Opublikowano 12 sierpnia 20177 l W 2022 wyjdzie czy w prędzej np w 2020? Edytowane 12 sierpnia 20177 l przez Kriss_Hietala
Opublikowano 12 sierpnia 20177 l Nie wierzę w ani jedno słowo z tej plotki. Capcom bawi się tylko w te serie, które się sprzedają. DR 4 poniosło porażkę w sklepach. Jedyne, co teraz zrobią, to zapewne na gamescomie oficjalne ogłoszenie i promocja wersji na PS4, który wyjdzie między listopadem a styczniem. Poczekają, ile z tej edycji spłynie pieniędzy i ewentualnie wtedy będą się zastanawiać. Nie chcę napisać, że seria po 4 jest martwa, ale chyba na pewno powędruje do lodówki na lata.
Opublikowano 1 września 20177 l Dead Rising 4: Frank’s Big Package wyjdzie na PS4 5 grudnia za 50$. Temat można przenieść do multiplatform.
Opublikowano 1 września 20177 l Brak zmian w (pipi)owej rozgrywce, ale naje.bane mnóstwo niepotrzebnych kostiumów? Nikogo, niech temat zostaje tutaj.
Opublikowano 1 września 20177 l Dużo zmian w rozgrywce w porcie rocznej gry? Tego chyba nikt nie oczekiwał xD
Opublikowano 1 września 20177 l Powiedziałbym ze wszyscy którzy się interesują ta seria. Wystarczy poczytać na forach ze ludzie liczyli na wersję na PS4 ze zmieni sporo w porcie bp gdze mona bylo jeszczę odratować. Na dodatek cena 50$ to jakiś żart.
Opublikowano 7 października 20177 l O kisnę - Capcom w końcu zrobił nowego DMC tyle tylko, że w... Dead Rising 4 :D Patrz 57 sekunda:
Opublikowano 23 października 20177 l Wczoraj odpaliłem na dwie godziny i bawiłem się nieźle. Starego DR tutaj nie ma, ale jako odmóżdżająca rozrywka tytuł sprawdza się nieźle. Takie 7/10 i raczej lepiej nie będzie. DR3 mnie ominęło (co będę nadrabiać) więc to pierwsza odsłona serii na obecnej generacji z którą mam styczność. Spodziewałem się gry bliższej starym iteracjom, ale to co dostałem nie jest takie złe jak to opisują zawiedzeni fani serii Edytowane 23 października 20177 l przez Bzduras
Opublikowano 4 grudnia 20177 l Jutro premiera. No i jestem rozdarty bo zdecydowanie kocham DR i DR2 (w 3-kę nie grałem z racji braku Xboxa), choć w przypadku 4-ki było sporo tego narzekania z tego co pamiętam. Mimo to odzywa się we mnie taka swoista naiwność, że może jednak nie jest AŻ TAK słabo...
Opublikowano 4 grudnia 20177 l Bezmózga wyrzynka zombie na 6-7 w porywach. Bez rewelacji, ale też nie czuć od niej stolca.
Opublikowano 9 grudnia 20177 l Ech... jakby trójkę wypuścili z M$owej niewoli to bym chętnie ograł, bo klimacik tam wydawał się ciut poważniejszy. A to? Jakieś festyniarskie, błyszczące, kolorowe, głupkowate badziewie. Grałem tylko chwilkę w DR2 i nie przemawia do mnie ten styl (no chyba, że w Lollipop Chainsaw, ale tam bohaterka ciekawsza).
Opublikowano 8 kwietnia 20187 l A mi się podoba, nie wiem nawet czy nie bardziej niz 3ka, własnie przez jeszcze bardziej mięsistą kampanie i luźniejsze podejście. Masakrowanie zombiakow wciaz bawi, zabawek jest chyba jeszcze więcej niż w poprzednich częściach, humor na całkiem przyzwoitym poziomie - jak ktoś zaakceptuje konwencje to na pewno będzie się dobrze bawił. Zaskoczył mnie też fakt, że Capcom Heros jest dostępny za free, z chęcią sprawdzę, zwłaszcza, że początek mega pozytywnie mnie zaskoczył xD Gra trafiła do Humble Bundle, można ją kupić nawet za 13 zł i to chyba najlepiej wydane 4 piwa w tym roku! Edytowane 8 kwietnia 20187 l przez easye
Opublikowano 8 kwietnia 20187 l Ja mam pudełko z dr4 w folii od kilku miechów zachęcasz do instalacji:)
Opublikowano 8 kwietnia 20187 l Kurde zapomniałem, że ta gra istnieje. Może po mocno intelektualnie angażującej rozgrywce w fc5 trochę się odmóżdżę. Piszcie czy nie nuży po dwóch posiedzeniach.
Opublikowano 8 kwietnia 20187 l Zależy, co Cię nuży. Tu masz sieczkę zombiaków na skalę masową, nic więcej i nic mniej. Jeśli podchodzisz do gierki jako totalnie nieambitnego zabijacza czasu to się nie zawiedziesz, jeśli szukasz czegoś więcej to może być różnie.
Opublikowano 8 kwietnia 20187 l 3 bardzo mi sie podobala, 4 na bank sprawdze i capcom heroes wyglada swietnie
Opublikowano 8 kwietnia 20187 l 11 godzin temu, easye napisał: Mimo, że ten początek przechodziłem setki razy i znam go na pamięć to i tak mi nie zbrzydł. Ma coś w sobie chociaż reszta gry może powodować różne opinie. Na pewno jest tutaj bardziej przyjemna rozwałka zombiaków niż w 3. Brakuje jednak mocno coopa bo ten czas z Blubciem w 3 to był dobrze spędzony czas. No i Capcom Heroes to też bardzo ciekawe urozmaicenie głównego wątku fabularnego aczkolwiek jakby wzięli najlepsze misje z różnych gier Capcomu, w których wcielamy się w poszczególnych bohaterów z ich gier gdzie przechodzimy odpowiednio dostosowane do klimatu i humoru DR misje to byłby sztos. Wyobrażacie sobie np. wioskę z Re4 zrobioną w klimatach DR? Albo jakąś misję z DMC? Grałbym. Edytowane 8 kwietnia 20187 l przez suteq
Opublikowano 8 kwietnia 20187 l 2 godziny temu, MAJOCHEY_PL napisał: Może po mocno intelektualnie angażującej rozgrywce w fc5 trochę się odmóżdżę. Osz kur.wa...
Opublikowano 19 kwietnia 20186 l No, a ja sobie pykam w wersję Ps4 od kilku dni i jest ... dobrze, nawet bardzo dobrze. Są tu elementy, których brakowało mi w wielu grach. Ilość zombiakòw w kadrze niekiedy zrywa beret z dyni. Jest wesoła wyrzynka, rozjeżdżanie i wysadzanie. Cykanie fot. Strzelanie. Spalanie. Graficznie mogło by być lepiej, ale to tytuł nie za świeży (jak i główni jego - martwi bohaterowie ). Przebijanie się z punktu do punktu daje radę. Imo początek w galerii był słaby i nawet myślałem , że się poddam. Na szczęście gra zyskuje po pierwszym epizodzie i później już jest dobrze. Wstępnie po trzech misjach/sprawach ocena 7,5/ 10 wydaje się sprawiedliwa. Ps: brak presji czasu dla mnie zdecydowanie in plus. Chociaż zależy kto co lubi...