ogqozo 6 541 Opublikowano 26 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2017 Character actress Margo Martindale -> aktorka serialowa Bożena Dykiel ja zabijam dzieci, dzieci to są dla mnie śmieci płód się we mnie kręci, zaraz jak obcy wyleci dorwać płód, H W D Płód, pif paf, waszka G Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 26 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2017 Albo żółw J.K. Simmons. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 26 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2017 (edytowane) Oni serio przełożyli Kill that fetus na polski, właśnie odpaliłem na netfliksie. Ahahaha. Edytowane 26 sierpnia 2017 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 26 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2017 nie mam nic do dubbingu, bardziej do aktorów wcielających się w postacie, jakoś ci polscy voice aktorzy totalnie bez ikry ;/ te same głosy chyba od 30 lat słysze i brzmią tak samo xd na szczęście serial jest na tyle wybitny że można raz obejrzeć po ang i raz po polsku. uwaga spoiler 3 sezonu: ale to tylko piosenka xd https://www.youtube.com/watch?v=k3MKSqUTr-A polska wersja bardziej mi wpada w ucho xd ale Diane, Peanutbutter, Todd brzmią lepiej w wersji angielskiej imo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 26 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2017 polska wersja bardziej mi wpada w ucho hory człowiek Już za samą zebrę polska wersja jest dyskwalifikowana. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 26 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2017 zebra najlepsza!!! XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 570 Opublikowano 26 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2017 Ja oglądałem po polsku, też uważam że aktorzy dobrze się spisali. Obie wersje mają swoje zalety, nie hejtowałbym jednak polskiego dubbingu tylko dlatego że jest polskim dubbingiem. Aktorzy przynajmniej są charakterystyczni. NIemcy to mają dubbingi, wszystkie brzmią jak przesłuchania gestapo: https://www.youtube.com/watch?v=D-SPRCQAb9E A ten odcinek o aborcji jest mega dobry, ile tam gagów, że nie mogłem przestać się śmiać. Peanutt który mówi żeby przestali śpiewać, bo serio boi się tych wystrzałów ;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 26 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2017 (edytowane) Orzech masz doborowe towarzystwo. Teraz musisz obejrzeć 2 razy po angielsku, żeby zmyć brud. Gościnne występy gwiazd Holywoo, które podkładają głosy pod rysowane wersje swoich odpowiedników, Todd wyglądający tak: morze gier słownych, których nie przełożysz na polski bez uszczerbku, ale mimo to polski przekład super xd. Edytowane 26 sierpnia 2017 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 26 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2017 No tez sobie nie wyobrazam przelozenia tego wszystkiego w dubbingu z zachowaniem sensu i humoru. Koncze 2. sezon i jest wybornie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 26 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2017 probowalem to ogladac, ale serial za bardzo przypomina moje zycie. ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 26 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2017 No serial jest momentami bolesny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 26 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ore 188 Opublikowano 30 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2017 W dniu wczorajszym zostałem zredefiniowany przez pierwszy sezon. Kolejne są równie dobre? Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 30 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2017 Moim zdaniem jeszcze lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 30 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2017 Dużo, dużo lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mani 685 Opublikowano 30 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2017 Boże jak ja zazdroszcze ludziom, którzy dopiero zaczynają przygode z tym serialem.... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 30 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2017 W dniu wczorajszym zostałem zredefiniowany przez pierwszy sezon. Kolejne są równie dobre? Trzeci jest najlepszy, ale drugi momentami trochę nuży. Tak czy siak enjoy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 31 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2017 Zaraz 4 sezon. <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 31 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2017 (edytowane) Troche się denerwuje bo wiem co mnie spotka. Małe pytanie, bardzo delikatnie je ujmę: - czy 1 odcinek 1 sezonu jest bardzo reprezentatywny, i wskazuje sposób prowadzenia akcji, flashbacki, humor itd. przyszlych odcinkow? Edytowane 31 sierpnia 2017 przez milan Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 1 września 2017 Udostępnij Opublikowano 1 września 2017 Nie. 1 odcinek 1 sezonu nie reprezentuje rodzaju humoru i prowadzenia akcji w kolejnych odcinkach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 1 września 2017 Udostępnij Opublikowano 1 września 2017 Oglądaj dalej, nie pożałujesz, mi też po pierwszym średnio podeszlo Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 191 Opublikowano 1 września 2017 Udostępnij Opublikowano 1 września 2017 Mnie po pilocie bardzo podeszło. Jak wciągnę 3 sezon Twin Peaks, to chyba biorę się za BoJacka. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 1 września 2017 Udostępnij Opublikowano 1 września 2017 Pilot to straszne go.wno ale dam jeszcze szanse 2 odcinkom bo mam jeszcze optymistyczne podejście i dziwne by bylo by tylu sie mylilo Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 1 września 2017 Udostępnij Opublikowano 1 września 2017 Być może jesteś bardziej man than a horse Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 2 września 2017 Udostępnij Opublikowano 2 września 2017 Pierwsze odcinki to bardzo płytki humor z delikatną nutą dekadencji. Musisz oglądać do momentu, aż wszystko zacznie się pyerdolić. I nie chodzi mi tu o łóżko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi