Kriss_Hietala 11 Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 (edytowane) W 2022 wyjdzie czy w prędzej np w 2020? Edytowane 12 Sierpnia 2017 przez Kriss_Hietala Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kasias Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Nie wierzę w ani jedno słowo z tej plotki. Capcom bawi się tylko w te serie, które się sprzedają. DR 4 poniosło porażkę w sklepach. Jedyne, co teraz zrobią, to zapewne na gamescomie oficjalne ogłoszenie i promocja wersji na PS4, który wyjdzie między listopadem a styczniem. Poczekają, ile z tej edycji spłynie pieniędzy i ewentualnie wtedy będą się zastanawiać. Nie chcę napisać, że seria po 4 jest martwa, ale chyba na pewno powędruje do lodówki na lata. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Zrobią z tego ex na PS4 i znów się zacznie sprzedawać. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2017 xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kasias Opublikowano 1 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Dead Rising 4: Frank’s Big Package wyjdzie na PS4 5 grudnia za 50$. Temat można przenieść do multiplatform. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 825 Opublikowano 1 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Brak zmian w (pipi)owej rozgrywce, ale naje.bane mnóstwo niepotrzebnych kostiumów? Nikogo, niech temat zostaje tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kasias Opublikowano 1 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Dużo zmian w rozgrywce w porcie rocznej gry? Tego chyba nikt nie oczekiwał xD Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 825 Opublikowano 1 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Powiedziałbym ze wszyscy którzy się interesują ta seria. Wystarczy poczytać na forach ze ludzie liczyli na wersję na PS4 ze zmieni sporo w porcie bp gdze mona bylo jeszczę odratować. Na dodatek cena 50$ to jakiś żart. Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 7 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2017 O kisnę - Capcom w końcu zrobił nowego DMC tyle tylko, że w... Dead Rising 4 :D Patrz 57 sekunda: Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 341 Opublikowano 23 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 Coś ma się pozmieniać: Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 825 Opublikowano 23 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 W ogóle jak ten system walki bezjajecznie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 341 Opublikowano 23 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 (edytowane) Wczoraj odpaliłem na dwie godziny i bawiłem się nieźle. Starego DR tutaj nie ma, ale jako odmóżdżająca rozrywka tytuł sprawdza się nieźle. Takie 7/10 i raczej lepiej nie będzie. DR3 mnie ominęło (co będę nadrabiać) więc to pierwsza odsłona serii na obecnej generacji z którą mam styczność. Spodziewałem się gry bliższej starym iteracjom, ale to co dostałem nie jest takie złe jak to opisują zawiedzeni fani serii Edytowane 23 Października 2017 przez Bzduras Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 23 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 Badaj trójke bo bardzo dobra gra. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 341 Opublikowano 23 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 Będę! Ale najpierw skończę tą część, skoro już zacząłem Cytuj Odnośnik do komentarza
Amer 1 368 Opublikowano 4 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 Jutro premiera. No i jestem rozdarty bo zdecydowanie kocham DR i DR2 (w 3-kę nie grałem z racji braku Xboxa), choć w przypadku 4-ki było sporo tego narzekania z tego co pamiętam. Mimo to odzywa się we mnie taka swoista naiwność, że może jednak nie jest AŻ TAK słabo... Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 341 Opublikowano 4 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 Bezmózga wyrzynka zombie na 6-7 w porywach. Bez rewelacji, ale też nie czuć od niej stolca. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 453 Opublikowano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 Ech... jakby trójkę wypuścili z M$owej niewoli to bym chętnie ograł, bo klimacik tam wydawał się ciut poważniejszy. A to? Jakieś festyniarskie, błyszczące, kolorowe, głupkowate badziewie. Grałem tylko chwilkę w DR2 i nie przemawia do mnie ten styl (no chyba, że w Lollipop Chainsaw, ale tam bohaterka ciekawsza). Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 (edytowane) A mi się podoba, nie wiem nawet czy nie bardziej niz 3ka, własnie przez jeszcze bardziej mięsistą kampanie i luźniejsze podejście. Masakrowanie zombiakow wciaz bawi, zabawek jest chyba jeszcze więcej niż w poprzednich częściach, humor na całkiem przyzwoitym poziomie - jak ktoś zaakceptuje konwencje to na pewno będzie się dobrze bawił. Zaskoczył mnie też fakt, że Capcom Heros jest dostępny za free, z chęcią sprawdzę, zwłaszcza, że początek mega pozytywnie mnie zaskoczył xD Gra trafiła do Humble Bundle, można ją kupić nawet za 13 zł i to chyba najlepiej wydane 4 piwa w tym roku! Edytowane 8 Kwietnia 2018 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Ja mam pudełko z dr4 w folii od kilku miechów zachęcasz do instalacji:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Kurde zapomniałem, że ta gra istnieje. Może po mocno intelektualnie angażującej rozgrywce w fc5 trochę się odmóżdżę. Piszcie czy nie nuży po dwóch posiedzeniach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 341 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Zależy, co Cię nuży. Tu masz sieczkę zombiaków na skalę masową, nic więcej i nic mniej. Jeśli podchodzisz do gierki jako totalnie nieambitnego zabijacza czasu to się nie zawiedziesz, jeśli szukasz czegoś więcej to może być różnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 3 bardzo mi sie podobala, 4 na bank sprawdze i capcom heroes wyglada swietnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 (edytowane) 11 godzin temu, easye napisał: Mimo, że ten początek przechodziłem setki razy i znam go na pamięć to i tak mi nie zbrzydł. Ma coś w sobie chociaż reszta gry może powodować różne opinie. Na pewno jest tutaj bardziej przyjemna rozwałka zombiaków niż w 3. Brakuje jednak mocno coopa bo ten czas z Blubciem w 3 to był dobrze spędzony czas. No i Capcom Heroes to też bardzo ciekawe urozmaicenie głównego wątku fabularnego aczkolwiek jakby wzięli najlepsze misje z różnych gier Capcomu, w których wcielamy się w poszczególnych bohaterów z ich gier gdzie przechodzimy odpowiednio dostosowane do klimatu i humoru DR misje to byłby sztos. Wyobrażacie sobie np. wioskę z Re4 zrobioną w klimatach DR? Albo jakąś misję z DMC? Grałbym. Edytowane 8 Kwietnia 2018 przez suteq Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 453 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 2 godziny temu, MAJOCHEY_PL napisał: Może po mocno intelektualnie angażującej rozgrywce w fc5 trochę się odmóżdżę. Osz kur.wa... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2018 No, a ja sobie pykam w wersję Ps4 od kilku dni i jest ... dobrze, nawet bardzo dobrze. Są tu elementy, których brakowało mi w wielu grach. Ilość zombiakòw w kadrze niekiedy zrywa beret z dyni. Jest wesoła wyrzynka, rozjeżdżanie i wysadzanie. Cykanie fot. Strzelanie. Spalanie. Graficznie mogło by być lepiej, ale to tytuł nie za świeży (jak i główni jego - martwi bohaterowie ). Przebijanie się z punktu do punktu daje radę. Imo początek w galerii był słaby i nawet myślałem , że się poddam. Na szczęście gra zyskuje po pierwszym epizodzie i później już jest dobrze. Wstępnie po trzech misjach/sprawach ocena 7,5/ 10 wydaje się sprawiedliwa. Ps: brak presji czasu dla mnie zdecydowanie in plus. Chociaż zależy kto co lubi... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi