Opublikowano 29 września 20168 l Nie da się mieć polskiej wersji z angielskim komentatorem? na xboxie mozna ustawic pl menu + ang komentarz
Opublikowano 29 września 20168 l Z gram.pl już przyszła wersja na ps4, spisali się konkretnie, szkoda tylko że dzisiaj chleje, także i tak nie pogram;( Edit: BatataPL - dzięki za info:) Edytowane 29 września 20168 l przez raf1ki
Opublikowano 29 września 20168 l No ja też dostałem cebulową deluxe ze sferisa dzisiaj. Aż się zastanawiam czy zaoszczędzonego hajsu nie przeyebać na paczki Chyba na początku najbardziej się opłaca inwestować w paczki, bo najwięcej można zarobić w porównaniu z później.
Opublikowano 29 września 20168 l No ja też dostałem cebulową deluxe ze sferisa dzisiaj. Aż się zastanawiam czy zaoszczędzonego hajsu nie przeyebać na paczki Chyba na początku najbardziej się opłaca inwestować w paczki, bo najwięcej można zarobić w porównaniu z później. Jest właśnie tak jak mówisz. Ja kupię parę paczek teraz. Żeby w miarę stworzyć jakiś zespół w Fifa i przygotować się do FUT Champions
Opublikowano 29 września 20168 l Czy może ktoś sprawdzić czy jest w Legii - Radovic, według bazy z FUT - nie ma go?!
Opublikowano 29 września 20168 l Pytanie do grających w wersję cyfrową na XO: Czy trzeba ściągnąć całe 40 gb żeby zacząć grać, a jeśli nie to ile wystarczy? Pytam bo kupiłem eSke i dopiero 5 Gb się pobrało
Opublikowano 29 września 20168 l Jak dla mnie świetna FIFA, najlepsza od lat. Tempo miód malina, nawet FUT jest grywalny. Trzeba nauczyć się wykonywać stałe fragmenty i poprawić wykończenie i będzie rewelacja.
Opublikowano 29 września 20168 l Uff jednak da się ustawić komentatora. Potwierdzam, Fifa świetna, tryb fabularny też się sprawdza.
Opublikowano 29 września 20168 l Ja nie potrafię wykonywać rożnych i zamiast wrzucać z rogu, to przywoluje drugiego zawodnika, podaje mu i dopiero on wrzuca w pole karne xd
Opublikowano 29 września 20168 l Jest jakiś day one patch od razu do pobrania ? Jest coś koło 600 mb jeśli mnie pamięc nie myli Co do gry tempo znakomite.Trzeba trochę pomyśleć czasami wycofać.A nie dzida do przodu i wejdzie Jak coś dodawać do znajomych Fut,Sezony,Wirtualne PSN: BatataPL Edytowane 29 września 20168 l przez BatataPl
Opublikowano 29 września 20168 l To prawda że żeby zmienić język komentarza to trzeba zadzwonić na infolinię do pomocy technicznej? zmienic z pl na ang? ja mam dash w ps4 angielski i mam angielski komentarz. Chyba z pl na ang. Widziałem że na profilu EA ktoś o to pytał i kazali mu dzwonić xD Trochę kek.
Opublikowano 29 września 20168 l Niby ta nowa fifa miała być taka super realistyczna a meczu Legia-Real przy pustych trybunach nie ustawisz
Opublikowano 29 września 20168 l No wolniejsze tempo jest, pace w FUTcie nie robi za duzo, drybling nie wkręca póki co w glebe każdego (chociaż nie miałem jeszcze chem 100%) ale pierwszy mecz jaki zagrałem to bylo 5:4 i każdy strzał z przed pola karnego wpadał w okno, także wiecie goty
Opublikowano 29 września 20168 l Pierwszy mecz jak gra się instaluje ma świetną oprawę. Klimat FA Cup wylewa się z ekranu, ale gdzie pojawiła się licencja na Premier League? Co jest grane? Ostatnio grałem w 15-stkę i przecież tam ta licencja była. W 16 pojawiła się Bundesliga. Ma to dojść w updacie czy co?
Opublikowano 29 września 20168 l Pierwszy mecz jak gra się instaluje ma świetną oprawę. Klimat FA Cup wylewa się z ekranu, ale gdzie pojawiła się licencja na Premier League? Co jest grane? Ostatnio grałem w 15-stkę i przecież tam ta licencja była. W 16 pojawiła się Bundesliga. Ma to dojść w updacie czy co? Dokładnie. To samo pisałem rano albo wczoraj. Bundesliga działa normalnie, a Premier League jest kicha...
Opublikowano 29 września 20168 l Ale bramkarzy to trochę dokoksili co? No wszystko łapią. raz bluber pisze że wszystko wpada z poza pola a raz ragus że bramkarze wszystko łapią JAKA JEST PRAWDA niestety nie wiem, bo gram.pl mnie wyrukało
Opublikowano 29 września 20168 l Pierwszy mecz jak gra się instaluje ma świetną oprawę. Klimat FA Cup wylewa się z ekranu, ale gdzie pojawiła się licencja na Premier League? Co jest grane? Ostatnio grałem w 15-stkę i przecież tam ta licencja była. W 16 pojawiła się Bundesliga. Ma to dojść w updacie czy co? Też mnie to ciekawi. To samo tyczy się ligi hiszpańskiej.