ogqozo 6 574 Opublikowano 15 sierpnia 2016 Opublikowano 15 sierpnia 2016 (edytowane) "W rzeczywistości nie jestem <typ człowieka, którym jest>, wręcz przeciwnie - ja TYLKO się tak zachowuję!". Któż tak nie myśli o sobie. Edytowane 15 sierpnia 2016 przez ogqozo Cytuj
Gość Opublikowano 16 sierpnia 2016 Opublikowano 16 sierpnia 2016 Tak, ludzie są tak mało skomplikowani, a maski noszą tylko w książkach. Za to przesada w ukazaniu wrażliwych bohaterów w kreskówce oddaje 1 do 1 realne charaktery. Trudno nie przyznać serio, że tych "wrażliwych" to tak normalnie by słusznie się zamykało w psychiatryku. Cytuj
Tokar 8 278 Opublikowano 25 marca 2017 Opublikowano 25 marca 2017 Czy ja wiem, spory sukces komercyjny. Wiadomo, że to nie Simpsonowie czy South Park, ale sporo ludzi oglądających coś więcej niż tvn jednak kojarzy. Cytuj
Gość Opublikowano 25 marca 2017 Opublikowano 25 marca 2017 Wydaje mi się, że nie robi się dla paru wybrańców 3 sezonów serialu z gwiazdami srebrnego ekranu. Cytuj
ogqozo 6 574 Opublikowano 25 marca 2017 Opublikowano 25 marca 2017 (edytowane) "BoJack" zajmuje 6.-8. miejsce w rankingach Netflixa w zależności od kraju. To nie jest największy hicior, ale nadal sukces. To całkiem popularny serial, podobnie jak "Mad Men" przyciągający różnego typu widzów z jakiegoś powodu, nawet jeśli jest inny niż największe hiciory. No sorry ale to nie jest science-fiction gdzie dialogi polegają na tłumaczeniu przez postaci tego, co się dzieje. Poza Rosją. Z jakiegoś powodu, w Rosji BoJack ma więcej (płacących) widzów, niż w USA - w liczbach bezwzględnych. Edytowane 25 marca 2017 przez ogqozo Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 26 marca 2017 Opublikowano 26 marca 2017 (edytowane) Za to o tylko o dosc przecietnym stranger things wiedział każdy. Smutne jest to, ze ludzie pewnie nie chcą oglądać kreskowki bo wydaje im sie, ze to infantylne. To samo z grami na Nintendo tutaj na forum. Jakaś dziwna forma stygmatyzacji, ze niby dla homoseksualistów. Ludzie są dziwni, ale ch.uj nawet nie wiedzą co tracą. Edytowane 22 czerwca 2017 przez _Be_ Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 26 marca 2017 Opublikowano 26 marca 2017 a tak poważnie nie wystarcza wam info ze oglada to pare osób na forumku? Bo realnie co z tego bedziecie mieli jak bedzie ogladało poł internetu/ forumka? Pamiętam ze ugly americnas ogladało 5 osob, realu ze mna ogladaly dwie, i w s umie wystarczyło. chyba ze boli ze nie mozna cytowac tekstów bo nikt nie bedzie wiedzial o co chodzi, tutaj fakt, jest problem. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 26 marca 2017 Opublikowano 26 marca 2017 A nie no jak na snoba przystało cieszę sie, ze oglądałem zanim było modne Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 26 marca 2017 Opublikowano 26 marca 2017 ja czytałem książke zanim jeszcze ktoś myslal o ekranizacji Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 26 marca 2017 Opublikowano 26 marca 2017 Będę oglądał, ale dwa powody mnie powstrzymują: - brak czasu - polecenie przez ogóra, znanego roastera Cytuj
Gość ragus Opublikowano 22 czerwca 2017 Opublikowano 22 czerwca 2017 (edytowane) znowu czuję się jak przy oglądaniu mad menów - to jest znowu spóźniony na imprezę i nadrabia co się da. fenomenalny serial, podchodziłem jak do kolenego adventure time czy rick and morty, jendakże trochę się zdziwiłem. mam wrażenie, że słaba kreska i animacja jest tylko pretekstem do przedstawienia odbiorcy czegoś większego. no i całkiem budujące jest to, że netlflix jest w stanie wypluć coś więcej niż prezydenta łamiącego 4 ścianę i przygody superbohaterów. Edytowane 22 czerwca 2017 przez ragus Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 22 czerwca 2017 Opublikowano 22 czerwca 2017 Słaba kreska? Przecież BoJack jest bardzo ładnie narysowany. Ja niedawno skończyłem trzeci sezon, trudno powiedzieć, że "wchodzi jak złoto", bo jednak ton jest mocno depresyjny. Czekam na kolejne odcinki. Cytuj
selene 3 368 Opublikowano 22 czerwca 2017 Opublikowano 22 czerwca 2017 Ej, ale prosta kreska nie znaczy słaba. Nie mogę się doczekać czwartego sezonu, niby w okolicach sierpnia ma się pojawić. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 22 czerwca 2017 Opublikowano 22 czerwca 2017 8 odcinek pierwszego sezonu :( Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 22 czerwca 2017 Opublikowano 22 czerwca 2017 Jeszcze dużo przed Tobą Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 11 lipca 2017 Opublikowano 11 lipca 2017 (edytowane) Edytowane 11 lipca 2017 przez chmurqab Cytuj
Gość ragus Opublikowano 12 lipca 2017 Opublikowano 12 lipca 2017 (edytowane) Ten sezon będzie chyba niesamowity. Oglądam dalej. W drugim sezonie królem zdecydowanie jest dla mnie Mr Peanutbutter i Diane. No i ten wątek w Meksyku jezu. Wspaniały serial, dla mnie absolutny top telewizyjnej rozrywki. Edytowane 12 lipca 2017 przez ragus Cytuj
Gość ragus Opublikowano 19 lipca 2017 Opublikowano 19 lipca 2017 (edytowane) Skończyłem. Przez minutę gapiłem się jeszcze w czarny ekran. Dawać 4 sezon. Mam nadzieję, że pociągną motyw z córką BoJacka. Edytowane 19 lipca 2017 przez ragus Cytuj
dee 8 816 Opublikowano 20 lipca 2017 Opublikowano 20 lipca 2017 Zaliczyłem wszystkie 3 sezony i o ja pier... Namocniejsza, najbardziej jadąca po emocjach, najbardziej dająca do myslenia rzecz jaką widziałem w formacie serialu. A przy tym tak cholernie śmieszna i bezlitosnie kpiąca. Końcówka 3. sezonu to prawdziwe mistrzostwo świata. Czekam na 4. sezon jak diabli. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi