Opublikowano 13 września 20168 l Na PS4 jak zawsze serwery padły Nie da się pobrać. Sony takie dobre Pierdu pierdu a ja ściągam 8,142 GB
Opublikowano 13 września 20168 l Przez konsole nie można (trwa konserwacja), przez stronę się nie da, chyba za duże zainteresowanie
Opublikowano 13 września 20168 l Przez konsole nie można (trwa konserwacja), przez stronę się nie da, chyba za duże zainteresowanie Ja bez problemu wrzuciłem przez stronę i automatycznie zaczęło pobierać na konsoli
Opublikowano 13 września 20168 l Z przeglądarki można wybrać platformę. https://www.easports.com/fifa/fifa-17-demo?utm_campaign=fifa17_hd_ww_ic_soco_fb_demo-download-fbcta-120916&utm_source=facebook&utm_medium=social&cid=17909&ts=1473787050019 Edytowane 13 września 20168 l przez PiPoLiNiO
Opublikowano 13 września 20168 l Na ps4 nie idzie, ale na Xboxie już się ściąga. Frostbite, ciekawe jak rozdzielczość.
Opublikowano 13 września 20168 l Ja mam awarie psn po update ie Ok juz pobieram 8142 MB czas 5 godzin
Opublikowano 13 września 20168 l Pokaz ile wart jest to PSN, ściągałem update do warframe i leciało jak ta lala, ludzie rzucili się na demo fify i ściąga mi w kilobajtach na sekundę . Osrać taką sieć, na serio następna konsola to będzie chyba Xbox mam dość tej (pipi)onej usługi
Opublikowano 13 września 20168 l Mi w niecałe 15min 60 procent naleciało więc przed meczem chyba niezagram
Opublikowano 13 września 20168 l A mi nie chce ruszyc nawet. Przez strone zakupilem a na konsoli nie rusza, gdy wchodze przez konsole na psstore to konserwacja...
Opublikowano 13 września 20168 l Z origina pobrałem w 8 minut Na monitorze 144hz w 2K na ustawieniach Ultra grafika wypala oczy Mało pograłem, aby o gameplayu pisać, ale pierwsze co można od razu zauważyć to dużo wolniejsze tempo rozgrywki, w porównaniu z poprzednią edycją.Dla mnie na duży plus. Po lidze mistrzów, będę testować dalej Edytowane 13 września 20168 l przez iDAK
Opublikowano 13 września 20168 l Sprobuj wejsc przez biblioteke na ps4, mi tak ruszylo Podzialalo Dzieki kolego !
Opublikowano 13 września 20168 l Wpierw 100 minut...myslałem pogram po lidze mistrzów teraz 8 godzin....ma ktoś jakiś sposób? Nie wiem...odkręcić wode w łazience i włączyć gaz na lewym dolnym palniku żeby było szybciej? edit: 14 godzin Edytowane 13 września 20168 l przez MacGyver_PL
Opublikowano 13 września 20168 l Zagrałem dwa mecze i jak narazie jestem zachwycony. Choć co roku demo jest lepsze od pełnej wersji. Jest wolniej, widać dużo nowych smaczków i zagrań, przemodelowane stałe fragmenty gry. Naprawdę panowie - jest BARDZO DOBRZE
Opublikowano 13 września 20168 l Wpierw 100 minut...myslałem pogram po lidze mistrzów teraz 8 godzin....ma ktoś jakiś sposób? Nie wiem...odkręcić wode w łazience i włączyć gaz na lewym dolnym palniku żeby było szybciej? edit: 14 godzin To samo u mnie. Probowalem pare razy pauzowac i wznawiac, na chwile pomoglo ale teraz znow pokazuje 6-7h... Nawet po meczu nie zagram :<
Opublikowano 13 września 20168 l Włączyłem tego Muszyna huntera, zobaczyć, cy nasze wpływy na boisku mają jakieś znaczenie,za(pipi)alem sobie samoboja, dostałem ocenę końcową 4.8 a reporterka mówi,że mecz był dobry z.mojej strony:D Czuje,że będzie identyczna (pipi)nia jak z trybem kariery piłkarzem,że nie zgadzamy się na rezerwy albo wypożyczenie i gramy w pierwszym składzie,. Dziadostwo.
Opublikowano 13 września 20168 l Zagrałem dwa mecze i jak narazie jestem zachwycony. Choć co roku demo jest lepsze od pełnej wersji. Jest wolniej, widać dużo nowych smaczków i zagrań, przemodelowane stałe fragmenty gry. Naprawdę panowie - jest BARDZO DOBRZE Nie rób smaków Pokaz ile wart jest to PSN, ściągałem update do warframe i leciało jak ta lala, ludzie rzucili się na demo fify i ściąga mi w kilobajtach na sekundę . Osrać taką sieć, na serio następna konsola to będzie chyba Xbox mam dość tej (pipi)onej usługi Też mam taki zamiar ale przy tej konsoli trzyma mnie ekipa cyganów z którą gram, ale z drugiej strony może ktoś pójdzie jeszcze moim śladem
Opublikowano 13 września 20168 l Tez sie nad tym zastanawiam. Gdyby nie BF1 niebawem i ekipa to chyba ps4 by poszlo do zyda. Proponuje teraz wstrzymac pobieranie i po paru sekundach wznowic, pd razu z 6h zmienilo mi na 50min i leci 2-3mb/sek. (100mb )
Opublikowano 13 września 20168 l Tez sie nad tym zastanawiam. Gdyby nie BF1 niebawem i ekipa to chyba ps4 by poszlo do zyda. Proponuje teraz wstrzymac pobieranie i po paru sekundach wznowic, pd razu z 6h zmienilo mi na 50min i leci 2-3mb/sek. (100mb ) wow masz racje! Będę tak wstrzymywał i wznawiał co 5 minut to może dziś coś pyknę Dzięki za cynk! edit: z 99+ godzin zmieniło mi się na 30 minut Koleś88 piję Twoje zdrowie! Edytowane 13 września 20168 l przez MacGyver_PL