MBeniek 3 260 Opublikowano 13 stycznia 2020 Opublikowano 13 stycznia 2020 Trzeci sezon już 15. marca. Będzie ktoś oglądał? Ja po finale drugiego sezonu raczej nie mam ochoty na powrót do serialu. No chyba, że nagle opinie będą bdb. 1 Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 13 stycznia 2020 Opublikowano 13 stycznia 2020 Oczywiście. Zmiana settingu + Aaron Paul i szykuje się cymesik. Cytuj
messer88 6 473 Opublikowano 16 marca 2020 Opublikowano 16 marca 2020 Jak dla mnie świetnie się zaczyna. Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 17 marca 2020 Opublikowano 17 marca 2020 Nie motają tak jak w drugim sezonie i można zrozumieć co się wydarzyło w odcinku, przynajmniej póki co Lajtowo przyjemnie zaczęli. 3 sezon ma być ostatni? Cytuj
Farmer 3 272 Opublikowano 18 marca 2020 Opublikowano 18 marca 2020 Ja już niewiele pamiętam z 2 sezonu. Spoiler Czemu Maeve obudziła się w NaziWorld? Myślałem, że zwiała. Kiedy Dolores ściągnęła patcha z Watch Dogs, że ma dostęp do całej sieci? W Labiryncie na końcu 2 sezonu? Ciekawe kiedy poruszą kwestię "serwisu". W 2 sezonie kilka razy przecież było mówione, że muszą mieć "okresowe wymiany tajli" bo inaczej posypią się. Na razie Bernard i Dolores biegają sobie 3 miesiące bez przeglądu chociaż skoro Dolores ma chyba nieograniczony dostęp do sieci sama może sobie zrobić przegląd. Jedno jest pewne: Dolores znalazła sobie nowego Teddy'ego. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 18 marca 2020 Opublikowano 18 marca 2020 18 godzin temu, Fanek napisał: Nie motają tak jak w drugim sezonie i można zrozumieć co się wydarzyło w odcinku, przynajmniej póki co Lajtowo przyjemnie zaczęli. 3 sezon ma być ostatni? W dniu 19.08.2019 o 16:15, sprite napisał: 4 sezon potwierdzony. Premiera na początku 2021. https://discussingfilm.net/2019/08/19/westworld-renewed-for-season-4-exclusive/ A wystarczyło przeczytać parę postów do tyłu. 1 Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 20 marca 2020 Opublikowano 20 marca 2020 Kurde, świetne rozpoczęcie nowego sezonu. Zmiana settingu odświeżyła serial, oby było jeszcze lepiej. A będzie się działo 1 Cytuj
Gregor var Emreis 129 Opublikowano 23 marca 2020 Opublikowano 23 marca 2020 W dniu 18.03.2020 o 17:13, Farmer napisał: Ja już niewiele pamiętam z 2 sezonu. Ukryj zawartość Czemu Maeve obudziła się w NaziWorld? Myślałem, że zwiała. Kiedy Dolores ściągnęła patcha z Watch Dogs, że ma dostęp do całej sieci? W Labiryncie na końcu 2 sezonu? Ciekawe kiedy poruszą kwestię "serwisu". W 2 sezonie kilka razy przecież było mówione, że muszą mieć "okresowe wymiany tajli" bo inaczej posypią się. Na razie Bernard i Dolores biegają sobie 3 miesiące bez przeglądu chociaż skoro Dolores ma chyba nieograniczony dostęp do sieci sama może sobie zrobić przegląd. Jedno jest pewne: Dolores znalazła sobie nowego Teddy'ego. Spoiler ten indianiec 9 lat był bez aktualizacji, więc co to są trzy miesiące Cytuj
ścierpła mi noga 75 Opublikowano 24 marca 2020 Opublikowano 24 marca 2020 w obrazku nowy sezon wygląda bardzo ładnie, póki co jest niestety nudno w treści Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 30 marca 2020 Opublikowano 30 marca 2020 Bulwa, ale to robi się dobre. Do tego tą muzyka 1 Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 22 kwietnia 2020 Opublikowano 22 kwietnia 2020 Początkowo wydawało się, że Westworld wrócił na właściwe tory, ale im dalej w las z tym sezonem, tym więcej zastrzeżeń zaczynam mieć. Będą lekkie spoilery, więc uwaga. Sceny akcji wyglądają co raz gorzej, dobija mnie, gdy już drugi albo trzeci raz Dolores ma włączony god mode a wytrenowani żołnierze nie są jej w stanie trafić w bezpośrednim starciu. Wątek Williama w psychiatryku kompletnie nieciekawy, niczego nowego nie wnosi a jego postać jest już niepotrzebna w tym serialu. Kolejna z dópy scena z wybijaniem Nazistów przez Maeve, a ona sama dostała kolejną supermoc, ech. Caleb grany przez Aarona Paula tylko łazi za Dolores, wypełnia jej rozkazy i został kolejnym Teddy'm. Moim zdaniem skończyły im się już dobre pomysły na ten serial, jakiś sezon temu. 1 Cytuj
da$io 110 Opublikowano 4 maja 2020 Opublikowano 4 maja 2020 Kiepsko się ogląda. Nudno, chaotycznie, z tęsknotą spoglądam na 1 sezon. Ten cały Aaron Paul to studentów może grać ale na zabijakę z charakterem to on pasuje jak ja na kosmonautę. Dzisiaj finał więc zobaczymy co oni tam sobie zostawią na ten kolejny, raczej zbędny, sezon. Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 4 maja 2020 Opublikowano 4 maja 2020 No dobra, trzeba się w końcu zabrać za ten 3 sezon... Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 4 maja 2020 Opublikowano 4 maja 2020 Boże, ale finałowy odcinek był żałosny. Osiemdziesiąt minut patrzenia na kolejne chójowe sceny akcji, plot twisty KOMPLETNIE z dópy, słuchanie chójowych dialogów po 15 razy o tym samym i o niczym. Wątki Bernarda, Charlotte oraz Man In White ( ) nie istniały w tym sezonie i zakończyły się po prostu niczym. Jak taki dobry serial (sezon 1- 9/10, sezon 2 -7/10)mógł upaść tak nisko, to w tym momencie nie jestem w stanie powiedzieć. Jeszcze ta finałowa scena elegancko podyebana z filmu Fight Club przelała czarę mojej goryczy. Całościowo nie było tak źle jak ostatni odcinek, więc na upartego mogę dać trzeciemu sezonowi 5/10. A Was zapraszam do oglądania i komentowania xD Idę na spacer, bo nie wyrobię. Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 5 maja 2020 Opublikowano 5 maja 2020 Potwierdzam słowa użytkownika Masorz. HBO zjeubalo - idź Pan w pizdu z takim serialem. No i te strzelaniny od których bolą oczy. Powiedziałbym że ostatni odcinek to porażka porównywalna z ostatnim sezonem Gry o Tron Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 5 maja 2020 Opublikowano 5 maja 2020 Ej ale po drugim sezonie czemu ty to nadal oglądacie xD? Ja już drugiego nie byłem w stanie zmęczyć. Rozumiem że kwarantanna ale samo HBO zasypuje nad fajnymi serialami do tego na Netflix ostatnio co chwila coś fajnego i Amazon uderza z fajnymi serialami (nowymi i starymi). Coś HBO nie radzi sobie ostatnio z sci fi i fantasy. Gra o tron pod koniec tragedia, westworld od drugiego sezonu tragedia a złoty kompas mnie znudził po 2 odcinkach. Może niech dadzą Davidowi Simonowi budżet i jakiś dobry scenariusz sci fi. Tego nie da rady z(pipi)ać Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi