Skocz do zawartości

FIFA 17

Ryuk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Ale z ta,gonitwa ma niestety racje. Zbyt duza role odgrywa szybkosc.

Przez co jest duzo chaosu, a te ganianie sie po szkrzydlach meczy

Edytowane przez Unitra
Opublikowano

W FUCie nie zauwazyłem tego o dziwo, a mam Shaarego i Callejona na skrzydłach i często mnie obroncy na skrzydle doganiają z piłką albo przy próbie urwania się blokują ciałem, ale może dlatego, że jestem słaby. Zagralem pierwszą ligę szybciutko w 9 na 3 mecze narazie zdobyłem 1 punkt ;/ a myslalem ze sobie pogram Milikiem i Zielinskim ale chyba za słabi będą.

Opublikowano

Ma ktoś jakieś rady jak wykańczać akcje w tej nowej FIFIE? Nie mam problemu z dochodzeniem do sytuacji, ale jeszcze nie odkryłem co jest najbardziej skuteczne gdy idę sam na sam z bramkarzem. ;)

Mocny strzał po długim słupku.
  • Plusik 2
Opublikowano

W FUCie nie zauwazyłem tego o dziwo, a mam Shaarego i Callejona na skrzydłach i często mnie obroncy na skrzydle doganiają z piłką albo przy próbie urwania się blokują ciałem, ale może dlatego, że jestem słaby. Zagralem pierwszą ligę szybciutko w 9 na 3 mecze narazie zdobyłem 1 punkt ;/ a myslalem ze sobie pogram Milikiem i Zielinskim ale chyba za słabi będą.

spoko, zaczynam ogarniac, nie ma z tym az takiego problemu. To ustawienie druzyny z Fify 16 zrobiło robote.
Opublikowano

Ma ktoś jakieś rady jak wykańczać akcje w tej nowej FIFIE? Nie mam problemu z dochodzeniem do sytuacji, ale jeszcze nie odkryłem co jest najbardziej skuteczne gdy idę sam na sam z bramkarzem. ;)

Mocny strzał po długim słupku.

jak idziesz sam na sam to L2 i w jakiś róg lekko po ziemi, najczęściej wpada niż sam strzał na pałe który zazwyczaj bramkarz wyłapuje

• Plusik 1
Opublikowano

czy odkryliście już cudowną cieszynkę, ukrytą pod L1+trójkąt, trójkąt?

Opublikowano

Kupiłem FIFę17 w wersji PC. Da się jakoś zmienić język na angielski? Do wyboru tylko polski/rosyjski.

BTW. Jakieś lepsze wrażenie robi ta FIFA na PC, grafika chyba ciut lepsza niż na PS4.

Opublikowano

Co do oprawy meczowej Premier League udało mi się dokopać do czegoś takiego na reddicie.

https://www.reddit.com/r/FIFA/comments/53zcnx/fifa_17_removed_the_premier_league/

8 sierpnia EA ogłosiło przedłużenie umowy współpracy z BPL, ale w tym roku zmienił się też główny sponsor ligi i podobno przez to oprawa wygląda inaczej niż w poprzednich dwóch latach. Ma to jednak zostać zaimplementowane i nie sądzę by trwało to zbyt długo. FIFY nie mają długiej żywotności. :) Mimo, że tegoroczna oprawa ligi angielskiej wygląda moim zdaniem paskudnie to mimo wszystko chciałbym telewizyjną oprawę tej ligi :)