Unitra 24 Opublikowano 22 września 2016 Opublikowano 22 września 2016 Czyli online działa? To napiszcie wrazenia bo nie wiem czy czekac na Fife czy próbowac sie kopac z PESem w multi. Ja i tak bym grał 4 gwiazdkowym teamem wiec nie ma problemu z zawodnikami ze speedem Balea. Zreszta w 16 to bylo troche zbyt duzo uproszczone by np wspomniany Bale na skrzydle musial oddawac pilke niemal od razu bo kazdy go doganiał. Z tym nie mozna przegiac w jedna,ani druga strone Cytuj
Wygnaniec 1 675 Opublikowano 22 września 2016 Opublikowano 22 września 2016 Czyli online działa? To napiszcie wrazenia bo nie wiem czy czekac na Fife czy próbowac sie kopac z PESem w multi. Ja i tak bym grał 4 gwiazdkowym teamem wiec nie ma problemu z zawodnikami ze speedem Balea. Zreszta w 16 to bylo troche zbyt duzo uproszczone by np wspomniany Bale na skrzydle musial oddawac pilke niemal od razu bo kazdy go doganiał. Z tym nie mozna przegiac w jedna,ani druga stroneFifa ma zawsze dobry online, nie wiem na jakie recenzje w ogóle czekasz. Cytuj
michal89a23 1 Opublikowano 22 września 2016 Opublikowano 22 września 2016 Witam mam takie pytanie. Wiecie może jakie są nagrody za wygranie draftu offline ? Za online nagrody kozackie - 35k coins i 2 paczki (jedna chyba rzadkich kart, drugiej nie pamiętam) - więc się opłaca grać. A co z offline ? Cytuj
Unitra 24 Opublikowano 22 września 2016 Opublikowano 22 września 2016 Czyli online działa? To napiszcie wrazenia bo nie wiem czy czekac na Fife czy próbowac sie kopac z PESem w multi. Ja i tak bym grał 4 gwiazdkowym teamem wiec nie ma problemu z zawodnikami ze speedem Balea. Zreszta w 16 to bylo troche zbyt duzo uproszczone by np wspomniany Bale na skrzydle musial oddawac pilke niemal od razu bo kazdy go doganiał. Z tym nie mozna przegiac w jedna,ani druga stroneFifa ma zawsze dobry online, nie wiem na jakie recenzje w ogóle czekasz.czy sie fajnie gra, ze bedzie działal to ja wiem bo na lte jak ktos tu pisał to nawet działa Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 22 września 2016 Opublikowano 22 września 2016 wszystkie tryby oprocz alexa huntera sa dostepne eeee a ja właśnie 30 minut pograłem w tym trybie sam początek .... czyli potem blokują? Idę spać to dalej nie sprawdzałem Cytuj
nero2082 790 Opublikowano 22 września 2016 Opublikowano 22 września 2016 EA Access na Origin się przydaje, wiem już co trzeba szczerze to jestem zachwycony tą fifką, jest tam wszystko co chciałem "opakowanie" jest pierwsza klasa, oprawa, menusy (jakieś filmy w tle z newsami) bardzo zachęcają do gry, jest na bogato, no i sama zawartość...wow ; naprawdę mocno dopompowali Ultimate Team, sypią nagrodami na prawo i lewo, samouczki i pierwsze wyzwania bardzo przyjazne dla nowych graczy, widać że robią wszystko żeby w UT grało jeszcze więcej ludzi :] no i te 2 nowe tryby, Squad Building Challenge (SBC) i FUT Champions, taka mała liga mistrzów z extra nagrodami, już się tym jaram jak pochodnia co do gameplayu mam tylko zastrzeżenia do shieldingu z L2 które może być bardziej upierdliwe niż kiedykolwiek, byle David Silva może przytrzymać tak piłkę na plecach ; no i widzę że pojawiły się duże ilości kontuzji (w UT), to może być zabawne nawet Journey nie dotknąłem jeszcze nawet...szykuje się ostre granie przez okrągły sezon Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 22 września 2016 Opublikowano 22 września 2016 Rozumiem, ze postepy z ea acces, np. Ultimate nie przechodza na pelna wersje? Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 22 września 2016 Opublikowano 22 września 2016 (edytowane) wszystko przechodzi - nawet postepy w karierze. UT mozesz przez www dalej grac, jak Ci się czas skończy. Edytowane 22 września 2016 przez easye Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 22 września 2016 Opublikowano 22 września 2016 (edytowane) O kurde a ja tak naodpier... A czemu nie mialem zawodnikow, ktorych wylosowalem wczoraj w web app ani monet? Szpaku i Serhio Roberto. Edytowane 22 września 2016 przez Koleś88 Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 22 września 2016 Opublikowano 22 września 2016 no idea - powinienes miec wszystko, bo to tak jakbys mial pelna wersje gry wczesniej - moze nastepnym razem jak sie zalogujesz to sie synchronizuje. Cytuj
PiPoLiNiO 758 Opublikowano 22 września 2016 Opublikowano 22 września 2016 Ogólnie nie kumam. Do tej pory grałem na ps4 i wczoraj odpaliłem companion i wszystko działało. Dziś odpalam na x one i okazuje się że trzeba klub od nowa z dzisiejszą datą, a companion wywala błąd, że nie działa z wersją ea Access... Też tak macie? Może się okaże, że jednak FUT z Access nie przechodzi do pełnej? Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 22 września 2016 Opublikowano 22 września 2016 (edytowane) EA ma mega problemy z laczonymi kontami, sam dlatego mam inny adres mailowy na PSN, a inny na Xbox Live - kumpel tez mi pisal, ze pomimo tego cos mu sie z aplikacja wali i ma problemy z przelaczaniem. (FUT miedzy konsolami sie nie laczy przeciez - masz inny klub na Xie, inny na PS4). EA Access na pewno przechodzi do pelnej wersji, podobnie jak wcześniejszy start z aplikacja itp. Edytowane 22 września 2016 przez easye Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 22 września 2016 Opublikowano 22 września 2016 Dobrze by bylo. Ja w 16 tez gralem na ps4. Teraz xone. Posprzedawalem w ultimate paru lepszych i ogolnie sie zagubilem, sklad mam kiszka. Ani mi nie pokazuje graczy z webapp ani hajsu. Cytuj
nero2082 790 Opublikowano 23 września 2016 Opublikowano 23 września 2016 (edytowane) nie mogę się odkleić od tej fifki trzeba mnie odciągać siłą :> jest pięknie wyważona, akcje montuje się płynniutko no i można rozkręcić dzikie prędkości z kontry, teraz Auba odstawia Glika na 3 długości ;p no i finesse shot wróciło do łask...klasyczna fifa z tego wyszła, bardzo mnie to cieszy grałem głównie UT ale rzuca się w oczy jak piłkarzyki z Ekstraklapy (zrobiłem pl skład) odstają od takiego Bale'a wstawiłem go do pl składu (miałem kartę na wypożyczenie) i był jedynym któremu nie odskakiwała piłka, podania od Garetha jakby bardziej dopieszczone...dzięki niemu coś się działo bo reszta się potykała o własne nogi...kontrast bronze-gold aż szczypie w oczy, nigdy nie było aż takiej przepaści...bardzo widać każdy lepszy stat cpu też potrafi zrobić takie akcje że aż zaparło mi dech dwa razy (raz w środku akcji zrobił mi taką zastawkę że mnie zatkało, biegł z obrońcą na plecach i go odpychał cały czas, a drugi raz to ruszył na mnie jakiś rajdowiec środkiem boiska...odważny skrypt jakiś no i jak masz słabego obrońcę to lubią pocisnąć skrzydłem sprintem z dużym depnięciem...i ja to szanuję świetna fifka od góry do dołu, już się premiery doczekać nie mogę, to będzie święto :] Edytowane 23 września 2016 przez nero2082 Cytuj
BoryzPL 254 Opublikowano 23 września 2016 Opublikowano 23 września 2016 Oj, ale szykuje sie miodnie w tym roku widze, nie moge juz sie doczekac, szkoda ze jeszcze tydzien. Jeszcze siadzie nam liga spoko, to bedzie miodny sezon z fifa Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 23 września 2016 Opublikowano 23 września 2016 Zagralem teraz z kumplem 3 mecze towarzyskie online. Widac zmiany, gra sie dobrze ale irytuja wciaz te same bledy. Po wznowieniu gry od srodka nadal mozna latwo bramke stracic, obrona sie rozjezdza no i dziwnie pilka odbija sie od obroncow, jak kukly lataja a napastnicy druzyny przeciwnej od razu to wykorzystuja. Cytuj
PiPoLiNiO 758 Opublikowano 23 września 2016 Opublikowano 23 września 2016 Na Xbox sami wymiatacze grają? 5 meczów, 5 w plecy, 27 straconych, 0 strzelonych. Gram na manual. Na ps4 bez większych problemów 5 liga... Dziwnie mi się gra Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 23 września 2016 Opublikowano 23 września 2016 (edytowane) No w FIFE w EA Access graja wyłącznie zaintereswoani, nie ma tu 20 mln Mariuszy ktorzy od tak kupili gre i siedza w 5 lidze (gdzie zreszta losuje Ci teamy nawet z 8 8) ) - sama gra stala sie trudniejsza w obronie, bo znowu mozna jezdzic zawodnikami, a napastnicy maja przewage nad obroncami, trzeba mocno ogarniac obrone nie wazne, czy na Manualu, czy z Asystami. Edytowane 23 września 2016 przez easye Cytuj
simonldz 21 Opublikowano 23 września 2016 Opublikowano 23 września 2016 Czyli powtórka z fify 15? Od razu przypomina się byle ogórek który zaczyna od środka i biegnie całe boisko i strzela gola. Aż takie różnice w gamplayu git w stosunku do dema? Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 23 września 2016 Opublikowano 23 września 2016 (edytowane) No jezeli chodzi o online, to jest zupełnie inny gameplay niz w demie... xD Jak przestawilem na Tele3 i dalem odleglosc 17/4 to w zasadzie bardzo podobny do 16tki, z elementami z 15tki ktore zawsze mnie wqrwialy - bieganie na sprincie wzdluz boiska, gonitwy za napastnikami, kiwki zwrotnych zawodnikow w polu karnym - choc wszystko wydaje sie lepiej wywazone niz w 15tce - to mam przesyt. (moze 7 lat ciaglego napieprzania w FIFE zrobilo swoje, zmian na pierwszy rzut oka jest sporo, ale jakos nie chce sie grac - akcje w sumie robie takie same, animacje takie same, cale szczescie ze w tym roku budzetowy PES wyszedl japonczykom - szkoda, ze przy tym wyglada jak gierka free to play) Edytowane 23 września 2016 przez easye Cytuj
simonldz 21 Opublikowano 23 września 2016 Opublikowano 23 września 2016 Fifa 15 była największym gunwem ever i spowodowała właśnie przesiadkę na pes 15. Muszę się chyba na jakims twetchu zapoznać z gameplayem bo jednak fut to jest 80% całej fify i szkoda jakby ten tryb został tak spartolony jak w 15 gdzie liczy się tylko pace plus handicapy. Cytuj
Unitra 24 Opublikowano 23 września 2016 Opublikowano 23 września 2016 Ja w Fut gralem tylko przy okazji Fify 09'. Dla mnie ten tryb nie istnieje. Cytuj
simonldz 21 Opublikowano 23 września 2016 Opublikowano 23 września 2016 (edytowane) Tylko, że wtedy chyba jeszcze FUTa nie było Mój błąd już był wtedy ten tryb. Edytowane 23 września 2016 przez simonldz Cytuj
Unitra 24 Opublikowano 23 września 2016 Opublikowano 23 września 2016 Był, pierwsza edycja z tymi kartami. Nie pamiętam czy się nazywało FUT, ale chyba tak. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi