Opublikowano 26 września 20168 l Kruku możesz sobie wpisywać jakieś śmieszne kody z bundle, ja jutro o godzinie 17:40 będę trzymał pudełko, które to po dzikim rozdarciu folii i wyciągnięciu zeń płyty i włożeniu jej delikatnie w lekko rozchylony otwor mojej czarnulki, postawie na stoliku koło telewizora, tuż obok portretu Matki Boskiej niepokalanego poczęcia. Diluj z tym synek. Edytowane 26 września 20168 l przez Forebode
Opublikowano 26 września 20168 l atakuje eurortv, jak maja na stanie to bede cisnął żeby puścili let the games begin :> Dawaj znać o postępach to też przepuszczę szturm.
Opublikowano 26 września 20168 l I jeszcze kapus chce raportowac. Gajver Gajver . Tez kojarze, ze pisales w temacie o zmianie dystrybutora, no ale co, mocarz to nie zarty, dobry narkotyk ponoć. ja tylko jestem ciekaw jak dystrybutor moze wyegzekwować kiedy i gdzie została sprzedana jakas pudelkowa gra.no niezbyt moze, ale za mały mimo wszystko profit by ktos rozsądny zechciał zarobic nie wiem z 10 tys, rezykując pozew na jakas ogromna kase. Zadna sieciówka tego nie zrobi.
Opublikowano 26 września 20168 l maja na magazynie w euro i saturnie port lodz pozostaje kwestia przekonania typa
Opublikowano 26 września 20168 l Ja idę do Media jutro. Kierownik powiedział mi, żebym wtedy spóbował, 2 dni przed premierą może przejdzie.
Opublikowano 26 września 20168 l I jeszcze kapus chce raportowac. Gajver Gajver . Tez kojarze, ze pisales w temacie o zmianie dystrybutora, no ale co, mocarz to nie zarty, dobry narkotyk ponoć. ja tylko jestem ciekaw jak dystrybutor moze wyegzekwować kiedy i gdzie została sprzedana jakas pudelkowa gra.no niezbyt moze, ale za mały mimo wszystko profit by ktos rozsądny zechciał zarobic nie wiem z 10 tys, rezykując pozew na jakas ogromna kase. Zadna sieciówka tego nie zrobi. Coś mi się wydaje, że ktoś pierwszy szepnął komu trzeba, bym dostał ostrzeżenie: Falcon87pl strona 20, post numer 395, wers pierwszy: 'Jak usiade do kompa to znajde kto jest adminem tego działu i poprosze zeby wyczyscil watek z tego manualowego pierdoylenia i mu sie przygladal zeby chlodzic glowy.' czekam na info, czy ktos w ogole przez kase przepusci a to taki problem, by zbierać hajsy do koperty i nabić na kasę w dniu premiery? Chyba nie Problem, jeśli kupić w ten sposób będzie chciała skarbówka, bo dostanie cynk.
Opublikowano 26 września 20168 l No nero pisze o sieciowce, tam nie ma takich mozliwosci, wszystko musi przejsc przez kase.
Opublikowano 26 września 20168 l w neonecie twierdzą, że 28.09 będą sprzedawać. z ciekawości się przejdę, bo mam kupon na 100 zł, przy zakupie produktu powyżej 250 zł, a wersja deluxe 259 zł
Opublikowano 26 września 20168 l saturn ma ale się boją kar, kilka osób negocjowało zakup przy mnie euro jutro neonet w środę
Opublikowano 26 września 20168 l Gajwer to zle ci sie wydaje bo ja twz,dostałem przez twoje wieczne pier.dolenie o manualu.
Opublikowano 26 września 20168 l saturn ma ale się boją kar, kilka osób negocjowało zakup przy mnie euro jutro neonet w środę Czyli jutro kupię w Euro z półki tak ??
Opublikowano 26 września 20168 l Kruku możesz sobie wpisywać jakieś śmieszne kody z bundle, ja jutro o godzinie 17:40 będę trzymał pudełko, które to po dzikim rozdarciu folii i wyciągnięciu zeń płyty i włożeniu jej delikatnie w lekko rozchylony otwor mojej czarnulki, postawie na stoliku koło telewizora, tuż obok portretu Matki Boskiej niepokalanego poczęcia. Diluj z tym synek. Pudełko z FIFĄ dla prawdziwych koneserów, no z tym nie ma co dyskutować Tak BTW tam w USA wciąż macie jako tytuł FIFA Soccer xd?
Opublikowano 26 września 20168 l @freddy - Lol nie, jutro będą mieli w magazynie ale i tak ci tego nie sprzedadzą @kruk - nie wiem ale jak wszędzie widzę to jest tylko Fifa 17 Edytowane 26 września 20168 l przez Forebode
Opublikowano 26 września 20168 l MacGyver mówię o osobach które mają rezerwację. Na półkach nie wiem czy już będą
Opublikowano 26 września 20168 l Orientuje się ktoś, jak jest z kodami dodawanymi do preorderów (na paczki albo żetony) w dużych sieciach? Faktycznie trzeba robić preorder bo kody wysyła automat na odpowiednie maile czy jak się normalnie kupi w sklepie to też jakoś dają jak ma to miejsce często przy mniejszych sklepikach? Edytowane 26 września 20168 l przez Tigro
Opublikowano 27 września 20168 l Zjeździłem wczoraj całą Bydgoszcz i wygląda to tak : Saturn, MM, Euro - Fifa 17 dopiero 29.09 i to po godzinie 12:00 Media Ekspert - Fifa 17 28.09 od 23:30 (nocna sprzedaż) Wygląda na to że wcześniej w Fifa 17 nie zagramy
Opublikowano 27 września 20168 l Co powiedzieć, dzwoniąc do 'małego sklepiku', by nie wzbudzić podejrzeń, że dzwoni się od dystrybutora lub skarbówki? Może jest jakiś szyfr?
Opublikowano 27 września 20168 l Co powiedzieć, dzwoniąc do 'małego sklepiku', by nie wzbudzić podejrzeń, że dzwoni się od dystrybutora lub skarbówki? Może jest jakiś szyfr? Dzień dobry, zastałem Jolkę?
Opublikowano 27 września 20168 l Ja juz gram na koncie US Jest dobrze ale wiadomo że podkrecili tempo z dema
Opublikowano 27 września 20168 l Ja gram od tygodnia Kołd nie masz się czym chwalić. Na mojej liście znajomych przynajmniej 10 osób w weekend grało (xbox pany ) Edytowane 27 września 20168 l przez blantman
Opublikowano 27 września 20168 l wysłałem na facebooku wiadomość do małego, lokalnego sklepu. Odpowiedź Witam, poprzednią Fifę, tzn 16 mielismy już na 3 dni przed premierą, natomiast w tym roku niestety z uwagi na embargo narzucone przez producenta gry będzie można ją u nas dostać od dnia premiery, tj. 29 września. Składał już Pan może u nas rezerwację? także boją się wszyscy :czesc:
Opublikowano 27 września 20168 l wysłałem na facebooku wiadomość do małego, lokalnego sklepu. Odpowiedź Witam, poprzednią Fifę, tzn 16 mielismy już na 3 dni przed premierą, natomiast w tym roku niestety z uwagi na embargo narzucone przez producenta gry będzie można ją u nas dostać od dnia premiery, tj. 29 września. Składał już Pan może u nas rezerwację? także boją się wszyscy :czesc: Facebook jest inwigilowany, więc boją się napisać prawdy