Opublikowano 31 maja 20168 l Potrzebuje internet do końca czerwca, jakieś 5-10GB powinno styknąć. Co polecacie?
Opublikowano 31 maja 20168 l Autor Ale jak to działa? Dają mi takiego pendrajwa i po miesiącu im go zwracam, czy jak? Telefon mam w orange na abonament i mam tylko 512mb w pakiecie, z możliwością wykupienia następnych 2GB za dyche, ale to mnie średnio urządza ze względu na mały transfer.
Opublikowano 31 maja 20168 l Nope, modem musisz mieć swój. Jeśli to jakaś wioska to zamiast Play weź Plusa, za doładowanie 50 zeta jest prawie 10gb do wykorzystania w 2 miesiące i zasięg nawet na najgorszym zatylu.
Opublikowano 31 maja 20168 l Autor Czyli musze kupić swój modem z wejściem na karte sim? Potem kupuje prepaida, doładowuje i biore pakiet internetowy?
Opublikowano 31 maja 20168 l Autor No to elegancko. Dzięki za pomoc . Jeszcze jak jesteśmy przy temacie - wiecie jak usunąć dane z routera? Oddaje dostawcy i wolałbym żeby tam nic nie zostało.
Opublikowano 1 czerwca 20168 l Autor Ogarnąłem od kumpla . Przestroga - karty Playa nie są jednakowe i na tej telefonicznej nie idzie aktywować tego LTE bez limitu za 45zł, o czym przekonałem się dopiero po doładowaniu sobie konta na tą kwote :facepalmz: No ale 12GB na miesiąc powinny wystarczyć (tylko 2x6GB szło za tą kwotę wykupić).