Opublikowano 3 czerwca 20168 l Serial jest inspirowany filmem Michaela Crichtona "Świat Dzikiego Zachodu" z 1973 roku. Jego akcja rozgrywa się w futurystycznym parku rozrywki. Projekt opisywany jest jako opowieść o początkach sztucznej inteligencji oraz o przyszłości grzechu. W obsadzie znaleźli się Anthony Hopkins, Ed Harris, Evan Rachel Wood, James Marsden, Thandie Newton, Jeffrey Wright, Miranda Otto i Rodrigo Santoro. "Westworld" długo borykało się z różnymi problemami. Wysokobudżetowa produkcja (54 mln dolarów) musiała walczyć z doniesieniami, jakoby statystom płacono za ostre sceny symulowanego seksu. A w styczniu wstrzymano kręcenie zdjęć. Prace na planie wznowiono na początku kwietnia. Premiera serialu jest zapowiedziana na jesień 2016.
Opublikowano 3 czerwca 20168 l Wygląda bardzo obiecująco, mam nadzieję, że problemy przy produkcji nie odbiją się jakoś mocno na ogólnej jakości. W obsadzie znalazła się także Lili Simmons, czyli chociażby Rebecca z Banshee
Opublikowano 29 sierpnia 20168 l Autor Mam nadzieję, że z sezonu na sezon serial nie będzie się staczał po równi pochyłej tak jak to było z Lostem. Jednak daję kredyt zaufania Abramsowi.
Opublikowano 29 sierpnia 20168 l Przez "Mroczną Wieżę" jestem nakręcony na westerny więc mam nadzieję, że to nie zawiedzie. Już widać, że będziemy mieli prawdopodobnie walkę zbzikowanego AI z jakąś garstką ludzi zamkniętych w tym parku rozgrywki.
Opublikowano 3 września 20168 l Recenzja pierwszych dwóch odcinków:http://naekranie.pl/recenzje/westworld-odcinek-1-i-2-bezspoilerowa-recenzja-przedpremierowa
Opublikowano 11 września 20168 l Westworld zaplanowany na 5 sezonów http://www.slashfilm.com/five-westworld-seasons/
Opublikowano 15 września 20168 l Autor Po co robią kolejne trailery? Człowiek jeszcze bardziej nie może się doczekać.
Opublikowano 3 października 20168 l Obejrzane i jest sztos Scena z Pokaż ukrytą zawartość paint it black w tle Jedyne co mnie gryzło to wulgaryzmy, które brzmiały strasznie nienaturalnie, jakby wciśnięte na siłę. Poza tym 100% jaranka wszystkim. Edytowane 3 października 20168 l przez Dahaka