II KoBik II 2 635 Opublikowano 2 października 2016 Opublikowano 2 października 2016 No wole nie. Bo pozniej kalectwo w sieci. Cytuj
Blaise 3 603 Opublikowano 2 października 2016 Opublikowano 2 października 2016 Kobik, jak z cpu chcesz sobie pograć, to może warto na manualu? Panowie, która liga w sezonach? Cytuj
Unitra 24 Opublikowano 2 października 2016 Opublikowano 2 października 2016 Ja nie mam problemu z przestawieniem sie stary system obrony z si i nowy multi. Niestety z nowym systemem obrony gra z cpu jest nudna, cpu czyta przeciez lag z pada, jest zbyt trudno na najwyzszym poziomie odbierac tak pilke Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 2 października 2016 Opublikowano 2 października 2016 Kobik, jak z cpu chcesz sobie pograć, to może warto na manualu? Panowie, która liga w sezonach? Tez jakas opcja. Ja na razie mecze FUT bo nigdy nie gralem tylko wlasnie sezony. Cytuj
simonldz 21 Opublikowano 3 października 2016 Opublikowano 3 października 2016 Ja pogralem w fife i szczerze mówiąc chyba szybciutko ja sprzedam bo już zaczyna mnie nudzić. Muszę przyznać, że tryb fabularny to na pewno największy plus tej edycji, ale to nie jest powód aby chyba dalej trzymać tą grę. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 3 października 2016 Opublikowano 3 października 2016 bez sensu ile można grać mecze online, nuda Cytuj
simonldz 21 Opublikowano 3 października 2016 Opublikowano 3 października 2016 (edytowane) Wiesz w Pes ciągle głód kolejnego meczu a tutaj niestety w drugą stronę, może gdybym się jaral futem byłoby inaczej. Chyba spodziewałem się trochę więcej po tych szumnych zapowiedziach i frosbite a tutaj wygląda to jak przeniesione 1:1 z poprzedniej edycji plus zamienione suwaczki które utrudniają niektóre manewry i poprawiają inne w stosunku do 16. Edytowane 3 października 2016 przez simonldz Cytuj
ścierpła mi noga 75 Opublikowano 3 października 2016 Opublikowano 3 października 2016 tryb fabularny ( który ma sens, kiedy tylko Hunterem gramy, a nie drużyną ) jest o dziwo dla mnie ( bo nie wierzyłem w niego ) zaskakująco ciekawy. Ciekawi mnie tylko, czy wydarzenia na boisku mają wpływ na decyzje o wypożyczeniach, rozwoju historii, bo po hattricku wystawić tego białego cieniasa do pierwszego składu a mnie odesłać do Newcastle to lekka przesada chyba sezony zacznę za kilka dni, jak się zmniejszy liczba idiotów na sieci. Po demie czułem, że będzie dużo lepiej niż w 16, przy pełnej wersji mam mieszane odczucia. Gra max na 8/10, ale i tak o niebo lepsza od tegorocznego PESa który to jest ćwierćproduktem. Cytuj
papajek 0 Opublikowano 3 października 2016 Opublikowano 3 października 2016 Nie wszyscy jak ty grają w grę dla licencji Po wgraniu OF DFL nie mam żadnego półproduktu, nie mówiąc o nadchodzącym DLC. Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 3 października 2016 Opublikowano 3 października 2016 (edytowane) Wiesz w Pes ciągle głód kolejnego meczu a tutaj niestety w drugą stronę, może gdybym się jaral futem byłoby inaczej. Chyba spodziewałem się trochę więcej po tych szumnych zapowiedziach i frosbite a tutaj wygląda to jak przeniesione 1:1 z poprzedniej edycji plus zamienione suwaczki które utrudniają niektóre manewry i poprawiają inne w stosunku do 16. No niestety, nowy silnik, ale 85% animacji przeniosionych z 16tki. Mam super okazje sprawdzic FIFE po kosztach, ale tez biore pod uwage fakt, ze bardzo szybko moge zapragnac wrocic do PES'a. Edytowane 3 października 2016 przez easye Cytuj
simonldz 21 Opublikowano 3 października 2016 Opublikowano 3 października 2016 Też macie wrażenie, że gra skrzydłami jest bardzo bardzo nieefektywna? Cytuj
Blaise 3 603 Opublikowano 3 października 2016 Opublikowano 3 października 2016 Biegnij do linii bocznej i wrzuta na długi słupek, wchodzi jak złoto. Cytuj
Unitra 24 Opublikowano 3 października 2016 Opublikowano 3 października 2016 Lol, mozna lubiec F17 lub nie, kwestia gustu. Ale to kompletnie inna gra. Zupelnie inaczej sie buduje akcje, wszystko wyglada inaczej. Nawet oprawa sporo lepsza. A pisze to gracz ktory dostaje w nia regularne baty a w 16 szlo mi niezle, 2x wiecej zwyciestw niz porazek. No ok, skoro w fifie sa tylko suwaczki, to w pes tez, w koncu sa pilkarze i jest boisko. A ze inaczej sie gra?-to tylko suwaczki. Cytuj
Wygnaniec 1 675 Opublikowano 3 października 2016 Opublikowano 3 października 2016 Ja mam dobrą zabawę z FUT mimo że mam dosyć słaba drużynę i siedzę w division 8 a two już praktycznie każdy ma overall 80+ I chemistry 100. Na razie dostaje głównie w plecy ale tak po 1:0 i tak myślę że gostki muszą mieć niezła minę jak że swoim teamem sprawiam im tyle problemów. Cytuj
Kaliszke 13 Opublikowano 3 października 2016 Opublikowano 3 października 2016 Też macie wrażenie, że gra skrzydłami jest bardzo bardzo nieefektywna? Sprawdź Boufala z Southamptonu, nawet wrzucać nie będziesz musiał, wejdziesz do bramki Cytuj
michal89a23 1 Opublikowano 3 października 2016 Opublikowano 3 października 2016 Witam. Mam takie pytanie. Kupiłem wersję standardową FIFA 17, gdzie miało być dostępnych 5 żetonów draft... a nic nie otrzymałem. Wiecie może gdzie znajduję się jakiś kod lub cokolwiek, byle by te 5 żetonów otrzymać ? Cytuj
speedzik83 8 Opublikowano 3 października 2016 Opublikowano 3 października 2016 Brales ze sklepu po premierze czy pre order? Wysłane z mojego ASUS_T00P przy użyciu Tapatalka Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 3 października 2016 Opublikowano 3 października 2016 Pogralem futa cieniasami i jest ok. Dostane w pyzde to ok. Ale granie sezonu 5 gwiazdkami jak zwykle terminatory, jest huyowe do kwadratu tak jak bylo. Znajde jakis klubik na 3 gwiazdki i tylko z takimi jest sens grac. Bo to dalej przypomina fifa street. Cytuj
michal89a23 1 Opublikowano 3 października 2016 Opublikowano 3 października 2016 Brales ze sklepu po premierze czy pre order? Wysłane z mojego ASUS_T00P przy użyciu Tapatalka Za sklepu, w dzień premiery. Cytuj
Ptasiek 8 Opublikowano 3 października 2016 Opublikowano 3 października 2016 Możecie polecić jakaś stronę z poradami jak się naumieć w toto grać? Bo chwilowo to czasami bywa mega frustrująco. Jeden mecz potrafi być taki że wszystko się klei i sytuacji jest masa, a w następnym czego bym nie próbował to i tak dostaje baty. Szczególnie wk..... jest jak jestem o 1 proste podanie od gola a gra stwierdzi "przecież na pewno chciałeś podać do tego gościa za 2 obrońcami a nie tego sam na sam". Wiem, że w piłkarzyki wszelakie to jestem noobkiem (poprzednio miałem chyba fifa 11) ale mecze na zawodowcu i 8 liga FUT to chyba nie jest coś strasznie wymagającego. A kilka meczy z rzędu gdzie jedyną sytuacją jest spierdzielone sam na sam po dośrodkowaniu potrafi zirytować... Co ciekawe po kilku słabych meczach z AI w FUT zdecydowałem się odpalić 1 swój mecz on-line. Lagi w ciul co chwila przycinało, drużyna przeciwnika to połowa BVB zgranie 100, siła z 90+. Do meczu podszedłem z ciekawością jak bardzo dostanę po tyłku. Co ciekawe wygrałem 2:0 ;-) Cytuj
BoryzPL 254 Opublikowano 4 października 2016 Opublikowano 4 października 2016 Jasna cholera, jaka szkoda ze ten caly FUT tak odbiega gameplayem od rozgrywki chocby w sezonach. Jest o tyle szkoda ze sam zamysl jest rewelacyjny, sam kupilem wersje deluxe by upalac glownie fut, ale juz mnie troche zaczynal meczyc, odpalilem pierwsze mecze w sezonach i szok, jaki to jest sztos Balansuje miedzy calkowita rezygnacja z FUT, tylko sobie paczki bede otwieral z bonusow chyba;) Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 4 października 2016 Opublikowano 4 października 2016 No to jest z(pipi)ane, że gameplay w FUT jest inny niż w sezonach, nie mówiąc już o singlu. Cytuj
BoryzPL 254 Opublikowano 4 października 2016 Opublikowano 4 października 2016 Bylem tego swiadom caly czas, ale nie wiedzialem ze roznica jest tak wielka. Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 4 października 2016 Opublikowano 4 października 2016 W tym roku w FUTa to gram glownie przez aplikacje, z 60 kola poki co zarobilem, nie odpalajac zadnego meczu, nie wiem czyvtak nie zostanie xD Cytuj
simonldz 21 Opublikowano 4 października 2016 Opublikowano 4 października 2016 (edytowane) Czyli wychodzi na to, że w fife można grać na telefonie xd powinni przykrecic te widelki jeszcze bardziej aby ludzie się na meczach skupili a nie jakiś cyrkach, grasz to zarabiasz na najlepsze karty. Edytowane 4 października 2016 przez simonldz Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi