MEVEK 3 462 Opublikowano 6 czerwca 2016 Opublikowano 6 czerwca 2016 Wciaz wracam dla jej grafiki, postaci, muzy(stage Eddiego), dla klimatu ktorego nic juz nie przeskoczy, nawet za milion lat = Tekken 3 !!! 2 Cytuj
Pupcio 18 395 Opublikowano 7 czerwca 2016 Opublikowano 7 czerwca 2016 Byle do Meksyku Czemu mi dokuczasz Ragus? Cytuj
Shen 9 626 Opublikowano 7 czerwca 2016 Opublikowano 7 czerwca 2016 Chrono Cross. Dla mnie gra jest idealna. Pamietam jak przeczytalem recke Stara w PE, ocena 10/10. Muzyka, grafika, ogromna ilosci postaci, patent z rownoleglymi swiatami. Swietny system rozwoju gdzie nie bylo nudnego grindowania leveli. Wszystkie dla mnie tam zagralo. 2 Cytuj
REZOK 1 020 Opublikowano 7 czerwca 2016 Opublikowano 7 czerwca 2016 Chrono Cross. Dla mnie gra jest idealna. Pamietam jak przeczytalem recke Stara w PE, ocena 10/10. Muzyka, grafika, ogromna ilosci postaci, patent z rownoleglymi swiatami. Swietny system rozwoju gdzie nie bylo nudnego grindowania leveli. Wszystkie dla mnie tam zagralo. No giera za(pipi)ista, pamiętam jak przechodziłem ją na Xboxie Klimat, muza, grafika, fabuła, gejmplej. Wszystko tip top. Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 7 czerwca 2016 Opublikowano 7 czerwca 2016 Co to w ogóle curwa za pytanie? ^_^ O lata świetlne przed innymi, najlepsza z najlepszych gier w jakie kiedykolwiek grałem: Ninja Gaiden Fucking Black ma się rozumieć Cytuj
Shen 9 626 Opublikowano 7 czerwca 2016 Opublikowano 7 czerwca 2016 Chrono Cross. Dla mnie gra jest idealna. Pamietam jak przeczytalem recke Stara w PE, ocena 10/10. Muzyka, grafika, ogromna ilosci postaci, patent z rownoleglymi swiatami. Swietny system rozwoju gdzie nie bylo nudnego grindowania leveli. Wszystkie dla mnie tam zagralo. No giera za(pipi)ista, pamiętam jak przechodziłem ją na Xboxie Klimat, muza, grafika, fabuła, gejmplej. Wszystko tip top. trolling czy co? Cytuj
Janusz Gamingu 1 848 Opublikowano 9 czerwca 2016 Autor Opublikowano 9 czerwca 2016 Chyba w oczekiwaniu na VII / XV ogram jeszcze raz. Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 9 czerwca 2016 Opublikowano 9 czerwca 2016 Wiedzmin jest obiektywnie najlepsza gra w jaka gralem ale najwieksze ciary mialem przy RDR (meksyk) i last of us ( zakonczenie i muzyke Gustavo Santaolalla) A z gier granych za gnoja KotOR i vice city piracone z ryneczku Cytuj
Godot 416 Opublikowano 10 czerwca 2016 Opublikowano 10 czerwca 2016 Ciężko by mi było wybrać. Najważniejszy jest dla mnie niewątpliwie Super Mario 64 i to jest moja gra wszechczasów. Ale czy w tej chwili jest najlepsza? No raczej nie, są Galaktyczne Mariany chociażby. Z niemarianowych jest The Last of Us, jest RDR, Mass Effect, Wiedźmin 3, Zelda WW, Batman AA. I pewnie jeszcze by się trochę znalazło. Ale skoro ma być ta jedna to wybieram Metroid Prime. Oprócz przeogromnego sentymentu do tej gry to nawet po prawie 15 latach jest unikalna w skali naszego rynku, a przy tym kosmicznie miodna, przepiękna (design gniecie jądra), fantastycznie udźwiękowiona. Kto nie grał zrobił sobie ogromną krzywdę 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi