
Moldar 2 273 Opublikowano 28 listopada 2016 Opublikowano 28 listopada 2016 Nie lepiej było kupić dirta? Cytuj
mattaman 294 Opublikowano 28 listopada 2016 Opublikowano 28 listopada 2016 Dirt jest mega trudny i nie każdy się tam odnajdzie. Cytuj
easye 3 390 Opublikowano 28 listopada 2016 Opublikowano 28 listopada 2016 WRC na konsolach chodzi w 60, czy 30 fpsach ? Cytuj
PiPoLiNiO 743 Opublikowano 29 listopada 2016 Opublikowano 29 listopada 2016 (edytowane) 30. W każdej grze wyłączam wspomagacze bo uważam że bezsensu grać z nimi, a nie nam kiery. Więc od Dirta pewnie bym się odbił. A po włączeniu asyst zrobiłby się wrc 6 tylko bez tylu tras i otoczki wrc. Czasem trzeba kierować się logiką. Zresztą wrc kosztował 50 zł także tego Edytowane 29 listopada 2016 przez PiPoLiNiO Cytuj
Lucky77 22 Opublikowano 29 grudnia 2016 Opublikowano 29 grudnia 2016 (edytowane) Gram to mogę ocenić. Generalnie to jest poprawiana "piątka". Lepszy, trudniejszy model jazdy. Przyłożono większą wagę do nawierzchni. Barierki nas zatrzymują a pagórki nie pozwalają na tak częste ścinanie zakrętów. Grafika trochę żywsza i bardziej płynna. Auto nie psuje się po pierwszym dzwonie. Nareszcie widać rozgrzane tarcze. Najbardziej mnie cieszą pełne mistrzostwa, ostatnio były, ale bez alei serwisowej. Czas nie dostosowuje się do gracza. A teraz największy zgrzyt sezonu: nie ma wszystkich os-ów! W "piątce" też nie było, dodali jako płatne DLC, co uważam za kpinę. Pewnie teraz zrobią podobnie. Brakuje mi wozów z poprzednich sezonów. Następny banał to ich strona wrcpluc.com. Możemy kupić sobie filmiki itp. Ale to powinno być w grze! Choć dodano jedną kamerę, powtórki nadal są słabe. Suma sumarum, zamiast tylko poprawiać, mogli też coś dodać. Jeździ się lepiej, ale znów mało gry w grze. Dodali więcej kar i zlikwidowali przewinięcia. Trzeba się trochę więcej wysilić podczas jazdy. Ale wydaje mi się, że autorzy boją się większej symulacji. Jest tylko ABS i TC. Wystarczyło zrobić trudniejszy model jazdy i dać więcej asyst dla zielonych. W końcu to WRC. Edytowane 29 grudnia 2016 przez Lucky77 Cytuj
PiPoLiNiO 743 Opublikowano 29 grudnia 2016 Opublikowano 29 grudnia 2016 Cofam swoją opinię. Ta gra to dno. A po włączeniu dirt rally, dno i kilometry mułu. Fizyka, 60fps, normalne a nie drewniane sterowanie... Cytuj
Lucky77 22 Opublikowano 29 grudnia 2016 Opublikowano 29 grudnia 2016 (edytowane) Dlatego celowo nie porównywałem do Dirta. Inna kategoria. Jeśli ktoś nie trawił piątki to do niech nie podchodzi do szóstki... no i na odwrót. Po za lekkimi spadkami animacji, wozy brzmią lepiej a prowadzenie wymaga większej koncentracji. Generalnie jest trudniej. Gram na zmianę z WRC5, więc mam na bieżąco porównanie. Zmienili sezon na 2016 i kilka drobiazgów. Po za tym w nowej edycji powtarzają się odcinki, tyle, że raz w dzień a raz w nocy. Ogromny i największy minus to BRAK WSZYSTKICH OS-ów!!! Szkoda, bo im dłużej gram, tym bardziej wciąga. Edytowane 2 stycznia 2017 przez Lucky77 Cytuj
maztika 36 Opublikowano 19 lipca 2017 Opublikowano 19 lipca 2017 WRC 5 nawet podobało mi się. Tu potrzebowałem 2 godzin na wejście i oswojenie się. Teraz siedzę w pracy i już tylko czekam, aż wrócę do domu i będę kontynuować karierę :) Później kupi się tą lepszą rajdówkę, czyli Dirt 4 :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi