_daras_ 725 Opublikowano 21 października 2016 Opublikowano 21 października 2016 Jak można tak spierd** grę jednym patchem zmieniając tempo w singlu... Na jakie zmienili? Bo nie zauważyłem Cytuj
PiPoLiNiO 758 Opublikowano 21 października 2016 Opublikowano 21 października 2016 Na zbyt szybkie. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 21 października 2016 Opublikowano 21 października 2016 Chyba na normalnej predkosci. Tak jak teraz domyslna byla wolna, to po aktualizacji w singlu gra sie tak samo. Cytuj
PiPoLiNiO 758 Opublikowano 21 października 2016 Opublikowano 21 października 2016 Domyślna to normalna. I na Xbox w singlu jest szybciej niż było. Wieczorem sprawdzę w FUT. Cytuj
michalacm 0 Opublikowano 21 października 2016 Opublikowano 21 października 2016 Na PS4 w singlu też jest szybciej niż było. W sezonach pojedynków tak samo. W FUT nie wiem, bo nie gram. Zmiany na gorsze. Teraz mam wrażenie, że gram w FIFE "16,75" zamiast w 17. Ustawienia gry miałem od początku domyślne. Były tylko zmiany poziomu na wyższe. Cytuj
TrueGrand 14 Opublikowano 21 października 2016 Opublikowano 21 października 2016 Panowie ktoś mi powie jak bronić wrzutki ? Tracę tak 99% goli i nie wiem jak się zachowywać, jak bronić . Cytuj
Blaise 3 603 Opublikowano 21 października 2016 Opublikowano 21 października 2016 Jak piłka jest w powietrzu, to niewiele można zrobić, więc musisz tak bronić, by wypychać przeciwnika z bocznych sektorów, a jednocześnie nie pozwalać mu grać środkiem. Nie ma metody, gdy ktoś już będzie w dobrej pozycji do dorzucenia gały i ją zacentruje. 1 Cytuj
falcon87pl 123 Opublikowano 21 października 2016 Opublikowano 21 października 2016 (edytowane) Panowie ktoś mi powie jak bronić wrzutki ? Tracę tak 99% goli i nie wiem jak się zachowywać, jak bronić . 1)Przy ustawianiu zespołu przed meczem wejdź w zakładkę "Wytyczne" i ustaw bocznym obrońcom, żeby zawsze zostawali z tyłu. Tak samo dla co najmniej jednego środkowego pomocnika. 2) Jak wychodzisz z grą od bramki to nigdy żadnym z obrońców nie stosuj one-two bo będzie biegł jak głupi do przodu i sie zrobi luka. 3) Jak ktoś Cię atakuje skrzydłem to pozwól, żeby bocznym obrońcom sterował CPU a Ty zagęszczaj pole środkowym pomocnikiem albo środkowym obrońcom (często środkowy biegnie blisko bocznego obrońcy jak przeciwnik idzie z kontrą). Trzeba się bardziej skupić na zapobieganiu wrzutkom niż samej w walce w powietrzu, gdzie najważniejszy jest timing i parametry obrońcy. Plus sytuacje, że jest 45 albo 93 minuta i Messi przy wyskoku z miejsca przeskoczy Hummelsa i strzeli tyłem głowy z kilkunastu metrów po długim Edytowane 21 października 2016 przez falcon87pl 1 Cytuj
nero2082 790 Opublikowano 23 października 2016 Opublikowano 23 października 2016 jeśli chodzi o obronę wrzutki to z trzymaniem x mam większą skuteczność wybitek, w ataku na odwrót - krótkie ustawienie siły, ewentualnie klepnięcie 2X O żeby był strzał z kozłem Cytuj
ścierpła mi noga 75 Opublikowano 23 października 2016 Opublikowano 23 października 2016 po tym patchu to gra zbliżyła się do fify 16. Niby już w sezonach nie ma tylu akcji z du*ska, ale zrobiło się nudno jak w 16 stce. Już nawet nowy silnik przestaje się odróżniać od poprzedniego. Kurde no, żeby piłki żadnej nie było w tym roku do pogrania online Cytuj
TrueGrand 14 Opublikowano 23 października 2016 Opublikowano 23 października 2016 Dzięki chłopaki . No, pacz zyebał dobra grę Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 24 października 2016 Opublikowano 24 października 2016 Ale co ten patch "zye.bał", bo mam wrażenie że jedna osoba to powiedziała i stado papug powtarza. Ja żadnej zmiany nie zauważyłem, przynajmniej w karierze (gram na wolnej prędkości). Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 24 października 2016 Opublikowano 24 października 2016 Dokładnie. Gram na wolnej prędkości singla, odtwarzam sobie mecze każdej kolejki Premier League i jedyna zmiana jaką odczułem, to łatwiej SI odebrać piłkę. Wszystko. Reszta na plus. Szczególnie oprawa, choć nie jest taka sama jak w trakcie prawdziwego meczu Cytuj
TrueGrand 14 Opublikowano 24 października 2016 Opublikowano 24 października 2016 (edytowane) Ale my mówimy o online . Singiel jest " konfigurowalny"a online jest taki jaki EA nam ustawi. Do tego dochodzą druki, co drugi mecz w trybie mój klub jest drukowany .... Momentami nie da się przyjąć pilki ani celnie podać aby za chwilę wszyscy byli Iniestami .... Edytowane 24 października 2016 przez TrueGrand Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 25 października 2016 Opublikowano 25 października 2016 Momentami nie da się przyjąć pilki ani celnie podać aby za chwilę wszyscy byli Iniestami .... takie same mialem wczoraj odczucia. w sezonie UT zaczalem od 4 zwyciestw, dwa dni przerwy, wrocilem i 4 porazki z rzedu. setki niecelnych podan, przewracanie sie przy strzalach, zolwie tempo obroncow i mnostwo glupich strat w okolicach mojej bramki. tak wczoraj ku.rwowalem az sie oplulem raz. w koncu zona kazala wylaczyc, w sumie dobrze bo juz zaczynalem gryzc pada. 1 Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 25 października 2016 Opublikowano 25 października 2016 Dlatego pogoniłem to gunwno na PS4 i czasem odpalę na Xone. Szkoda czasu na żyłowanie gry gdzie lubię więcej gatunków niż 2. Cytuj
adasiulko 201 Opublikowano 25 października 2016 Opublikowano 25 października 2016 Na youtube widziałem film z glitchem jak wygrywać mecze w fut sezonach i fut champion. Muszą to natychmiast poprawić bo debile zaraz masowo zaczną to wykorzystywać. Cytuj
Ptasiek 8 Opublikowano 25 października 2016 Opublikowano 25 października 2016 Jest jakaś opcja w FUT żeby wyszukać piłkarza na podstawie statystyk? Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 25 października 2016 Opublikowano 25 października 2016 Czyli wychodzi na to, że albo FIFĘ kupuje się tylko dla kariery offline (tylko Premier Leauge ofkors) z pro ustawieniami (podawane kilka stron wcześniej) na wolnej prędkości i 10min mecze (wydaje się że na klasie światowej jest mniej sytuacji podbramkowych niż na zawodowcu, więc lepiej dłuższy mecz bo nie tylko lepsza "wczuta" ale też bardziej realnie, IMO więcęj walki w środku pola) albo jak ktoś chce sobie pograć arcade dla jaj, to ma online (FUT). A do online z kolegami, to lepiej PESa kupić. Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 25 października 2016 Opublikowano 25 października 2016 (edytowane) Nie widze zadnych roznic grajac po patchu w sezonach online - FUT to FUT, tam od zawsze trzeba miec mocna psychike, bo gra codziennie potrafi chodzic inaczej. Online ze znajomymi w ogole dziala jak offline - mi w PESie brakuje swobody, spowolnienia akcji, przytrzymania pilki lepszym pilkarzem - w FIFIE mecze przez to maja rozne tempa, do obrony trzeba miec skilla, czytac gre itp. w PESie gra w palaca pilke - najlepiej jak najszybciej wymieniac podania, bo kazdy przeciwnik trzymajac 1,2 przyciski odbiera Ci ja z palcem w (pipi)e. Na youtube widziałem film z glitchem jak wygrywać mecze w fut sezonach i fut champion. Muszą to natychmiast poprawić bo debile zaraz masowo zaczną to wykorzystywać.Na czym ten glitch polega ? Edytowane 25 października 2016 przez easye Cytuj
REC 1 Opublikowano 25 października 2016 Opublikowano 25 października 2016 Jest jakaś opcja w FUT żeby wyszukać piłkarza na podstawie statystyk? W FUT nie , ale na necie tak http://www.futhead.com/ http://sofifa.com/players/top Cytuj
sosnaa 1 205 Opublikowano 27 października 2016 Opublikowano 27 października 2016 pełna wersja różni się czymś od dema pod względem szybkości rozgrywki? zawodnicy dalej tak powolnie reagują na komendy? Cytuj
falcon87pl 123 Opublikowano 27 października 2016 Opublikowano 27 października 2016 (edytowane) To jest jakaś masakra co oni zrobili z tempem w sezonach po tej ostatniej aktualizacji To tempo co był od premiery było dla mnie delikatnie za wolne, ale w miarę szybko się przestawiłem, ogarnąłem obronę i gra zaczęła dawać frajdę. W pracy mamy One S'a więc grywałem ostatnio ze 2-3 mecze dziennie i fajnie się grało, a w domu kończyłem Wieśka, więc miałem trochę przerwy w graniu po necie w fifę. Włączam w tym tyg i szok Jak w tym filmiku na YT: "Co to ku*wa jest?!?!" Mam wrażenie jakby tempo skoczyło x2 i jest ping-pong jak w Fifie 10... W ogóle jakieś dziwne przenikanie jest - właśnie skończyłem mecz w którym przeszedłem/przeniknąłem Depayem przez 2 obrońców Realu i strzliłem jakiegoś farfocla po ziemi. Piłka się odbijała od nich, ale Depay szedł jak czołg przez jednych z najlepszych obrońców w grze. Kiepsko to wygląda jak na chwilę obecną. Edytowane 27 października 2016 przez falcon87pl Cytuj
Dreyes 103 Opublikowano 27 października 2016 Opublikowano 27 października 2016 Jeżeli miałby ktoś ochotę pograć online to PSN: DreyesPL Cytuj
Kisiel-PL 38 Opublikowano 27 października 2016 Opublikowano 27 października 2016 Akcja z dzisiejszej gry w coop: Poszedł rage quit i darmowe 3 punkty dla gryfindoru 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi