Shen 9 685 Opublikowano 28 maja 2016 Opublikowano 28 maja 2016 (edytowane) Nie wiem czy ktoś tu od nich coś czyta, ale wydają bardzo udane tytuły do których mam sentyment z dzieciństwa. Od lat czytam od nich GI Joe i Transformers, ostatnio wziąłem się za Żółwie Ninja i jestem zadowolony. Jak ktoś lubi wielkie roboty to mozna zaczac od All Hail Megatron Żółwie wydają juz tez od dluzszego czasu, pozmieniali troche originy postaci, ale dobrze mi sie to czyta. Lepiej niz niektore starsze pozycje. GI Joe tutaj jakos nic konkertnie mi sie nie wryło w pamiec Edytowane 28 maja 2016 przez Shen 1 Cytuj
Malibu 940 Opublikowano 28 maja 2016 Opublikowano 28 maja 2016 Ja tylko Locke&Key z tego wydawnictwa czytałem i gorąco polecam Cytuj
Shen 9 685 Opublikowano 27 marca 2019 Autor Opublikowano 27 marca 2019 humble bundle Transformers https://www.humblebundle.com/books/transformers-2019-idw-books?utm_source=facebook&utm_medium=link&utm_campaign=transformerscomics2019_announce&fbclid=IwAR1KLSoN1KLX64Ip_4-4pCVGDwJEwcGfERKCR2gP94RP7v9qr3i0NbrLuZ8 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi