Opublikowano 12 czerwca 20168 l spoko pomysl, oby jak w NBA2K bylo to polaczone z gwiazda Online. Edytowane 12 czerwca 20168 l przez easye
Opublikowano 12 czerwca 20168 l nie sledzilem newsow...tryb fabularny w fifie LOL....ale szacun, ze bedzie dotyczyc mojego kochanego united xDD
Opublikowano 12 czerwca 20168 l Tryb fabularny w FIFIE. Ogólnie mam w to wbite, oby cała gra była tip top. Zobaczymy po pierwszych gameplayach.
Opublikowano 12 czerwca 20168 l ciekawe ile United posmarowalo, ze akurat w tym klubie bedzie mlody robil kariere w trybie fabularnym tryby fabularne w bijatykach, grach sportowych - kto by jeszcze pare lat temu pomyslal
Opublikowano 12 czerwca 20168 l przeciez na pewno bedziesz mogl wybrac klub jak w kazdej sportowce tego typu Ficus.
Opublikowano 12 czerwca 20168 l ciekawe ile United posmarowalo, ze akurat w tym klubie bedzie mlody robil kariere w trybie fabularnym tryby fabularne w bijatykach, grach sportowych - kto by jeszcze pare lat temu pomyslal Przeciez story w bijatykch bylo od dawna a fight night champion wzniosl to na wyzszy poziom, piłka nozna z story modem tez byla z tego co pamiętam
Opublikowano 12 czerwca 20168 l Będziemy grać jako Alex Hunter w dowolnym klubie z Premier League. Mam nadzieję że chociaż wygląd będzie można zmienić. Edytowane 12 czerwca 20168 l przez MYSZa7
Opublikowano 12 czerwca 20168 l ciekawe ile United posmarowalo, ze akurat w tym klubie bedzie mlody robil kariere w trybie fabularnym tryby fabularne w bijatykach, grach sportowych - kto by jeszcze pare lat temu pomyslal Przeciez story w bijatykch bylo od dawna a fight night champion wzniosl to na wyzszy poziom, piłka nozna z story modem tez byla z tego co pamiętam w bijatykach story bylo w formie 20sekundowego filmiku/artow po przejsciu drabinki, w jakiej bijatyce bylo story jakie teraz maja mk9,mkx, injustice czy za chwile SF5?
Opublikowano 12 czerwca 20168 l No chociażby w championie, def jam ffny, blaz blue Edytowane 12 czerwca 20168 l przez _Be_
Opublikowano 12 czerwca 20168 l Frosbite !Az nie chce mi sie wierzyc, ze stadion tak bedzie wygladal... Edytowane 12 czerwca 20168 l przez easye
Opublikowano 12 czerwca 20168 l Wygląda to trochę jak Fifa Sims Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 12 czerwca 20168 l Ogólnie to tryb fabularny może być fajny. Ciekawe jak wyjdzie FIFA na Frostbite i czy już pierwsza odsłona będzie udana, czy trochę odsłon im zajmie dopieszczanie tego wszystkiego.
Opublikowano 12 czerwca 20168 l Jak zwykle trzeba czekac na jakis gameplay. Jak co roku 1 zwiastun, na ktorym nawet siatki sie nie ruszja, szkoda czasu na te targi... Podsumowanie: http://www.ultimateteam.co.uk/2016/06/12/fifa-17-gameplay-trailer-screenshots/ Edytowane 12 czerwca 20168 l przez easye
Opublikowano 12 czerwca 20168 l Co do tego trybu fabularnego, to aż się prosi o możliwość wrzucenia swojego ryja np. za pomocą kamerki, tak jak to miało miejsce w NBA 2K.
Opublikowano 12 czerwca 20168 l trenerzy wyglądają kosmicznie, Martial jak prosto z tv...jest moc... zapachniało jakością 2K po tych screenach, do tej pory graliśmy kukłami a teraz nawet Rashford ma swoją twarz, EA się zaczęło starać? no i gameplayowe zmiany bardzo ciekawe, niby pierdółki ale możliwosci strzelenia kontrolowanego szczurka po ziemi to nie było w tej grze nigdy, tak samo główka z kozłem piłki...jeszcze niech zrobią ładne zastawianie się z piłką i przyjęcia w locie z zastawką ala Lewy i można powoli robić spusty nad tą edycją
Opublikowano 13 czerwca 20168 l FIFA 17 tryb fabularny PL Edytowane 13 czerwca 20168 l przez TrueGrand
Opublikowano 16 czerwca 20168 l jest już trochę gameplayów https://www.youtube.com/watch?v=jQXW2iCdkr8 https://www.youtube.com/watch?v=Bb0-ZdvhBP4 https://streamable.com/1t5a widać że te piłkarzyki różnią się w końcu wzrostem, fajnie się poruszają bez głupawych zygzaków, tak mięciutko...mniam
Opublikowano 16 czerwca 20168 l ja tu widzę jakiś dziwny system kolizji, łyżwy na trawie i dziwne zachowanie piłkarzy z piłką przy nodze, zacząłem się bać ja tu widzę dziwne zachowanie piłkarzy z piłką, dziwne "kolizje" i trochę łyżew na trawie zaczalem sie bac o te gre
Opublikowano 16 czerwca 20168 l 2 karne w 1 meczu, zuepnie jak poczatki 16tki xD Juz widze, te proby wymuszania na poczatku i sprawdzanie czy znowu dziala
Opublikowano 16 czerwca 20168 l przeciez w obu sytuacjach typ wciska kwadrat i fauluje. Słuszne karniaki. W 16tce zawodnicy latali jak pacynki i bez dotykania czegokolwiek dostawało się 4 karne w meczu.