Opublikowano 19 sierpnia 20177 l Myślałem, że się nie pozbieram po odcinku w Nowym Meksyku. Czasami ten serial jest aż za mocny. I ta ostatnia scena 2 sezonu idealnie powiązana z zakończeniem pierwszego sezonu. Boże, jakie to jest dobre Biorę się za 3 sezon.
Opublikowano 20 sierpnia 20177 l Odcinek podwodny... coś pięknego Edytowane 20 sierpnia 20177 l przez sprite
Opublikowano 20 sierpnia 20177 l Skończyłem wczoraj oglądać 3 sezon.Pierwsze dwa odcinki zwiastowały trochę słabszy sezon, ale potem... <- tak się czuje oglądając ten serial.
Opublikowano 20 sierpnia 20177 l Ja mam mniej więcej tak: -> -> -> -> -> podsumowując, ma zły wpływ na mnie.
Opublikowano 20 sierpnia 20177 l po ricku i morty mój ulubiony serial. potrafi zdołować jednym zdaniem człowieka, no ale jak by nie patrzeć, trafnie punktuje problemy życiowe i relacje międzyludzkie jak przyjaźń, miłość czy smutek. no i cytat z pamięci: "masz burdel w życiu i pomagasz na siłę innych uszczęśliwiać, nie radząc sobie ze swoimi problemami"
Opublikowano 21 sierpnia 20177 l Końcówka 3 sezonu była aż za mocna Dobrze, że 4 sezon już lada moment, bo roku czekania nie wytrzymałbym. I want to be an architect :( :( Edytowane 21 sierpnia 20177 l przez sprite
Opublikowano 24 sierpnia 20177 l Dla mnie to obecnie jedyny pewniak na Netflixie. Mam nadzieję, że utrzyma ten genialny poziom
Opublikowano 25 sierpnia 20177 l The only thing that matters is right now. This moment. This one spectacular moment we are sharing together. Right, Sarah Lynn? Sarah Lynn?BACK IN THE 90'S I WAS IN A VERY FAMOUS TEEVEEEEEEEEEEE SHOOOOOOOOW Edytowane 25 sierpnia 20177 l przez chmurqab
Opublikowano 25 sierpnia 20177 l Nie czytam Waszych postów, żeby nie załapać się na jakiś spoiler, ale Fish of Off Water to pyerdolony majstersztyk audiowizualny z piękną historią. Najlepszy odcinek jaki do tej pory zobaczyłem. Warto było wrócić.
Opublikowano 26 sierpnia 20177 l Spotkałem się z wieloma opiniami, że to najlepszy odcinek, ale kompletnie tego nie rozumiem - jest fajny, ale uznawać niemal niemy epizod za najlepszy w serialu, którego główną siłą są dialogi? 8 września, boże, to już za moment. Jakoś sobie ubzdurałem, że dopiero pod koniec miesiąca będzie. Nie mogę się doczekać.
Opublikowano 26 sierpnia 20177 l No ten odcinek to jedna (z wielu) z najlepszych rzeczy jakie widziałem w serialach. Jest smutno-śmieszny z świetnym scenariuszem i reżyserią.
Opublikowano 26 sierpnia 20177 l Cooooo xd słuchać jakis polskich lapsow zamiast Willa Arnetta i tysiaca gwiazd? Daniel Radcliff po polsku to musi być sztos xd
Opublikowano 26 sierpnia 20177 l Lol, nawet nie wiedziałem że do tego dubbingu jest. No tak średnio bym powiedział, mr Peantubutter jest zbyt pozytywnie nastawiony do życia po angielsku, żebym miał teraz przestawiać się na jakiegoś Boberka.
Opublikowano 26 sierpnia 20177 l Dubbing jak na polskie realia jest OK, ale oryginalny dubbing to sztos nad sztosy i trzeba być niedorozwiniętym by z niego rezygnować.
Opublikowano 26 sierpnia 20177 l Hm, no niezgrabne i zubożające, ale jako tako zachowuje co się dzieje, jak ktoś musi puszczać BoJacka 3-latkom nieumiejącym czytać to ma opcję. Zmiana głosu BoJacka na jakiegoś Olafa Lubaszenkę od razu zmienia sporo w tej historii mdr, zupełnie inna postać teraz. Aż bym obejrzał całe dla nowych wrażeń, nowego serialu o emerytowanym polskim aktorze nieodnajdującym się w komercyjnym świecie III RP. Edytowane 26 sierpnia 20177 l przez ogqozo
Opublikowano 26 sierpnia 20177 l Jak można to oglądać z polskim dubbingiem? Ja pier.dole xDD Gardze mocno.