Mustang 1 719 Opublikowano 18 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Dobry jest ten filmik. Wzorowali się podobno na grze, w której nie chodziło o zabijanie zombie. Zrobili grę, w której chodzi o zabijanie zombie. Ładny powrót do korzeni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Analiza DF: - 900p - stałe 30 fps prawie cały czas, największe spadki do 27 fps - adaptive v-sync Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 825 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Jak nie można oddalić kamery to nie biorę. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 (edytowane) Trójka chodziła w 720p, grafa rzyg, pacze kilkadziesiat GB, a oceny były lepsze xd. Brak coopa w singlu to krok w tył, ja nie wiem co ono z tym zrobili. Zamiast iść dalej w duże, otwarte miasto i coopa na 4 w singlu to jakby się cofali. Edytowane 5 Grudnia 2016 przez hav7n Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 (edytowane) Trójka nie miała lepszych ocen. Na MC DR3 ma 78/100, a DR4 całe dwa punkty mniej 76/100. Praktycznie rzecz biorąc obie części są oceniane tak samo. Brak co-op'a chociażby na dwóch w singlu jak w DR3 to pewnie największa beka w tym przypadku biorąc pod uwagę, że co-op w DR3 był podawany jako największa zaleta gry Coś im się tam we łbach poprzewracało, heh. Edytowane 5 Grudnia 2016 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 5 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2016 Spoko zaraz wyjdzie dlc i co-op bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 6 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Co-op jest na 4 graczy, ale w osobnym trybie. Co-op'a do singla raczej nie da się dodać bez większej ingerencji w kod gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 caly miod trojeczki to byl coop w singlu, nie wiem co tak słabo Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 no ja chciałem brać na premierę ale brak co opa to dla mnie deal breaker . Nawet z figusiem w lato się zgadywaliśmy na co op wstępnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Mr. Montana 45 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Na PS4 TLG a my dostajemy na święta durne selfie z zombie, dobrze że mam jeszcze do ogrania QB:) Cytuj Odnośnik do komentarza
bloody_gipsy 70 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 No to kup ps4 i ogrywaj. Ja tam tlg nie zazdroszczę. Jak miałem kiedyś ps3 to gra miała wyjść lada chwila. Cytuj Odnośnik do komentarza
wjehu 253 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Pograłem dobre 6+h i bawię się bardzo dobrze. Frank+świąteczny klimat - epic mieszanka. Kto lubił miksowanie broni i ubijanie śmierdzieli niech bierze w ciemno; ja nie żałuję 3stów jakie wydałem i dopóki nie skończę nie będę grał w nic innego. ver xone działa bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 825 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Da się oddalić kamerę w opcjach? Cytuj Odnośnik do komentarza
wjehu 253 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Nope Cytuj Odnośnik do komentarza
Oski918 63 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Kusi mnie, zeby ograć na święta - Klimat idealny. Zniechęcają tylko opinie, że ponoć pod wieloma względami gra słabsza od części trzeciej. Ktoś z forumka może ogrywa i nabazgra jakieś wrażenia? Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 825 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Mój brat gra - mówi ze najgorsza cześć z serii, szybko wkrada się nuda w zabijaniu zombiakow i fabuła to dno. Na plus świąteczny klimat. Cytuj Odnośnik do komentarza
Oski918 63 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Mój brat gra - mówi ze najgorsza cześć z serii, szybko wkrada się nuda w zabijaniu zombiakow i fabuła to dno. Na plus świąteczny klimat. Właśnie ten świąteczny klimat w połączeniu z rozwałką zombie, którą zawsze w Dead Rising lubiłem dość mocno mnie kusi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 692 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 (edytowane) Jak dla mnie średnio póki co. Jedynka i trójka sporo lepsze, bezpłciowa ta część podobnie jak dwójka. Może później będzie lepiej ale chyba zakupię trójkę znowu bo mam ochotę na Dead Rising ale nie w takim wydaniu. PS. Na cholere licznik hitów zamiast killsów ? Kto wpadł na tak zyebany pomysł ? Edytowane 10 Grudnia 2016 przez Ins Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 825 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Ja mam pytanie co do wielkości mapy -podobno jest mniejsza niż w DR3. Jak to się naprawdę prezentuje? Znowu jest pełno budynków do których nie można wejść? Jak centrum handlowe - wielkościowo jak w jedynce czy malutkie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 12 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 W UK DR4 zadebiutowało na 5 pozycji. W 2013 DR3 debiutowało na 7 pozycji. Biorąc to pod uwagę i mając na względzie, iż Xone jest teraz sporo więcej na rynku, to można założyć, że przynajmniej wstępna sprzedaż jest lepsza. A teraz ciekaw jestem ilu nabywców dopiero po zakupie zorientowało się, że gra nie ma co-op'a w singlu, bo devi wyraźnie stawiali na co-op na 4 graczy, ale informacja, że nie dotyczy to singla przeszła cichcem Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Ta gra jest naprawdę taka słaba czy recenzenci z lekka przesadzają? Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Od kiedy gra z ocenami na poziomie 75% jest ''naprawde taka slaba?'' Nie dali coopa w singlu wiec karny kutas sie nalezy. Reszta pewnie jest ok jezeli podobala ci sie trojka. Rozwalania zombiakow na milion sposobow nie moze sie nie udac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 692 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 (edytowane) Jest słaba, a przynajmniej jej początek. DR3 ma podobne oceny, a jest grą o niebo lepszą. Jestem w drugiej "sprawie" i nie pali mi się do dalszego grania. Mordowanie zombiaków jest bezjajeczne, Frank rzuca sucharami na siłę, wszystko jest szarobure, misje nieciekawe, brak mocy tej grze.Spotkałem pierwszych psychopatów, tzn. teraz mianiaków i wtf ? Żenada. Tak samo combo weapony beznadziejne. No popsuli chyba wszystko co mogli. Edytowane 15 Grudnia 2016 przez Ins Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 no to slabo, mogli by wrzucic jedyneczke do BC Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 825 Opublikowano 15 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 no to slabo, mogli by wrzucic jedyneczke do BC Nie wrzuca pewnie bo jest remaster. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi