Hubert249 4 285 Opublikowano 17 października 2019 Opublikowano 17 października 2019 (edytowane) E: Myślalem, że to nowy trailer. Do kasacji. Edytowane 17 października 2019 przez chris85 Cytuj
Rayos 3 182 Opublikowano 17 października 2019 Opublikowano 17 października 2019 a ja dalej nie skonczylem 6 sezonu... Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 17 października 2019 Opublikowano 17 października 2019 Godzinę temu, Rayos napisał: a ja dalej nie skonczylem 6 sezonu... lol dlaczego? najlpeszy sezon Cytuj
Rayos 3 182 Opublikowano 17 października 2019 Opublikowano 17 października 2019 no wlasnie nie wiem, obejrzalem pare epow i mnie nie ciagnelo dalej Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 25 października 2019 Opublikowano 25 października 2019 6 sezon wylądował. Cytuj
funditto 661 Opublikowano 25 października 2019 Opublikowano 25 października 2019 Będzie dzisiaj oglądane Cytuj
Mendrek 569 Opublikowano 25 października 2019 Opublikowano 25 października 2019 Łojezu, pierwszy odcinek miazga, zapowiada się klimat ciężki. Mniej śmiania się, więcej refleksji. Będziemy chyba żałować, że to już koniec... Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 26 października 2019 Opublikowano 26 października 2019 Jest recap przed seansem wlasciwym? Cytuj
mugen 1 975 Opublikowano 26 października 2019 Opublikowano 26 października 2019 Jest troche ponad trzyminutowe podsumowanko sezonu 5. 1 Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 27 października 2019 Opublikowano 27 października 2019 no jestem po 5 odcinkach i z leksza wieje chu/jem w tym sezonie ;/ Cytuj
Gość ragus Opublikowano 27 października 2019 Opublikowano 27 października 2019 (edytowane) No slabo słabo. Nienawidzę jak serial tnie ostatni sezon na 2 części i tutaj jest podobnie. Nic ciekawego. Edytowane 27 października 2019 przez ragus Cytuj
Tokar 8 278 Opublikowano 27 października 2019 Opublikowano 27 października 2019 Nigdy nie zrozumiem, jak można ładować sobie Bojacka w dawce większej niż 1 odcinek dziennie. Pierwszy odcinek bardzo fajny, ale bez feelscrackerów. O tym co Spoiler wyprawiali starzy było już wystarczająco dużo. Najciekawsze chyba było pokazanie Spoiler jaką rolę alkohol odgrywał w budowaniu i wzmacnianiu komediowej charyzmy Bojacka . W sumie można ten odcinek podsumować "Bojack siedzi na odwyku i ma różne przygody". Drugi wyraźnie słabszy, ale doceniam zabieg ze Spoiler zwielokrotnieniem Carolyn, przez co ciężko się to oglądało. Dobra symulacja koszmaru zajmowania się małym bombelkiem. To już drugi odcinek po aborcyjnym, który zdaje się krzyczeć na koreańskim wybrzeżu "jebać robienie gówniaków." 1 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 27 października 2019 Opublikowano 27 października 2019 Problemem całego sezonu jest to, że to wszystko już przecież było. Nic nie ruszyło do przodu, twórcy chyba za cel wzięli upchnięcie jak największej ilości drugoplanowych postaci, tylko w przeciwieństwie do poprzednich sezonów z takim motywem, tutaj wszystko zostało przedstawione po łebkach. Na wyróżnienie zasługuje jedynie odcinek w domu Peanutbuttera, reszta słabiutka. Cytuj
Figaro 8 300 Opublikowano 27 października 2019 Opublikowano 27 października 2019 Bojacka śledzę od początku i od zawsze uważam go za strasznie przereklamowany serial. Jest on tylko w porządku, nic więcej. 1 Cytuj
Tokar 8 278 Opublikowano 1 listopada 2019 Opublikowano 1 listopada 2019 Update po całości półsezonu. Jeżeli oczekiwało się, że od początku będzie dążenie do jakiejś konkretnej konkluzji, najlepiej maksymalnie gorzkiej, to rzeczywiście można się rozczarować. Skupienie większości odcinków na postaciach drugoplanowych z Bojackiem jedynie w tle, okazało się całkiem fajną formułą. Odcinek, w którym jedynym śladem Bojacka są czytane z offu listy z odwyku, to udany i świeży pomysł. Odstaje trochę odcinek Toddocentryczny, bo gdy wydawało się, że wreszcie znaleziono receptę na tę postać po skoncentrowaniu jego wątku na kwestii problematycznej seksualności, nie wiadomo po co wrócili do koncepcji maksymalnie randomowej, krejzolskiej na siłę przygody, która męczy po 10 minutach. W dodatku na ostatniej prostej ładują tu jeszcze parent issues, o które nikt nie prosił. Koncepcja skupienia się na postaciach pobocznych przeszkadzała mi tylko w ostatnim odcinku, gdzie to wszystko staje się już naprawdę za mocno rozwodnione. Tzn. rozumiem, że chodziło chyba o pokazanie jak radzą sobie postacie, które kiepsko wyszły na znajomości z Bojackiem. Tylko jeżeli tak, to przez 5 sezonów przewinęło się jeszcze kilka osób, które można było tam wcisnąć. Zamiast tego jest jakieś kuriozalne śledztwo dziennikarskie i randomowe poczyniania Hollyhock i znajomych, a wszystko to nakierowane na zepsucie sytuacji, w której wszyscy są wreszcie mniej lub bardziej zadowoleni, poprzez powrót afery koperkowej z prawie-że-przeruchaniem niepełnoletniej sarenki oraz dalsze grzebanie przy sprawie Sarrah Lynn. No spodziewałem się ciekawszego settingu przed finałowym zestawem. 1 Cytuj
Farmer 3 281 Opublikowano 28 grudnia 2019 Opublikowano 28 grudnia 2019 Połówka sezonu to właściwie preludium do wydarzeń, które dostaniemy w styczniu. Bojack tym razem chyba nie ucieknie od przeszłości. Spoiler Pytanie czy twórcy idą w stronę finału House M.D.? Bo choć ciekawie prezentuje się pomysł prison break z Horsemanem, tak nie ma kiedy go zrealizować (to ma być ostatni sezon, tak?). Cieszy mnie, że przyjdzie mu zmierzyć się z konsekwencjami z wydarzeń z planetarium i tego jak na to zareagują jego przyjaciele (oprócz Diane, po co to żyje jeszcze?). Czekam na finał. Cytuj
Farmer 3 281 Opublikowano 15 stycznia 2020 Opublikowano 15 stycznia 2020 Też macie wrażenie, że Bojack skończy jak Spoiler Kevin Spacey w Spoiler American Beauty? Spoiler Bo przecież nie w House of Cards, c'nie? Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 1 lutego 2020 Opublikowano 1 lutego 2020 no nie wiem, ledwo dałem radę dwa epy obejrzeć, straszna sr.aka Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 1 lutego 2020 Opublikowano 1 lutego 2020 (edytowane) Też nie kumam fenomenu tego serialu. Już lepiej oglądać Rickiego. Edytowane 1 lutego 2020 przez Faka Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 1 lutego 2020 Opublikowano 1 lutego 2020 Serial jest bardzo dobry, pierwszy sezon to nie był hit na początku ale jak już weszło to ojaj.ebie z każdym sezonem co się odpier.dalało to głowa mała, w piątym już lekka zadyszka a teraz ten finałowy to nawet nie wiem co to ma być. Cytuj
Dahaka 1 878 Opublikowano 1 lutego 2020 Opublikowano 1 lutego 2020 Chyba ogladamy inne seriale, bo to co ja ogladam jest S Z T Y W N I U T K I E. Ale w sumie rozumiem, z Rickiem i Mortym jest analogiczna sytuacja, jedni sie spuszczaja jak nad ósmym cudem świata, a inni (w tym ja) nie widza w nim nic specjalnego. W kazdym razie, finałowe odcinki bardzo dobre, ale niczego innego się nie spodziewałem. 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi