Opublikowano 28 czerwca 20186 l Jezu, jaka wspaniała wiadomość! To najważniejsze wydarzenie dla mnie w tym roku.
Opublikowano 4 września 20186 l obstawiam, że peanutbutter strzeli samobója w tym sezonie. mark my words.
Opublikowano 9 września 20186 l Jaram się ja poyeban. 19 lecę na urlop, więc jestem trochę rozdarty czy chcę wpadać w depresję przed czy po.
Opublikowano 12 września 20186 l Gwiazdorek jebany, do roboty by sie wziął. Porobiłby 8 godzin przy taśmie to by zobaczył jak wygląda prawdziwe zycie
Opublikowano 14 września 20186 l Właśnie pierwszy dobry, jest p o t e n c j a ł Łoooooo drugi odcinek, right in the feels. I ta piosenka końcowa xD Edytowane 14 września 20186 l przez ragus
Opublikowano 14 września 20186 l 4 odcinek skąd jest te nagranie na końcu? Zapomniałem z kim BoJack gadał o prawie ruchaniu tej mlodej
Opublikowano 14 września 20186 l 13 minut temu, ragus napisał: 4 odcinek Pokaż ukrytą zawartość skąd jest te nagranie na końcu? Zapomniałem z kim BoJack gadał o prawie ruchaniu tej mlodej