Unitra 24 Opublikowano 6 października 2016 Opublikowano 6 października 2016 W takie nba2k woke grac np z cpu. W fife singa gra sie ciezko i nudno. Bo jesli gramy na wysokim poziomie trudnosci to cpu robi sobie tiki take i my patrzymy jak sobie rozgrywaja,radosnie piłeczke Cytuj
simonldz 21 Opublikowano 6 października 2016 Opublikowano 6 października 2016 To jest właśnie najgorsza strona fify, czyli singiel gdzie dopóki nie ustawimy suwaków jesteśmy tylko widzami tego jak si podaje sobie piłeczkę. Pisanie, że gra z si to przeżytek to głupota bo nie jedna osoba by chciała pokierować swoim ulubionym klubem w lidze, porobić transfery czy jakiś ciekawych wychowanków wypromować. Teraz jak jest jeszcze tryb Huntera to jest jeszcze większy priorytet na ogarnięcie tego bajzlu bo po co te wszystkie licencje, pakiety tv jak każdy piszę, że to i tak jest niegrywalne. Cytuj
Unitra 24 Opublikowano 6 października 2016 Opublikowano 6 października 2016 Ale nawet suwaczki choc pomagaja to nie ratuja sprawy. Np w demo pesa,fajnie mi,sie z,si grało Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 6 października 2016 Opublikowano 6 października 2016 Ktos tam wspominal czemu sprzedaje zaraz po premierze. Nie ma juz skilla na multi a chcialem miec to na glownej konsoli do grania czyli PS4. A jako ze mam XOne S to wystarczy mi cyfrowka na łoniaku jak mnie najdzie jednak cos pograc. Eot. Cytuj
simonldz 21 Opublikowano 6 października 2016 Opublikowano 6 października 2016 (edytowane) Jeżeli chodzi o offline to fifa jest daleko w tyle co jest smutne o tyle, że te wszystkie licencje się po prostu marnują. Widać, że w grach konkurencji gdzie jest dobry offline czyt. NBA 2k czy football manager to ea dostało po (pipi)e i gdyby nie lenistwo konami to mogłoby być różnie. Tryb Huntera to dobry początek ale jeszcze dużo pracy przed nimi. Edytowane 6 października 2016 przez simonldz Cytuj
Unitra 24 Opublikowano 6 października 2016 Opublikowano 6 października 2016 (edytowane) Kobik a grales w 16 online? Jak ci szlo? Ja sie smieje bo wklejales filmik gdzie ktos tlumaczy jak to trzeba nauczyc sie grac nim sie wyda opinie, a tu wkur.w po tygodniu od premiery. No ale czaje, mi tez nie idzie, moze by po mies zaskoczylo ale nie mam tyle samozaparcia, czasu zbyt malo na takie rzeczy A macie tak, ze gracie mecz i stwarzacie kilka wysminitych sytuacji ale gk broni wszystko? Przez co imo jest zbyt losowo co do tego kto wygra. W 16 rzadko jak na Fife tak mialem zeby nic nie wpadało. Moze nie umiem i dlatego, pytam z ciekawosci jak wy odbieracie. Druga sprawa: cisne cala polowe, gk broni wszystko. Zaczynamy druga i doskownie jakby od pierwszej minuty rywal dał ultra pressing i nie moge akcji sklecic. Edytowane 6 października 2016 przez Unitra Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 6 października 2016 Opublikowano 6 października 2016 (edytowane) Nie ogarniam nowej obrony. Dla mnie jest nie intuicyjna. Wole klasyczne tak jak ma to miejsce w Pesie. Na nowej taktyce obrony nie mam kompletnie kontroli na zawodnikiem gdy chce odebrac pilke, frustrujac sie niemilosiernie. Odkad wprowadzili ta faktyke i tylko taka jest w sieci to mi to nie siedzi po prostu. Edytowane 6 października 2016 przez KoBik Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 6 października 2016 Opublikowano 6 października 2016 A macie tak, ze gracie mecz i stwarzacie kilka wysminitych sytuacji ale gk broni wszystko? Przez co imo jest zbyt losowo co do tego kto wygra. W 16 rzadko jak na Fife tak mialem zeby nic nie wpadało. Moze nie umiem i dlatego, pytam z ciekawosci jak wy odbieracie. Druga sprawa: cisne cala polowe, gk broni wszystko. Zaczynamy druga i doskownie jakby od pierwszej minuty rywal dał ultra pressing i nie moge akcji sklecic. Fifa bez momentum nie byłaby Fifą Cytuj
Unitra 24 Opublikowano 6 października 2016 Opublikowano 6 października 2016 Yakubu ja miałem przerwę z Fifą bo np w 2012 i 2013 grałem w PESa, w 2014 i 15 odpuściłem piłeczki. Do Fify wróciłem rok temu i o dziwo moim zdaniem tam momentum odczuwało się bardzo rzadko. W zasadzie jak było pod górkę to raczej na zasadzie lekkiego lagu, przeciwnikowi chodziła gra pewno lepiej. Ale nie miałem tak, że marnuje sytuacje bo gk broni jak na gameboyu tj łapie wszystko. Tu mam. Ale może strzelam jakoś źle? Nie wiem. W każdym razie nie ogarniam, a nie mam zaparcia jak dawniej by ślęczeć nad tym. Co do obrony taktycznej to w multi jest za(pipi)ista, bez niej Fifa była strasznie męczaca Cytuj
polson 7 Opublikowano 6 października 2016 Opublikowano 6 października 2016 Nie ogarniam nowej obrony. Dla mnie jest nie intuicyjna. Wole klasyczne tak jak ma to miejsce w Pesie. Na nowej taktyce obrony nie mam kompletnie kontroli na zawodnikiem gdy chce odebrac pilke, frustrujac sie niemilosiernie. Odkad wprowadzili ta faktyke i tylko taka jest w sieci to mi to nie siedzi po prostu. Dokladnie mam to samo, totalnie nie ogarniam tej taktycznej obrony, czemu nie mozna starym typem bronienia grac online to nie wiem. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 6 października 2016 Opublikowano 6 października 2016 Jakim starym trypem bronienia? Tym z jednym przyciskiem, który olali już od FIFY 12? Bardzo dobrze, że to zrobili. Cytuj
erykgx 151 Opublikowano 6 października 2016 Opublikowano 6 października 2016 Loooool to jeszcze ktokolwiek gra tym bronieniem z Fify 08? xddddd Cytuj
Unitra 24 Opublikowano 6 października 2016 Opublikowano 6 października 2016 A temu by nie dzielic graczy jeszcze bardziej i matchmaking dzialal sprawnie. Cytuj
Wygnaniec 1 675 Opublikowano 6 października 2016 Opublikowano 6 października 2016 Ja puszczam stosunkowo mało bramek nawet obrońcami po 60-70. Trzeba się nauczyć ustawiać, przecina podania i kombinować z R2, do tego teraz doszedł R1+x i jak się to umiejętnie robi to można mieć dwóch obrońców przy napastniku, skrzydłowym itd. Cytuj
Unitra 24 Opublikowano 6 października 2016 Opublikowano 6 października 2016 Akurat obrone ogarniam, w ataku mi nie idzie. Zbyt duzo marnuje. Moze jakos zle strzelam, choc wyglada to ok, ale mi lapia te strzaly. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 6 października 2016 Opublikowano 6 października 2016 Przecież te bronienie ze starych fif to jest komedia. Trzymaj X i może odbierzesz xD. Cytuj
Wygnaniec 1 675 Opublikowano 6 października 2016 Opublikowano 6 października 2016 No jakbym lubił taka wersję obrony to bym siedzial przy pesie.. Ze strzałami nie ma tak łatwo jak bramkarz ma powyżej 80. Miałem przedtem bramkarza <80 i puszczal niesamowite szmaty, teraz mam Diego Lopeza i dużo więcej wylapuje, czy to strzały z dystansu, czy dośrodkowania. Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 6 października 2016 Opublikowano 6 października 2016 (edytowane) Jakim starym trypem bronienia? Tym z jednym przyciskiem, który olali już od FIFY 12? Bardzo dobrze, że to zrobili. akurat ta zmiana w FIFA tez mi sie najbardziej podoba od lat - teraz przynajmniej i w obronie trzeba miec skilla. Edytowane 6 października 2016 przez easye Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 6 października 2016 Opublikowano 6 października 2016 Nie ogarniam nowej obrony. Dla mnie jest nie intuicyjna. Wole klasyczne tak jak ma to miejsce w Pesie. Na nowej taktyce obrony nie mam kompletnie kontroli na zawodnikiem gdy chce odebrac pilke, frustrujac sie niemilosiernie. Odkad wprowadzili ta faktyke i tylko taka jest w sieci to mi to nie siedzi po prostu. Dokladnie mam to samo, totalnie nie ogarniam tej taktycznej obrony, czemu nie mozna starym typem bronienia grac online to nie wiem. Nie twierdze ze jest to zly system ale mnie sie on nie podoba i tyle. Odbilem sie w sieci. Multi ktore zagrywalem na smierc to bylo w PES6 i Fifa 09 w ktorej jeszcze byl stary system. Pozniej juz sukcesywnie nie ogarnialem bo mi nie lezy. Co roku sie skusze ale no ni huya. Sprzedane. Tematu juz nie odwiedzam. Cytuj
OsciBosci 22 Opublikowano 6 października 2016 Opublikowano 6 października 2016 Ponawiam prośbę: moze ktos sprawdzic czy jest w Legii Radovic i jaki ma Overall? Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 6 października 2016 Opublikowano 6 października 2016 Na www.futhead.com wszystko se mozesz sprawdzic Cytuj
OsciBosci 22 Opublikowano 6 października 2016 Opublikowano 6 października 2016 (edytowane) No wlasnie tam go nie ma, dlatego mnie to dziwi... Edytowane 6 października 2016 przez OsciBosci Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 6 października 2016 Opublikowano 6 października 2016 (edytowane) http://sofifa.com/player/167516?v=17&e=158501 Edytowane 6 października 2016 przez Labtec Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 6 października 2016 Opublikowano 6 października 2016 (edytowane) Ktos wrzucal w temacie slidery do FIFA? Poprosilbym raz jeszcze, bo srednio sie chce Alexem za konsola biegac... Edytowane 6 października 2016 przez easye Cytuj
BoryzPL 254 Opublikowano 6 października 2016 Opublikowano 6 października 2016 Dokladnie z tego samego powodu darowalem sobie juz na dzisiaj. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi