Opublikowano 16 czerwca 20168 l Gramy dzisiaj? Gumis co jest z toba ostatnio sie obijasz. Ukyo słuchaj pożyczyłem sobie U4 od kolegi i chce skończyć żeby kasy nie wydawać później poza tym znalazłem robotę i teraz trochę mniej czasu mam. Jak skończę Drake'a to wpadam do Was na pewno!
Opublikowano 18 czerwca 20168 l chuopcy, jeszcze jedna osoba i full squad Edytowane 18 czerwca 20168 l przez Dave Czezky
Opublikowano 18 czerwca 20168 l Autor Ekipa PS4 robimy dzisiaj cos po 21? @Dave Nagraj mi filmik jak dlugo szuka meczu przy pelnej ekipie ;d
Opublikowano 24 czerwca 20168 l Musisz podać numer co jest przy nicku, bo chyba inaczej nie wyszuka ;/ BTW. Ktoś dziś pyka? Edytowane 24 czerwca 20168 l przez Kisiel-PL
Opublikowano 2 lipca 20168 l Jak cos to pykac bede sobie teraz Quick Playe przez 1-2h (Junkrat / Reaper / Mercy / Reinhardt / Bastion). Jak ktos chetny na PC to Rapti#2183 zapraszam - bez mica gram (male dziecko w domu).
Opublikowano 9 sierpnia 20168 l Ktoś chętny do grania rankedów na PC? Mogę się także chętnie przyłączyć do grupy jak nadal gracie, bo sam nie mam żadnego ziomka co grałby w overwatcha Najczęściej grywam do 14, ale wieczorami także. Ashiro #2409