Skocz do zawartości

FIFA 17

Ryuk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja gram od tygodnia :D Kołd nie masz się czym chwalić. Na mojej liście znajomych przynajmniej 10 osób w weekend grało (xbox pany )

yyy macie kupione wersję cyfrowe ? Czy jakieś partnerstwo z EA ;) Jeżeli FIFA 17 cyfrowa (na XONE) działa już dziś to się nie zastanawiam tylko kupuje :D Ściągniętą grę już mam (10h wersja próbna dzieki EA ACCESS)

Opublikowano

Wydaje mi sie, że będą na regionie US można już odpalić fulla, ale mogę sie mylić.

Opublikowano (edytowane)

Tez mam status w drodze do sklepu ale przyszedl mi mail ze odbior dopiero w czwartek.

Z reszta bylem dzisiaj w euro i media expert, w obu nie maja jeszcze nawet w magazynie i mowia ze przed premiera nie da rady.

Uprzejmie informujemy, że pomimo otrzymania korespondencji o wcześniejszym terminie dostarczenia produktu (FIFA 17do sklepu, gra będzie gotowa do odbioru w dniu jej premiery.Oficjalna data premiery to 29.09.2016 r. w tym dniu zapraszamy po odbiór zamówionego produktu.

Edytowane przez schabek
Opublikowano

jest nocna premiera jutro w saturnie manufaktura

w drugim euro pytałem o wcześniejszy odbiór i ciągle to samo 29ego...może jutro neonet wystawi tak zapowiadali

a jak nie to pójdę na tę nocną premierę o 00:01 heh

Opublikowano

Watpie zeby gdziekolwiek zdobyli sie na odwage na sprzedaz przed 29-tym. Jesli ktorys sklep czy siec sklepow to zrobi to sa kompletnymi debilami.

Wystarczy ze pojdzie plota gdzie mozna kupic i na pewno bylby niezly zalew napalonych konsolomaniakow. Ale musza sie liczyc z tym, ze niejedna osoba da zdjecia paragonow na necie, a od tego momentu wystarczy jedna niezbyt zyczliwa osoba, ktora by podyebala ich do EA i sklep musi placic kosmieczne kary za jakas pojedyncza gierke. Serio, w epoce gdzie wszystko jest nagrywane i umieszczane w necie, ktos w kierownictwie musialby byc kompletnym idiota zeby sie na to zdobyc dla kilku dodatkowych zlotych.

Opublikowano

Ja yebe serio nie wytrzemacie dwa dni do premiery?

Kto nigdy nie dał trzech-czterech dych więcej żeby dostać gierkę dzień wcześniej niech pierwszy rzuci kamieniem xd

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Na Xbox gra cyfrowa już działa od dzisiaj :) Nie wiem czemu, ale działa :)

Potwierdzam, gra chodzi już bez ea access.

Edit. Czyli moge powiedzieć że "u mnie już jest" :)

Edytowane przez mars75
Opublikowano

Polska to dziwny kraj. W całej Europie już kupisz a u nas EA PL wymyśla. Byłem dzisiaj w Czechach i leżała już o 10:00 rano na półkach a na Facebooku są fotki kupionych w GB i DE.

Opublikowano

Lol i takie to są dzis preordery :/

Preorder nie gwarantuje grania przed premierą. LOL x100

lol x300 bo w mailu stoi POMIMO zapewnien o wczesniejszym distarczeniu produktu

A mysle, ze wielu wlasnie dlatego zlozyli preorder.