Opublikowano 17 czerwca 20168 l Widzę, że wyjdzie Sensible soccer z ładną grafiką Nie dziwne, że ukrywają te gameplaye.
Opublikowano 17 czerwca 20168 l czyli zmieniajac silnik znowu sie cofneli w rozwoju o 3 lata, tego sie bałem chociaz nie, fifa 14 przeciez byla dopracowana Edytowane 17 czerwca 20168 l przez kermit
Opublikowano 17 czerwca 20168 l Nowy silnik.... Animacje wszytko praktycznie to samo,jakiś głupi styl stałych fragmentów gry. Mordy nadal plastikowe,0 hajpu na nową fife.
Opublikowano 17 czerwca 20168 l Ja tam spokojnie czekam na demo - co roku w temacie czytam posty specjalistow, ktorzy nie widza roznic, ktorym gra wyglada gorzej niz zeszla edycja, dla ktorych tempo jest za szybkie (choc milion razy juz bylo o tym, ze nagrywane filmiki taka kamerka zawsze przyspieszaja obraz) i mase innych opini. Pozniej na szczescie przychodzi poczatek wrzesnia i wszelkie watpliwosci, ktora pilka nozna jest najlepsza zostaja rozwiane po 5 meczach ze znajomym. Oczywiscie sa tez mistrzowie, ktorzy nawet w gameplayu nie czuja roznic i dla nich obojetne czy graja w FIFE 14,15 czy 16, ale z takimi to juz w ogole nie ma co polemizowac. Z tego co czytalem wiekszosc zawodowcow FIFY (od ktorych w zeszlym roku uczylem sie gry i taktyk, a czasami nawet odpalelm ich zmagania na Twitchu) wypowiada sie w samych superlatywach jezeli chodzi o gameplay. Fakt, ze po pierwszych filmikach nowego silnika spodziewalem sie wiecej, ale do poki sam nie wezme pada, zadnej opini nie wydam - filmy co roku wygladaja podobnie, a system gry jest zawsze inny. Edytowane 17 czerwca 20168 l przez easye
Opublikowano 17 czerwca 20168 l easye ma racje, warto jeszcze dodac ze przez 2 miesiace po wydaniu gry znajdzie sie ktos kto bedzie gadal ze FIFA16 lepsza i nigdy wiecej nie bedzie kupowal gier od EA sports, a potem i tak dalej bedzie gral w FIFA17 bo sie przyzwyczaji do zmian
Opublikowano 17 czerwca 20168 l Nic nie da sie powiedziec na podstawie takich materiałów w takiej jakosci. U mnie strategia prosta: przesuna suwaki na arkejd zostaje przy 16. Bedzie sim kupie nowa wersje.
Opublikowano 17 czerwca 20168 l Odnośnie tego trybu fabularnego nasuwa się pytanie, czy będziemy sterować cały czas jednym zawodnikiem...bo jeśli tak to pyta.
Opublikowano 18 czerwca 20168 l Jakosc kamerki ale postep grafiki jakis widac. Zle ustawia sie obrona ale to moga poprawic. Tempo dobre...ale to kamerka wiec nie wiadomo.
Opublikowano 18 czerwca 20168 l dobrze ze powiedzieli ze gra jest na nowym silniku bo nikt by nie zauważył
Opublikowano 18 czerwca 20168 l ten ostatni wrzucony gameplay wyglada jak PES Edytowane 18 czerwca 20168 l przez Błachoo1950
Opublikowano 18 czerwca 20168 l Imo lepiej sie modele zawodników prezentują. Wygląda to naturalniej, mniej plastikowo. I tempo zdaje sie gitara...choc to na dwoje babka wrozyla. Jak easye pisał z tych kamerek nie da sie tego stwierdzic. Mam nadzieje ze obiora jakis stały kierunek (chce by to był sim) i sie go trzymali a nie sim Fifa 12, arkejd 13, sim 14, arkejd 15.
Opublikowano 18 czerwca 20168 l Kupię nieważne co tam będzie... ostatnia którą kupiłem to 14, więć najwyższy czas, PES mnie troszkę znudził.
Opublikowano 18 czerwca 20168 l Gameplaye oglądam na zasadzie drobnej ciekawostki. Nie ma co wyciągać wniosków, bo gra offline a online to inne bajki. Jeśli nie będą ingerować w wyniki to mi to ryba czy będę grać w FIFA czy PES. Jedna i druga gra ma plusy i minusy. W FIFA 16 są mecze gdzie mam 11 poprzeczek i 2-0 w plecy po dziwnych golach, w innym meczu ja wygrywam mecz a koleś ma 15 słupków i widać, że jest o klasę lepszy. Może to wyglądać cudownie, może być wolno, ale do póki będzie to Poker to no thx.
Opublikowano 18 czerwca 20168 l Jest. Ale my mamy mózgi, możemy zmieniać formacje, taktyki, jeden denerwuje się, inny nie. Warunki w meczach zmieniają się, podobnie jak to było kiedyś w starych PESach fifach czy nawet w sensible soccer. Nie potrzebna była ingerencja skryptów w wydarzenia na boisku a mimo to były wyrównane mecze, były powroty, ale nie było 18 poprzeczek w meczu itd. ------------- EDIT Poszła do żyda FIFA, jednak rynek gier piłkarskich jest w głębokim kryzysie Edytowane 21 czerwca 20168 l przez TrueGrand