selene 3 368 Opublikowano 11 września 2017 Opublikowano 11 września 2017 Tylko mi się rzuciło w uszy, że BoJack w ostatnim odcinku ma inny dzwonek na telefonie? Cytuj
tomzacz 204 Opublikowano 12 września 2017 Opublikowano 12 września 2017 No i po 4 sezonie, niektóre odcinki (zwłaszcza 2 i 11 odcinek) to Nie nazwałbym go najlepszym sezonem, ma wciśnięte za dużo wątków (czyżby kolejny sezon miałby być ostatnim?), ale to wciąż rzecz, którą warto zobaczyć Cytuj
Gość ragus Opublikowano 14 września 2017 Opublikowano 14 września 2017 (edytowane) Po dwóch odcinkach jest wybitnie. Cóż za kontrast stylu życia, gdy je zestawimy ze sobą. Tak czułem, że BoJack może być w tym sezonie trochę na uboczu, ale z tak nakreślonymi bohaterami ciężko mieć o to pretensje. Ależ mną potargał ten 2 odcinek. Edytowane 14 września 2017 przez ragus Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 21 września 2017 Opublikowano 21 września 2017 (edytowane) Ostatnie 3 odcinki kapitalne. Najbardziej uczuciowy sezon do tej pory. "I've never had a brother"(łzy w oczach) Edytowane 21 września 2017 przez sprite Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 21 września 2017 Opublikowano 21 września 2017 (edytowane) 5 sezon oficjalnie zamówiony Edytowane 21 września 2017 przez sprite 3 Cytuj
Farmer 3 281 Opublikowano 22 września 2017 Opublikowano 22 września 2017 Ok, Bojack zaliczony. Dobry i przemyślany serial z kilkoma cholernie wybitnymi odcinkami i motywami. Podwodny świat, narkotykowy zjazd, przeszłość rodziny Horsemanów czy wreszcie odcinek 12 trzeciego sezonu... Tak... Bojacka jako postaci pomimo za(pipi)istości można było wtedy znienawidzić. Szkoda, że motyw został niejako zamieciony pod dywan. Multum przekozackich postaci: Todd, Mr Peanutbutter, Princess Carolyn... Co ciekawe serial nawet nie próbuje kryć się z faktem, że postacie czy sytuacje są żywcem wyciągnięte z filmowego show-biznesu. Motyw właśnie z Sarą Lynn tak mocno bije odwróconą sprawą Ledgera i Olsen. I o ile można się sprzeczać o to ile jest Charliego Sheena w Bojacku tak chyba nikt nie ma wątpliwości, że Mr Peanutbutter to kopiuj-wklej Rob Lowe z Parks and Recreation. No i Todd... Nieważne skąd oni go wytrzasnęli. Ta postać rozwala system. Odcinki z dyktatorem czy dzień z życia Todda będę odświeżał sobie co chwilę. Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 8 października 2017 Opublikowano 8 października 2017 4 sezon zaliczony, powtórzyłem wcześniej 1-3 z kobitką, bo nie oglądała. Ostatnie 4 odcinki zbinge'owane dzisiaj na kacu, no nie było to zbyt zdrowe, no ale cóż. Znakomity sezon. Mam nadzieję, że na 5tym domkną całość. Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 14 października 2017 Opublikowano 14 października 2017 Tak to sobie wyobrażałem właśnie. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 14 października 2017 Opublikowano 14 października 2017 ehh obejrzałby nowy sezon ;/ Cytuj
Rayos 3 185 Opublikowano 7 listopada 2017 Opublikowano 7 listopada 2017 skonczylem wczoraj czwarty sezon, końcowe epy mocne w ogóle w moim odczuciu bardzo dobry sezon Cytuj
ogqozo 6 574 Opublikowano 16 listopada 2017 Opublikowano 16 listopada 2017 (edytowane) Dopiero miałem czas nadrobić czwarty sezon. Ten zwrot akcji w 9. odcinku (o wnuczce Kocicy). Dżizus. Uwielbiam ten serial za bycie tak okropnym. Inni naprawdę by to pociągnęli, a tutaj jednak zawarli, gdzie zazwyczaj jest miejsce rozgrywania takich historii. Bardzo dobre, tylko... czemu być tak niemiłym w imię szczerości. Cała końcówka sezonu to oczywiście jeden z najlepszych momentów w historii TV, bla bla, wiadomo. Denerwuje mnie tylko wątek Diane i Peanutbuttera. W sumie też jest życiowy, ale kurczę, czemu taka dziewczyna się jara takim kolesiem? Edytowane 21 listopada 2017 przez ogqozo obejrzane dalsze odcinki Cytuj
Tokar 8 278 Opublikowano 13 grudnia 2017 Opublikowano 13 grudnia 2017 W dniu 16.11.2017 o 20:26, ogqozo napisał: Denerwuje mnie tylko wątek Diane i Peanutbuttera. W sumie też jest życiowy, ale kurczę, czemu taka dziewczyna się jara takim kolesiem? Chyba też zaczęła się nad tym zastanawiać. Dopiero teraz ogarnąłem. Wszystko co się dzieje wokół matki Bojacka w tym sezonie to Podobał mi się też optymistyczny ton na koniec zamiast dalszego mnożenia traum i dramatów. Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 1 marca 2018 Opublikowano 1 marca 2018 Po jakim czasie mija pustka po obejrzeniu BoJacka? Mija 3-4 dni odkąd skończyłem oglądać a ja dalej myślę o koniu... Nie pamiętam kiedy miałem ostatni raz taką pustkę po książce, filmie, serialu czy gierce. Jako tako ratuje świadomość, że wyjdzie 5 sezon w tym roku. Cytuj
Rayos 3 185 Opublikowano 1 marca 2018 Opublikowano 1 marca 2018 po tygodniu intensywnego chlania. Cytuj
selene 3 368 Opublikowano 2 marca 2018 Opublikowano 2 marca 2018 23 godziny temu, Słupek napisał: Po jakim czasie mija pustka po obejrzeniu BoJacka? Mija 3-4 dni odkąd skończyłem oglądać a ja dalej myślę o koniu... Nie mija nigdy, this is your god now. Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 19 kwietnia 2018 Opublikowano 19 kwietnia 2018 miny znajomych którzy nie wiedzą o co chodzi bezcenne "koń?" P 1 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 27 czerwca 2018 Opublikowano 27 czerwca 2018 a już chciałem dać minusa, że ktoś odkopał temat robiąc złudną nadzieję na temat premiery nowego sezonu Cytuj
Hubert249 4 285 Opublikowano 27 czerwca 2018 Opublikowano 27 czerwca 2018 Niemcy odpadli, teraz taki NEWS. Wspaniały dzień 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi