ścierpła mi noga 75 Opublikowano 28 października 2016 Opublikowano 28 października 2016 nawet mi się nie chce wspominać ile takich goli wbiłem/straciłem, a mam rozegrane 40 meczy w sezonach dopiero Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 1 listopada 2016 Opublikowano 1 listopada 2016 Nie wiem co oni zrobili w tym roku, ale w kilku poprzednich edycjach zazwyczaj dosyć szybko dobijałem do ratio ok. 1 i tak już zostawało. Natomiast teraz w Sezonach zagrałem z 50 meczy i mam prawie 30 porażek :x Momentum jak kuń, chyba jeszcze w żadnej edycji nie było tak odczuwalne. Na dodatek gra często wali mega bullshitami - jakiś mikronapastnik odbiera piłkę moim obrońcom, strzał zza pola, gol. Podczas kiedy ja przeciwnikowi odbiorę w takiej samej sytuacji, to system albo za chwile pośle piłkę z powrotem do przeciwnika, albo mój chłopek się przewróci czy coś To by była bardzo dobra piłka gdyby zasady zawsze były równe dla wszystkich. Nierówność zabija cały fun i pozostawia tylko wkur.wienie. Chociaż może taką mają politykę, zrobić z tego grę hazardową, której wyniku nigdy nie da się przewidzieć, a przez to jeszcze bardziej wciąga. Do tego kupowanie paczek i można ciągnąć kasę jak z automatów :X 1 Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 1 listopada 2016 Opublikowano 1 listopada 2016 no mi to troche obrzydza ta gre. jak mam taka passe to staram sie zaciskac zeby i ratowac remisy, ale czasem mozna padem je.bnac o sciane. ostatnio gralem z gosciem, ku.rwa jego pilkarze mieli jakis magnes w nogach. dwoch sie zderza, pilka leci 20 metrow wprost pod nogi jego napastnika. wybijam z pola karnego kwadratem (w sensie strzalem), kiks, prosto na glowe napastnika. takich akcji setki. udalo sie uratowac 2:2, ale sie darlem pod koniec jak wbilem mu z dystansu. 2 Cytuj
oczysk 14 Opublikowano 3 listopada 2016 Opublikowano 3 listopada 2016 Dziwię się że macie chłopcy zdrowie na to momentum...Ja chyba znowu kupię 16 za 25zł na allegro i będę się bawił w karierę menedżera z CPU bo szkoda mi zdrowia na multi Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 3 listopada 2016 Opublikowano 3 listopada 2016 To grajcie sezony mordy. Dziwię się że macie chłopcy zdrowie na to momentum...Ja chyba znowu kupię 16 za 25zł na allegro i będę się bawił w karierę menedżera z CPU bo szkoda mi zdrowia na multi który mamy rok, żeby grać w CPU? Przecież to chore i nie sprawia żadnej przyjemnośći jak zaznasz rywalizacji w sieci w którym każdy mecz to niezły rollercoaster. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 3 listopada 2016 Opublikowano 3 listopada 2016 Nic nie równa się z grą z drugim graczem obok na kanapie. Dla takiego grania została FIFA stworzona. Jakieś sezony i inne FUTy powstały dopiero potem jako pochodne. Cytuj
Błachoo1950 5 Opublikowano 3 listopada 2016 Opublikowano 3 listopada 2016 Pytanie! Jak strzelać karne na dwa tempa? Raz próbowałem sposobem z Fify 16, ale nie wyszło Cytuj
KOŁD 1 088 Opublikowano 3 listopada 2016 Opublikowano 3 listopada 2016 Nie da sie max to z LT/RT mozesz wcisnac zeby zmienic prędkośc biegu Cytuj
TrueGrand 14 Opublikowano 4 listopada 2016 Opublikowano 4 listopada 2016 (edytowane) To grajcie sezony mordy. Dziwię się że macie chłopcy zdrowie na to momentum...Ja chyba znowu kupię 16 za 25zł na allegro i będę się bawił w karierę menedżera z CPU bo szkoda mi zdrowia na multiktóry mamy rok, żeby grać w CPU? Przecież to chore i nie sprawia żadnej przyjemnośći jak zaznasz rywalizacji w sieci w którym każdy mecz to niezły rollercoaster.A tobie serio sprawia przyjemność gra, gdy wiesz, że zawsze któryś graczy jest "dymany " ? Edytowane 4 listopada 2016 przez TrueGrand Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 4 listopada 2016 Opublikowano 4 listopada 2016 W sezonach albo jeden z nich umie grac albo nie umie. Tyle. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 4 listopada 2016 Opublikowano 4 listopada 2016 To grajcie sezony mordy. Dziwię się że macie chłopcy zdrowie na to momentum...Ja chyba znowu kupię 16 za 25zł na allegro i będę się bawił w karierę menedżera z CPU bo szkoda mi zdrowia na multiktóry mamy rok, żeby grać w CPU? Przecież to chore i nie sprawia żadnej przyjemnośći jak zaznasz rywalizacji w sieci w którym każdy mecz to niezły rollercoaster.A tobie serio sprawia przyjemność gra, gdy wiesz, że zawsze któryś graczy jest "dymany " ? tak jest piłka, nieprzewidywalna Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 4 listopada 2016 Opublikowano 4 listopada 2016 To grajcie sezony mordy. Dziwię się że macie chłopcy zdrowie na to momentum...Ja chyba znowu kupię 16 za 25zł na allegro i będę się bawił w karierę menedżera z CPU bo szkoda mi zdrowia na multi który mamy rok, żeby grać w CPU? 2016, w którym internety ryją psyche. Także naprawdę wolę grać Premier League z CPU, przynajmniej jest fun. Ale oczywiście zgoda z Wojciechem- najlepiej się gra we dwóch na jednej kanapie z whisky pod ręką. 1 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 4 listopada 2016 Opublikowano 4 listopada 2016 Na kanapie to ja wszystkich bije i gdzie tutaj przyjemność? Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 4 listopada 2016 Opublikowano 4 listopada 2016 No niektórzy lubią po prostu sobie bić CPU po mordzie niż się spinać przez neta, ja tam rozumiem. Cytuj
Wilk_Zly 960 Opublikowano 5 listopada 2016 Opublikowano 5 listopada 2016 (edytowane) do usunięcia. Edytowane 5 listopada 2016 przez Wilk_Zly 1 Cytuj
TrueGrand 14 Opublikowano 10 listopada 2016 Opublikowano 10 listopada 2016 (edytowane) Wbijajcie na Xbox One do społeczności FIFA Polska (nowa funkcja Xbox Live "kluby") . Będzie można pogadać, poznać się , pograć 1v1 w FIFe Edytowane 10 listopada 2016 przez TrueGrand Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 11 listopada 2016 Opublikowano 11 listopada 2016 W spolecznosci na konsoli da da sie jakos wyszukiwac? Bo nigdzie nie moge nic wpisac a nie wyswietla mi nic z fify... Cytuj
TrueGrand 14 Opublikowano 11 listopada 2016 Opublikowano 11 listopada 2016 Da się wyszukiwać kluby (społeczności) Cytuj
sosnaa 1 205 Opublikowano 14 listopada 2016 Opublikowano 14 listopada 2016 https://gfycat.com/FirsthandRedAtlanticsharpnosepuffer można pomylić z prawdziwością Cytuj
Blaise 3 603 Opublikowano 14 listopada 2016 Opublikowano 14 listopada 2016 grafika dobra jak w gta sa ndreas Cytuj
Lipa 512 Opublikowano 16 listopada 2016 Opublikowano 16 listopada 2016 Ciekawe dlaczego po nowym patchu w drodze do sławy zniknął polski komentarz. Nie ma go już nawet w ustawieniach.. Cytuj
Gość Opublikowano 20 listopada 2016 Opublikowano 20 listopada 2016 (edytowane) Gra ktoś na PC? Da się zmienić język komentarza na angielski? Edytowane 20 listopada 2016 przez Gość Cytuj
Ptasiek 8 Opublikowano 23 listopada 2016 Opublikowano 23 listopada 2016 Jaką macie skuteczność w FUT online? Czasami mam wrażenie że mój skład ma zbiorowe porażenie mózgowe. Szansa że Coman czy inny Volland po idealnym podaniu strzeli w sytuacji 1 na 1 to tak na oko poniżej 50% (strzelane zazwyczaj 2x kwadrat). Skuteczność z dośrodkowań czy rożnych praktycznie nie istnieje. Strzały z pierwszej piłki to z 20% szans że piłka poleci mniej więcej w stronę bramki. Co kilka meczy zdarzają mi się dziwne zachowania: kilka razy piłkarz strzelił sam z siebie mimo że nie naciskałem przycisków strzału czy podań (chwilę wcześniej też nie) Najlepsza moja sytuacja to: wpadam Bellarabim w pole karne pod linię końcową. Osłaniam ciałem (L2) piłkę przed obrońcą. Mój zawodnik pada na ziemię, sędzia gwiżdże. Myślę, że spoko karny nigdy nie jest zły. Odpala się animacja sędziego, ten podbiega do mnie i daje mi czerwoną kartkę. Mecz przegrany, obejrzałem potem powtórkę tego faulu ze 20 razy i wyglądało to, tak jakby Bellarabi wykonał sam z siebie wślizg w plecy obrońcy. Nie muszę chyba dodawać że stojąc w polu karnym z L2 nie było opcji żebym nawet musnął kółko? ;-) Cytuj
Gość Opublikowano 25 listopada 2016 Opublikowano 25 listopada 2016 Wytłumaczcie mi proszę, za co ta FIFA zbierała tak dobre recenzje? Schematyczna, nudna... Do tego słaba kontrola nad zawodnikami, sztuczni bramkarze... Taka typowa gra na licencji. Szkoda, że na PC żadnego wyboru, bo pomimo tego, że nawet PES 2017 w wersji na komputer jest ciut lepszy to jednak i tak jest słaby. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi