Gość Opublikowano 7 lipca 2016 Opublikowano 7 lipca 2016 Portugalia - Francja 0-2 Co za emocje, po ćwierćfinałach awansowałem na 3cie miejsce, półfinały niestety spadek o 4, ale przed finałem tracę tylko 3 punkty do 2 miejsca także cały czas jest szansa :] Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 7 lipca 2016 Autor Opublikowano 7 lipca 2016 (edytowane) no sorry że nie ogarnąłem teraz tabeli, zje'bałem sprawę bo niepotrzebnie teraz zabierałem się za format kompa, ale nie czepiaj się już tak wszystkiego. Jutro się sprężę i będzie tabela po ćwierćfinałach i półfinałach. Kurde, to tylko 6 meczów, po 1/8 jak było 8 meczów sytuacja w tabeli zmieniła się mało co. Zresztą jakby Yakubu albo ktoś inny odskoczył na więcej niż 3 punkty to nie byłoby efektu zaskoczenia i przed finałem znalibyśmy zwycięzcę Edytowane 7 lipca 2016 przez c0r Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 8 lipca 2016 Opublikowano 8 lipca 2016 Portugalia - Francja 1:1 Cytuj
Daffy 10 628 Opublikowano 9 lipca 2016 Opublikowano 9 lipca 2016 c0r jest szansa ze podliczysz przed finalem czy jednak dopiero calosc po ostatnim meczu? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi