Skocz do zawartości

BoJack Horseman - Netflix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

"W rzeczywistości nie jestem <typ człowieka, którym jest>, wręcz przeciwnie - ja TYLKO się tak zachowuję!". Któż tak nie myśli o sobie.

Edytowane przez ogqozo
  • Odpowiedzi 262
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Tak, ludzie są tak mało skomplikowani, a maski noszą tylko w książkach. Za to przesada w ukazaniu wrażliwych bohaterów w kreskówce oddaje 1 do 1 realne charaktery. Trudno nie przyznać serio, że tych "wrażliwych" to tak normalnie by słusznie się zamykało w psychiatryku.

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Czy ja wiem, spory sukces komercyjny. Wiadomo, że to nie Simpsonowie czy South Park, ale sporo ludzi oglądających coś więcej niż tvn jednak kojarzy.

Opublikowano

Wydaje mi się, że nie robi się dla paru wybrańców 3 sezonów serialu z gwiazdami srebrnego ekranu.

Opublikowano (edytowane)

"BoJack" zajmuje 6.-8. miejsce w rankingach Netflixa w zależności od kraju. To nie jest największy hicior, ale nadal sukces. To całkiem popularny serial, podobnie jak "Mad Men" przyciągający różnego typu widzów z jakiegoś powodu, nawet jeśli jest inny niż największe hiciory. No sorry ale to nie jest science-fiction gdzie dialogi polegają na tłumaczeniu przez postaci tego, co się dzieje.

Poza Rosją. Z jakiegoś powodu, w Rosji BoJack ma więcej (płacących) widzów, niż w USA - w liczbach bezwzględnych.

screen%20shot%202017-01-24%20at%20105031

Edytowane przez ogqozo
Opublikowano (edytowane)

Za to o tylko o dosc przecietnym stranger things wiedział każdy. Smutne jest to, ze ludzie pewnie nie chcą oglądać kreskowki bo wydaje im sie, ze to infantylne. To samo z grami na Nintendo tutaj na forum. Jakaś dziwna forma stygmatyzacji, ze niby dla homoseksualistów. Ludzie są dziwni, ale ch.uj nawet nie wiedzą co tracą.

Edytowane przez _Be_
Opublikowano

a tak poważnie nie wystarcza wam info ze oglada to pare osób na forumku?

Bo realnie co z  tego bedziecie mieli jak bedzie ogladało poł internetu/ forumka?

Pamiętam ze ugly americnas ogladało 5 osob,   realu ze mna ogladaly dwie, i  w s umie wystarczyło.

chyba ze boli ze nie mozna cytowac tekstów bo nikt nie bedzie wiedzial o  co  chodzi, tutaj fakt, jest problem.

Opublikowano

A nie no jak na snoba przystało cieszę sie, ze oglądałem zanim było modne

• 2 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)

znowu czuję się jak przy oglądaniu mad menów - to jest znowu spóźniony na imprezę i nadrabia co się da. fenomenalny serial, podchodziłem jak do kolenego adventure time czy rick and morty, jendakże trochę się zdziwiłem. mam wrażenie, że słaba kreska i animacja jest tylko pretekstem do przedstawienia odbiorcy czegoś większego.

no i całkiem budujące jest to, że netlflix jest w stanie wypluć coś więcej niż prezydenta łamiącego 4 ścianę i przygody superbohaterów.

Edytowane przez ragus
  • 3 tygodnie później...
Gość ragus
Opublikowano (edytowane)

Ten sezon będzie chyba niesamowity. Oglądam dalej. W drugim sezonie królem zdecydowanie jest dla mnie Mr Peanutbutter i Diane. No i ten wątek w Meksyku jezu.

Wspaniały serial, dla mnie absolutny top telewizyjnej rozrywki.

Edytowane przez ragus
Gość ragus
Opublikowano (edytowane)

Skończyłem. Przez minutę gapiłem się jeszcze w czarny ekran.

58f.png

Dawać 4 sezon. Mam nadzieję, że pociągną

motyw z córką BoJacka.

Edytowane przez ragus
Opublikowano

Zaliczyłem wszystkie 3 sezony i o ja pier... :obama: Namocniejsza, najbardziej jadąca po emocjach, najbardziej dająca do myslenia rzecz jaką widziałem w formacie serialu. A przy tym tak cholernie śmieszna i bezlitosnie kpiąca.

Końcówka 3. sezonu to prawdziwe mistrzostwo świata. Czekam na 4. sezon jak diabli.

• Plusik 1