Unitra 24 Opublikowano 30 września 2016 Opublikowano 30 września 2016 (edytowane) Ale z ta,gonitwa ma niestety racje. Zbyt duza role odgrywa szybkosc. Przez co jest duzo chaosu, a te ganianie sie po szkrzydlach meczy Edytowane 30 września 2016 przez Unitra Cytuj
KamileQ 27 Opublikowano 30 września 2016 Opublikowano 30 września 2016 Ma ktoś jakieś rady jak wykańczać akcje w tej nowej FIFIE? Nie mam problemu z dochodzeniem do sytuacji, ale jeszcze nie odkryłem co jest najbardziej skuteczne gdy idę sam na sam z bramkarzem. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 30 września 2016 Opublikowano 30 września 2016 Ale z ta,gonitwa ma niestety racje. Zbyt duza role odgrywa szybkosc. Przez co jest duzo chaosu, a te ganianie sie po szkrzydlach meczy W FUCie nie zauwazyłem tego o dziwo, a mam Shaarego i Callejona na skrzydłach i często mnie obroncy na skrzydle doganiają z piłką albo przy próbie urwania się blokują ciałem, ale może dlatego, że jestem słaby. Zagralem pierwszą ligę szybciutko w 9 na 3 mecze narazie zdobyłem 1 punkt ;/ a myslalem ze sobie pogram Milikiem i Zielinskim ale chyba za słabi będą. Cytuj
funditto 657 Opublikowano 30 września 2016 Opublikowano 30 września 2016 Powie mi ktoś jak uruchomić online w tej fifie na XO? Live jest, a gra wyświetla komunikat że nie mogę się połączyć z serwerami EA.. Cytuj
erykgx 151 Opublikowano 30 września 2016 Opublikowano 30 września 2016 Ma ktoś jakieś rady jak wykańczać akcje w tej nowej FIFIE? Nie mam problemu z dochodzeniem do sytuacji, ale jeszcze nie odkryłem co jest najbardziej skuteczne gdy idę sam na sam z bramkarzem. Mocny strzał po długim słupku. 2 Cytuj
Unitra 24 Opublikowano 30 września 2016 Opublikowano 30 września 2016 Ale z ta,gonitwa ma niestety racje. Zbyt duza role odgrywa szybkosc. Przez co jest duzo chaosu, a te ganianie sie po szkrzydlach meczy W FUCie nie zauwazyłem tego o dziwo, a mam Shaarego i Callejona na skrzydłach i często mnie obroncy na skrzydle doganiają z piłką albo przy próbie urwania się blokują ciałem, ale może dlatego, że jestem słaby. Zagralem pierwszą ligę szybciutko w 9 na 3 mecze narazie zdobyłem 1 punkt ;/ a myslalem ze sobie pogram Milikiem i Zielinskim ale chyba za słabi będą. spoko, zaczynam ogarniac, nie ma z tym az takiego problemu. To ustawienie druzyny z Fify 16 zrobiło robote. Cytuj
atmpitbull 0 Opublikowano 30 września 2016 Opublikowano 30 września 2016 Też macie problem z wczytaniem swojej twarzy? W każdej fifie mogłem w wirtualne kluby użyć game face tutaj nie mogę nie ma opcji takiej. Tworzyłem nawet a stronie na nowo twarz i nic. Cytuj
PiPoLiNiO 758 Opublikowano 30 września 2016 Opublikowano 30 września 2016 Nie ma, nie ma. Jak zawsze musieli coś uciąć... Cytuj
atmpitbull 0 Opublikowano 30 września 2016 Opublikowano 30 września 2016 Myślę że kolejna łatka to rozwiąże. Cytuj
funditto 657 Opublikowano 30 września 2016 Opublikowano 30 września 2016 Zapytam jeszcze raz tym razem trochę inaczej: czy działa Wam na Xbox One online w Fifie? Jeśli tak to jak go uruchomić? Cytuj
Absolem 1 036 Opublikowano 30 września 2016 Opublikowano 30 września 2016 Zapytam jeszcze raz tym razem trochę inaczej: czy działa Wam na Xbox One online w Fifie? Jeśli tak to jak go uruchomić? Zresetuj router. Cytuj
mersi 804 Opublikowano 30 września 2016 Opublikowano 30 września 2016 Ma ktoś jakieś rady jak wykańczać akcje w tej nowej FIFIE? Nie mam problemu z dochodzeniem do sytuacji, ale jeszcze nie odkryłem co jest najbardziej skuteczne gdy idę sam na sam z bramkarzem. Mocny strzał po długim słupku. jak idziesz sam na sam to L2 i w jakiś róg lekko po ziemi, najczęściej wpada niż sam strzał na pałe który zazwyczaj bramkarz wyłapuje 1 Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 30 września 2016 Opublikowano 30 września 2016 Obejrzyjcie sobie zanim zaczniecie znow stekac. 1 Cytuj
Blaise 3 603 Opublikowano 1 października 2016 Opublikowano 1 października 2016 (edytowane) Ktoś na turnieju fify 17 w sky towerze? Edytowane 1 października 2016 przez WiekszyZiemniak Cytuj
Gość ragus Opublikowano 1 października 2016 Opublikowano 1 października 2016 czy odkryliście już cudowną cieszynkę, ukrytą pod L1+trójkąt, trójkąt? Cytuj
Unitra 24 Opublikowano 1 października 2016 Opublikowano 1 października 2016 Obejrzyjcie sobie https://youtu.be/UHhhEamaHMg zanim zaczniecie znow stekac.imo ok 50 meczy online i mozna wydac sensowna opinie Cytuj
Gość Opublikowano 1 października 2016 Opublikowano 1 października 2016 Kupiłem FIFę17 w wersji PC. Da się jakoś zmienić język na angielski? Do wyboru tylko polski/rosyjski. BTW. Jakieś lepsze wrażenie robi ta FIFA na PC, grafika chyba ciut lepsza niż na PS4. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 1 października 2016 Opublikowano 1 października 2016 Obejrzyjcie sobie https://youtu.be/UHhhEamaHMg zanim zaczniecie znow stekac.imo ok 50 meczy online i mozna wydac sensowna opinie Przepraszam mistrzu. Zapomnialem ze tu same wymiatacze turniejowi PRO. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 1 października 2016 Opublikowano 1 października 2016 Co do oprawy meczowej Premier League udało mi się dokopać do czegoś takiego na reddicie. https://www.reddit.com/r/FIFA/comments/53zcnx/fifa_17_removed_the_premier_league/ 8 sierpnia EA ogłosiło przedłużenie umowy współpracy z BPL, ale w tym roku zmienił się też główny sponsor ligi i podobno przez to oprawa wygląda inaczej niż w poprzednich dwóch latach. Ma to jednak zostać zaimplementowane i nie sądzę by trwało to zbyt długo. FIFY nie mają długiej żywotności. Mimo, że tegoroczna oprawa ligi angielskiej wygląda moim zdaniem paskudnie to mimo wszystko chciałbym telewizyjną oprawę tej ligi Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 2 października 2016 Opublikowano 2 października 2016 Ktoś ma jakieś suwaki na CPU w tej edycji? Cytuj
Unitra 24 Opublikowano 2 października 2016 Opublikowano 2 października 2016 Ja im daje celnosc podan na zero xd oczywiscie nie dziala tak ze kazde podanie cpu jest niecelne, ale jest troche strat, nie ma takiego ping ponga na world class Cytuj
INsejn 1 Opublikowano 2 października 2016 Opublikowano 2 października 2016 Ktoś ma jakieś suwaki na CPU w tej edycji? http://www.operationsports.com/forums/ea-sports-fifa-sliders/891618-fifa-17-os-community-sliders.html Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 2 października 2016 Opublikowano 2 października 2016 (edytowane) Dzieki sprawdze ale i tak juz wiem ze do konca sezonu nawet nie dobrne bo nuda z cpu okrutna. W tej kwestii nic sie nie zmienilo. Multi to multi. Edytowane 2 października 2016 przez KoBik Cytuj
Unitra 24 Opublikowano 2 października 2016 Opublikowano 2 października 2016 Na cpu stary system obrony. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi