Daffy 10 553 Opublikowano 4 czerwca 2016 Opublikowano 4 czerwca 2016 za nami pierwszy mecz jubileuszowego turnieju rozgrywanego wyjatkowo na boiskach USA, niektorzy mowia, ze tegoroczna impreza jest silniej obsadzona niz turniej na naszym kontynencie specjalnie sobie ogladalem dzis w nocy liczac na ciekawe starcie gospodarzy z jednym z faworytow imprezy, niestety totalnie zawiodlem sie na USA, gdzie sie podziala ta kadra, ktora z roku na rok rosla w sile, a nawet na ostatnich mistrzostwach swiata pozostawila po sobie dobre wrazenie? totalny brak pomyslu na atak, szkolne bledy w obronie, dramat, kolumbia na luzie wyciagnela 3pkt btw co to za plaga owadow w czasie meczu? na trybunach boisku, pelno tego latalo Cytuj
ciwa22 856 Opublikowano 4 czerwca 2016 Opublikowano 4 czerwca 2016 Racja. Dawno nie widziałem tak słabo grających Amerykanów, ale przede wszystkim ich znana wszędzie waleczność gdzieś się ulotniła, co było dla mnie lekkim szokiem. Jeśli reprezentantom najlepszego kraju na świecie się nie chce, to coś jest nie teges. Kolumbia bez błysku ale poprawnie i z odświeżonym składem rozkręca się podobnie jak na ostatnim mundialu, dlatego wydaje się że mogą tym razem coś ugrać. Dzisiaj czekam na starcie tytanów w postaci mojego ulubionego Paragwaju i też mojej ulubionej Kostaryki. Co do faworytów, to chyba wreszcie przyszedł czas Argentyny. Cytuj
XM. 10 881 Opublikowano 4 czerwca 2016 Opublikowano 4 czerwca 2016 Aż się przypomina mundial w Brazylii 4 Cytuj
Daffy 10 553 Opublikowano 6 czerwca 2016 Autor Opublikowano 6 czerwca 2016 sobotnio/niedzielne mecze olalem za to dzis nad ranem specjalnie wstalem by sledzic mecz meksyk-urugwaj - pierwszy rewelacyjny mecz na tej imprezie, duzo akcji, bramek, sytuacji, szybkie tempo, maksykanie zrobili na mnie mega wrazenie i do tego czuja sie jakby grali u siebie, urugwaj zreszta tez na luzie powinien wyjsc z tej grupy Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 10 czerwca 2016 Opublikowano 10 czerwca 2016 No to Urugwaj żegna się z turniejem, przegrywając z Wenezuelą 0-1. Jako że oglądam mecze tylko w weekendy liczę dzisiejszej nocy na sporo bramek. Chociaż wiadomo że od dziś na pierwszym miejscu Euro Cytuj
Daffy 10 553 Opublikowano 10 czerwca 2016 Autor Opublikowano 10 czerwca 2016 szkoda ze muslera sparowal przy bramce ten strzal z polowy boiska na poprzeczke i bramka wpadla dopiero z dobitki bo wenezualczyk lutnal stadiony swiata pierwsza sensacja, urugwaj do domu, suarez nie zagral minuty, a znowu na ustach wszystkich, wkur.w na trenera bo nie chcial go wpuscic https://www.youtube.com/watch?v=mhxlel-f8-M Cytuj
KOŁD 1 084 Opublikowano 10 czerwca 2016 Opublikowano 10 czerwca 2016 I tyle z jego złotej piłki w tym roku Cytuj
Croc 79 Opublikowano 10 czerwca 2016 Opublikowano 10 czerwca 2016 bo po ch.uj kazal mu sie rozgrzewac? Cytuj
ciwa22 856 Opublikowano 10 czerwca 2016 Opublikowano 10 czerwca 2016 (edytowane) Ja oglądam jak wściekły, a że próbuję to pogodzić z pracą, nie mam czasu na nic innego tylko sen. Edytowane 13 czerwca 2016 przez ciwa22 Cytuj
Tokar 8 267 Opublikowano 10 czerwca 2016 Opublikowano 10 czerwca 2016 Urugwaj dalej rozmienia na drobne swoją wysoką pozycję, jaką wypracowali sobie przez ostatnią dekadę. Cavani w kadrze to dramat, Suareza wiecznie nie ma, następców coś nie widać. Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 10 czerwca 2016 Opublikowano 10 czerwca 2016 (edytowane) szkoda ze muslera sparowal przy bramce ten strzal z polowy boiska na poprzeczke i bramka wpadla dopiero z dobitki bo wenezualczyk lutnal stadiony swiata pierwsza sensacja, urugwaj do domu, suarez nie zagral minuty, a znowu na ustach wszystkich, wkur.w na trenera bo nie chcial go wpuscic https://www.youtube.com/watch?v=mhxlel-f8-M Ogólnie to wyglądało tak: Suárez został przez Urugwaj zgłoszony jako piłkarz kontuzjowany. Zgodnie z regulaminem Copa América taki zawodnik może rozgrzewać się razem z drużyną, być na ławce rezerwowych, może zostać ukarany przez sędziego, a nawet poddany kontroli antydopingowej, ale nie może wejść na plac gry. Po chuy kazał mu się rozgrzewać - nie mam pojęcia. Messi Edytowane 11 czerwca 2016 przez Ludwes Cytuj
Daffy 10 553 Opublikowano 13 czerwca 2016 Autor Opublikowano 13 czerwca 2016 brazylia jedzie do domu po porazce z peru 0-1 przez skandaliczny gol, ktorego nie powstydzilby sie bartosz kurek brazylia out, urugwaj out, dwie druzyny ktore graja na poziomie na tej imprezie to na razie argentyna i meksyk Cytuj
Ore 188 Opublikowano 13 czerwca 2016 Opublikowano 13 czerwca 2016 Może Dunga wyleci. Albo nie, niech go trzymają jeszcze. Cytuj
Sep 1 620 Opublikowano 13 czerwca 2016 Opublikowano 13 czerwca 2016 Oni się na olimpiadę nastawiają, więc ten turniej nie traktowali zbyt serio, ale jak nie będzie złota to pewnie Dunga out. Cytuj
Tokar 8 267 Opublikowano 13 czerwca 2016 Opublikowano 13 czerwca 2016 Dunga to poleci chyba dopiero jak się na MŚ nie dostaną, póki co są na dobrej drodze. Cytuj
Daffy 10 553 Opublikowano 18 czerwca 2016 Autor Opublikowano 18 czerwca 2016 dzis o 4 nad ranem meksyk - chile, moze byc arcyciekawie Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 18 czerwca 2016 Opublikowano 18 czerwca 2016 Co ten koleś odyebał z tym karnym, masakra. Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 19 czerwca 2016 Opublikowano 19 czerwca 2016 Ale chłopaki biegają w tej Ameryce to nie mam pytań... Poziom sedziowania gorszy niż w okręgowce ale i tak ogląda się to lepiey niż to Euro :-D Cytuj
Gość Opublikowano 19 czerwca 2016 Opublikowano 19 czerwca 2016 To fakt, człowiek nie ma wrażenia, że ogląda mecz, gdzie wymiana 3-4 szybkich piłek przy kontrze wydaje się być szczytem ich możliwości, no może z wyjątkiem umiejętności wykopywania jej jak najdalej od własnej bramki. Cytuj
Bartg 5 467 Opublikowano 19 czerwca 2016 Opublikowano 19 czerwca 2016 Co tam sie od(pipi)ao w meczu meksyk - chile... Cytuj
Daffy 10 553 Opublikowano 19 czerwca 2016 Autor Opublikowano 19 czerwca 2016 wytrzymalem tylko na argentyne, patrze rano a tam chile zrobilo gangbang....szok, przeciez ten meksyk super gral na tej imprezie, do tego caly stadion swoich kibicow Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 19 czerwca 2016 Opublikowano 19 czerwca 2016 No co to za gwałt? Stawiałem na Meksyk xd Cytuj
Tokar 8 267 Opublikowano 19 czerwca 2016 Opublikowano 19 czerwca 2016 Meksyk jak poskładany :walec: Na ostatnich copach było już tak dobrze z godzinami, mecze o 22:00 i 1:00, faza pucharowa wszystko od 22:00, a u juesejczyków oczywiście wszystko musi być dostosowane do ludzi nazywających piłkę nożną soccerem. Wszystko co warte uwagi leci od 4 nad ranem, nawet półfinały i finał te kur/wy nadają od 2:00 Swoją drogą obejrzałem skróty ćweirćfinałów i w każdym pojedynczym meczu poza Columbia - Peru było więcej sytuacji niż podczas całego wczorajszego dnia na euro Fakt, że za sprawą bekowej gry w obronie, no ale jednak Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi