Skocz do zawartości

FIFA 17

Ryuk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Był w 98 (RTWC też bodaj). Graliśmy z kumplem na jednym komputerze ja na klawiaturze on na myszce i sterowanie numeryczną, lol.

Opublikowano

Nie było czegoś takiego jak FIFA 98 World Cup, była jedna wersja FIFA 98 Road to World Cup i tam był futsal. 

Opublikowano

Kiepska wiadomosc dla tych, ktorzy lubili pare dni przed premiera kupic swoje kopie. Nastapila zmiana dystrybutora w Polsce i wprowadzaja embargo, co wraz z umownymi karami wiaze sie z brakiem mozliwosci zagrania wczesniej.

Opublikowano

Zadzwon do odzialu EA i sie zapytaj xD

To skąd masz takie informacje? Ktoś Cię pyta o źródło to mówisz, że nikt nie będzie umów skanował. Jakim cudem FIFE ma wydawać kto inny niż EA.

Może coś mu się odjaniepawliło, bo to PES zmienił wydawcę...

Opublikowano (edytowane)

ja (pipi)e - taka sama gadka byla jak zamieszczalem info na temta PS4, wczesniej konsol Niny - "skad masz informacje, ze konsol na premiere nie bedzie niby", "nie mogliby tak przeciez zrobic" i beka. Nie wiem, dlaczego w kazdym temacie zawsze znajdzie sie jakis typ, ktory nie ma pojecia to wyglada od kuchni i (pipi)i swoje dywagacje. To, ze mamy oddzial EA w Polsce nie znacza, ze 30 osob z biurowca nosi paczki i rozwozi gry po calej Polsce. Jak  juz chcecie wiedzieć wcześniej oficjalnym dystrybutorem gier EA w Polsce byl ACTION ! a nie "oddzial EA" - obecnie ALSO Polska.

Nie chce mi sie wam skanowac pisma dotyczacego embarga - mam wielu znajomych, ktorzy po prostu prowadza sklepy, sa kierownikami w dzialach sotware - tyle...

Edytowane przez easye
Opublikowano (edytowane)

Ja je.bie to skoro masz takie wyebane info z pierwszej ręki to oświeć mnie kto był w ostatnim czasie tym dystrybutorem albo kto nim będzie teraz, bez skanowania tych super tajnych umów embargo.

@down: Dziękuje izi.

Edytowane przez MYSZa7