Kymel 786 Opublikowano 3 października 2016 Opublikowano 3 października 2016 Ten klimat, ta gra aktorska, ta fabuła. Ale to jest dobre i zapowiada się, że będzie jeszcze lepiej Wspaniały czas aby być fanem seriali sci-fi. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 3 października 2016 Opublikowano 3 października 2016 Evan Rachel Wood - hot or not? Jeszcze jak, już w True Blood była boska, tylko niestety cyca nie stwierdzono. Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 3 października 2016 Opublikowano 3 października 2016 W True Blood bardzo denerwowała mnie jej morda. Tutaj na szczęście jest świetna. Cała gra aktorska oraz muzyka to jeden wielki BANDERAS. scena rozmowy ojca Dolores z Hopkinsem, wspomniany napad z Paint it Black w tle. Mistrzostwo. Ależ sztos się zaczął Cytuj
Solderowy123 43 Opublikowano 3 października 2016 Autor Opublikowano 3 października 2016 Po pierwszym odcinku trudno ocenić serial. Ten był taki wprowadzający, a klimat w tym odcinku był nieziemski, aż mam ochotę ponownie zagrać w Red Dead Redemption. Sam pomysł z "ożywianiem" ludzi, którzy stają się androidami jak dla mnie średni, ale w końcu jest to serial sci-fi. Moją ulubioną postacią po pierwszym odcinku jest ten mężczyzna w czerni. Cytuj
Dahaka 1 861 Opublikowano 4 października 2016 Opublikowano 4 października 2016 Oglądalność pierwszego odcinka - 3.3 mil Cytuj
Solderowy123 43 Opublikowano 4 października 2016 Autor Opublikowano 4 października 2016 Jeszcze większa niż odcinki pilotażowe GoT i True Detective. Jestem ciekaw, jaka była oglądalność ogólnoświatowa. Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 5 października 2016 Opublikowano 5 października 2016 @Inuki, - Właśnie do końca chyba nie było powiedziane, że świat się resetuje co 24h. To chyba zależy od tego jak długo goście chcą być w tym świecie (scena z karciarzem i facetem w czerni to potwierdza). - Na to wygląda. Po każdym gościu projektanci muszą "posprzątać". - Przyśpieszył atak o tydzień, ponieważ musieli wycofać ileś tam gospodarzy (i związane z nimi historie) z powodu błędu, który wprowadziła najnowsza aktualizacja. - Bo goście mogą robić co im się żywnie podoba. Tak samo nikt nie reagował na gwałt na Dolores. A jeśli chodzi Ci o tą mapę w czaszce to pewnie mało kto wie o jej istnieniu, nawet z projektantów, pewnie tylko sam Hopkins . Oczywiście to są tylko przemyślenia po pierwszym odcinku, serial już jest rozpisany na 5 czy 6 sezonów, więc na odpowiedzi na niektóre pytania przyjdzie nam pewnie sporo poczekać. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 5 października 2016 Opublikowano 5 października 2016 Na IGNie recka pierwszego odcinka. 9/10 i editor's choice Jarać się recenzją IGN . Dopiero zaczynam oglądać i sam wyrobię sobie ocenę Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 5 października 2016 Opublikowano 5 października 2016 Pilot wbił mnie w fotel (no dobra, w kanapę). Klimat absolutnie mistrzowski i jak tego nie zepsują, to będzie GOTY. Już teraz dostajemy sporo pytań i zagadek, z których wiele zapewne będzie ciągnęło się aż do końca serialu. 1 Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 5 października 2016 Opublikowano 5 października 2016 Ja sobie aż dwa razy obejrzałem pilota. Takie to dobre Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 5 października 2016 Opublikowano 5 października 2016 Dobrze się zapowiada, pierwszy odcinek to takie wprowadzenie w klimat i fabułe, nie wiem więc czym się do końca jaracie. Pilot był dobry, ale nic specjalnie poza tym, fajnie po obejrzeniu co najwyżej porozkminiać ukryte smaczki. Serial kojarzy mi się mocno z filmem Ja Robot, Raport Mniejszości i z Detroit being human PS4 zakończenie: Mi się podobał fragment na końcu, gdy pytają Dolores czy byłaby w stanie skrzywdzić żywa istotę? Na co ona bez zastanowienia odpowiada, że NIE. A chwile później scena jak ubija muche Aktor pokroju Hopkins, który dostaje nie małe pieniążki będzie pewnie rozdawał karty przez cały serial i to pewnie on z jakiegoś powodu wprowadził tego buga w aktualizacji softu, bo powtarzali te słowa o aktualizacji kilka razy w ciągu odcinka. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 5 października 2016 Opublikowano 5 października 2016 (edytowane) No spoko pilot, HBO jak się za coś bierze to można oczekiwać pewnego poziomu. Dupy nie urwało, ale może będzie lepiej. Jak na moje oko to strasznie dużo roboty mają z tym sprzątaniem po każdym 'scenariuszu' Nie mogli tego opracować trochę lepiej? Androidy pewnie będą nabierać coraz więcej ludzkich cech, w końcu się zbuntują i wyjdą z tego 'parku' do realnego świata. Tak będzie. Ale materiału na 5 sezonów to jak na razie nie widzę. Edytowane 5 października 2016 przez Masorz Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 5 października 2016 Opublikowano 5 października 2016 (edytowane) Finał 5 sezonu Androidy przejęły kontrole nad światem, zamieszkały w białym domu i na kremlu, pozostała garstka ludzi która stała się obiektem polowania. Po Abramsie i Nolanie to wcale by mnie nie zaskoczyło No tematyka serialu jak z Detroit! Tak może będzie XD Edytowane 5 października 2016 przez Fanek 1 4 Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 5 października 2016 Opublikowano 5 października 2016 Nie poniżaj się. Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 6 października 2016 Opublikowano 6 października 2016 Obejrzałem i naprawdę mi się podoba. Skoro już mają zaplanowane 5-6 sezonów to liczę, że nie będziemy musieli w każdym oglądać tego samego tylko w "innych czasach". Liczę na bunt maszyn i rozwinięcie w stylu terminatora. Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 6 października 2016 Opublikowano 6 października 2016 A w kolejnych odcinkach dojdzie kolejny powód żeby z przyjemnością oglądać: Cytuj
Luqat 968 Opublikowano 7 października 2016 Opublikowano 7 października 2016 Nawet cycków już nie musi pokazywać po Banshee. Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 7 października 2016 Opublikowano 7 października 2016 Obejrzałem i ja. I wiecie co? Efektu "łał" brak. Może dlatego, że oglądałem stosunkowo niedawno VICE, a że tematyka dość podobna, więc miałem wrażenie lekkiego deja vu. Nie skreślam jednak serialu i z takiej czystej kobiecej ciekawości będę oglądał dalej. Jednak jeżeli wyjdzie z tego coś na wzór LOST to się strasznie wkvrwię... Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 7 października 2016 Opublikowano 7 października 2016 Pod jakim względem na wzór Lost? Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 7 października 2016 Opublikowano 7 października 2016 Hmm, po sieci lata już drugi odcinek. Jakiś wyciek? Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 7 października 2016 Opublikowano 7 października 2016 Rano na hbogo też już był. Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 7 października 2016 Opublikowano 7 października 2016 (edytowane) Pod jakim względem na wzór Lost? Pod względem kretyńskiej i pisanej na siłę fabuły ostatnich sezonów. Początek to była petarda, ale później? Ech... Liczę, że żadnych paranormalnych rzeczy nikt do Westworld nie wciśnie, ale nie można do końca być pewnym. Edytowane 7 października 2016 przez Andreal Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 7 października 2016 Opublikowano 7 października 2016 Jak obejrzałem pilota to sobie pomyślałem, że dobrze by było, gdyby każdy sezon opowiadał o innym okresie historycznym, np średniowiecze itp. A tutaj jeden z kolesi od produkcji mówi tak: http://www.cinemablend.com/television/1563422/when-westworld-may-begin-exploring-other-worlds For the first season, we only explore the Westworld. There's talk about in the future seasons, if there's more, that there will be a different world. But we're not sure what it will be yet. Dobry pomysł. Cytuj
Solderowy123 43 Opublikowano 7 października 2016 Autor Opublikowano 7 października 2016 HBO na fb napisało, że drugi odcinek jest już dostępny na HBO GO. Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 7 października 2016 Opublikowano 7 października 2016 łooo nieźle. Wieczorem sprawdzam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi