PiPoLiNiO 758 Opublikowano 21 sierpnia 2016 Opublikowano 21 sierpnia 2016 czyli sprzedawanie zawodników czy jakieś wymiany golda na fifa points nic nie dają?Nie. Zaczynasz w każdej edycji od zera UT. Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 21 sierpnia 2016 Opublikowano 21 sierpnia 2016 A jaki byłby sens FUTa, gdyby osoby takie jak ja zaczynając w 2009 miały juz skład za miliony na samym starcie. Nic nie przechodzi, dlatego 3/4 osób pod koniec sprzedaje coiny na allegro. Cytuj
kes 1 462 Opublikowano 21 sierpnia 2016 Opublikowano 21 sierpnia 2016 czyli sprzedawanie zawodników czy jakieś wymiany golda na fifa points nic nie dają? Coś tam jednak dają, im wyższy level tym więcej paczek (lepsze?) dostaje się przed startem gry korzystając z aplikacji. Całkiem niezły skład można złożyć na start. Cytuj
luk_ash 88 Opublikowano 21 sierpnia 2016 Opublikowano 21 sierpnia 2016 lvl z doświadczenia? a co do tego ma sprzedawanie zawodników? z aplikacji? Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 27 sierpnia 2016 Opublikowano 27 sierpnia 2016 Przed państwem Grzegorz Krychowiak. Cytuj
PiPoLiNiO 758 Opublikowano 27 sierpnia 2016 Opublikowano 27 sierpnia 2016 Stare to jak nie wiem. To jest beta. Nawet koszulka PSG jest stara. Rok temu w becie Lazio miało wymyślony herb. Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 30 sierpnia 2016 Opublikowano 30 sierpnia 2016 https://www.easports.com/fifa/fifa-17-player-ratings-top-50#30to21 EA codziennie po 18 odkrywa ratingi kolejnych 10 piłkarzy. Niezłe kwiatki się pojawiają (De Bruyne z tą samą oceną co Iniesta, lol), także jest ciekawie. Cytuj
erykgx 151 Opublikowano 30 sierpnia 2016 Opublikowano 30 sierpnia 2016 Niezłe kwiatki się pojawiają (De Bruyne z tą samą oceną co Iniesta, lol), także jest ciekawie.Co w tym dziwnego? Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 30 sierpnia 2016 Opublikowano 30 sierpnia 2016 Eee... no to, że Iniesta jest w chuy lepszy? Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 30 sierpnia 2016 Opublikowano 30 sierpnia 2016 (edytowane) Przecież EA boostuje staty większości zawodników z Premier League. Edytowane 30 sierpnia 2016 przez MYSZa7 Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 30 sierpnia 2016 Opublikowano 30 sierpnia 2016 Demo ponoc za tydzien? Cytuj
erykgx 151 Opublikowano 30 sierpnia 2016 Opublikowano 30 sierpnia 2016 Eee... no to, że Iniesta jest w chuy lepszy?Jeżeli mówisz o przetrzymywaniu piłki, robieniu kółeczek i podawaniu do najbliższego kolegi to sie zgodzę xd Spójrz chociażby na staty obydwu w lidze w poprzednim sezonie (9-7 do 2-1 w golach i asystach) Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 30 sierpnia 2016 Opublikowano 30 sierpnia 2016 (edytowane) xd Strasznie kompromitujący post. Edytowane 30 sierpnia 2016 przez Ludwes Cytuj
Błachoo1950 5 Opublikowano 31 sierpnia 2016 Opublikowano 31 sierpnia 2016 (edytowane) tak patrzac na Inieste i Rudego to moze i ovr taki sam ale w poszczegolnych statach to De Bruyne jest w (pipi) lepszy jedynie def ma slaby, ale grajac na ŚPO def nie jest potrzebnypaczając na reszte to fajnie ze Obama-Young jest wysoko oceniony bo z pewnoscia sobie zasluzyl sezonem, ale ocena Robbena (rym-hehe, dobre) jest dla mnie po prostu śmieszna Edytowane 31 sierpnia 2016 przez Błachoo1950 Cytuj
simonldz 21 Opublikowano 31 sierpnia 2016 Opublikowano 31 sierpnia 2016 Grał ktoś w jakąś betę ? Ciekawi mnie grafika, a dokladnie czy ten frosbite coś poprawił bo ostation odpalilem sobie 16 i smiechlem jak zobaczyłem te ryje i ogólne poruszanie się zawodników na powtorkach itp. Muszę powiedzieć, że Pes 17 wygląda obłędnie i ciekawi mnie jak właśnie fifa się prezentuje na chwilę obecną. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 31 sierpnia 2016 Opublikowano 31 sierpnia 2016 Oblednie. Sprint to dalej kolki w dupach. Cytuj
Wygnaniec 1 675 Opublikowano 31 sierpnia 2016 Opublikowano 31 sierpnia 2016 Co z tego że w pesa za(pipi)iscie się gra od pes 2016 skoro online i wyłączanie, przełączanie powtórek daje normalnym ludziom raka. 1 Cytuj
simonldz 21 Opublikowano 1 września 2016 Opublikowano 1 września 2016 (edytowane) Chyba czekanie aż jakiś gimbus w fifie obejrzy sobie całą powtórkę i skończy się trzasc po swojej kwadratowej bramce doprowadza do bólu głowy. W pesie można spokojnie po meczu kultularnie jak człowiek obejrzeć każdą powtórkę. W Pes 16 online działało dobrze od pierwszego dnia i problemy były jedynie przez jakieś dwa tygodnie po wypuszczeniu Free myclub, to więcej awarii online miałem przez miesiąc grania w fife 16. Edytowane 1 września 2016 przez simonldz Cytuj
Gość Opublikowano 1 września 2016 Opublikowano 1 września 2016 Chyba czekanie aż jakiś gimbus w fifie obejrzy sobie całą powtórkę i skończy się trzasc po swojej kwadratowej bramce doprowadza do bólu głowy. W pesie można spokojnie po meczu kultularnie jak człowiek obejrzeć każdą powtórkę. W Pes 16 online działało dobrze od pierwszego dnia i problemy były jedynie przez jakieś dwa tygodnie po wypuszczeniu Free myclub, to więcej awarii online miałem przez miesiąc grania w fife 16. Mimo stawiania ostatnich PESów wyżej w hierarchii niż FIFA, to napiętnuję takie herezje. Nie wiem jak było w ostatnich częściach gier ze stajni EA, ale wcześniej ich online, to był cud miód i chyba nigdy mi przez myśl nie przeszło, że "o kurdę, ale ta gra laguje". Zwłaszcza, że była możliwość opuszczenia meczu w pierwszych minutach, jeżeli już taka sytuacja miała miejsce (ale z tego co pamiętam nigdy nie korzystałem z takiej możliwości). W ostatnich dwóch PESach brak laga to kwestia szczęścia (jesteś jedną z garstki osób, które nie mają laga kiedy łączy ich z graczem z drugiego końca świata). Online w PES2016 od początku był zrąbany, bo w MC bramkarze byli ustawieni na easy, a problem naprawiono gdzieś po 2-3 miesiącach (nie pamiętam dokładnie) po premierze. Paczek bonusowych punktów w ramach przeprosin za awarie dostałem jakiś bazylion. No ale, super działający online... Tak, to jest jedyna rzecz której zazdroszczę fanom FIFA i tylko dlatego podejdę do demka nowej gierki EA. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 1 września 2016 Opublikowano 1 września 2016 Online FIFY 16 jest bardzo dobrze zrobiony. Jakies pierdyliard lat odstawia ten z PESa i tutaj nie ma co dyskutować bo się gada w innym przypadku bzudry. Cytuj
simonldz 21 Opublikowano 1 września 2016 Opublikowano 1 września 2016 (edytowane) Grałem przed wczoraj fife w sezony i dwa razy na pięć meczy miałem lagi już nie wspomnę, że raz jakiś koleżka śpiewał jakieś arabskie piosenki ale to już nie wina ea, że akurat na takiego isis zioma trafiłem. Jeżeli chodzi o samą zawartość futa i trybów to fakt, że fifa jest do przodu ale z mojej perspektywy w pes 16 wszystko online śmigało aż miło i nie mówię, że konami ma lepsze serwery tylko, że nie ma co narzekać, a co do tego, że bramkarze ustawieni byli na easy (pewnie dalej są bo to kukiełki) to pikuś przy momentum w fifie ale to już skrypty od panów z ea i konami. Edytowane 1 września 2016 przez simonldz Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 1 września 2016 Opublikowano 1 września 2016 Co za problem kliknąć mute? Cytuj
KarolJanuszGejmingu 471 Opublikowano 1 września 2016 Opublikowano 1 września 2016 Może Fifa ma i dobry online ale jak przegram z chlopem w pesa,to wiem czemu a w fifie w większości przypadków to mam wrażenie, że gra mnie zwyczajnie robi w ciula, karne z dupy,bramkarz zawsze wypluje do napastnika, i wylewy obrońców. Tak czy siak czekam na nową fife. Sent from my C6903 using Tapatalk Cytuj
ścierpła mi noga 75 Opublikowano 1 września 2016 Opublikowano 1 września 2016 (edytowane) Grał ktoś w jakąś betę ? Ciekawi mnie grafika, a dokladnie czy ten frosbite coś poprawił bo ostation odpalilem sobie 16 i smiechlem jak zobaczyłem te ryje i ogólne poruszanie się zawodników na powtorkach itp. Muszę powiedzieć, że Pes 17 wygląda obłędnie i ciekawi mnie jak właśnie fifa się prezentuje na chwilę obecną. PES 17 obłędnie to wygląda tylko jak pokazują stadion z lotu ptaka i ryje z 10 centymetrów, z poziomu meczu wygląda jak kreskówka ze ślizgającymi się gwiazdami łyżwiarstwa ps. Lewy 90 w Fifa 17, no to czas zdobyć mistrzostwo w sezonach Polską reprą Edytowane 1 września 2016 przez ścierpła mi noga 1 Cytuj
Unitra 24 Opublikowano 1 września 2016 Opublikowano 1 września 2016 W PE bardzo pozytywnie po GS pisza o Fifie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi